Sipaydi ye Yardım lütfen

Anladim canim :26: peki regl olursan napiyorsun 41 gün ara vermeden mi okunuyor?

Allah kabul etsin insallah dualarimizi
Ara vermemek iyi olur tabiki, ama ben yerime okutacak kimse bulamadım. Eşine okutabilirsin mesela regliyken. Benimki okuyamadı...
Amin canım, hepimizin dualarını kabul etsin Allah

Ara vermemek iyi olur tabiki, ama ben yerime okutacak kimse bulamadım. Eşine okutabilirsin mesela regliyken. Benimki okuyamadı...
Amin canım, hepimizin dualarını kabul etsin Allah

Aa cok iyi olur bak ese okutma fikri.. dur bakim bi dahaki reglimde gecsinde insallah baslayabilirim

Amin canim, gönlümüze göre versin Rabbim

musmutlu haftasonlari olsunn kuzummm opuldun

selam..

stres yok canım ya eğer doktor böyle bir tedavi yöntemi söyler ise sana da şükret !!
yeter ki bebeğim olsun 9 ay kıpırdamadan yatarım diyen kadınları düşün bir kez daha şükret kendine stres yaratma
bu aşama da en son düşüneceğin şey stres olmalı

kasım ayı ikinize de şans getirir inşallah

selam canım, nasılsın?
Evet haklısın ama benim stresim iğne korkusu fln değil iğneye ve tedaviye rağmen düşük olabiliyor, ya da başka komplikasyomlar olabiliyormuş... Doktor düşük riskin artıyor dedi. Yani sürekli bebeğime bişey mi oldu endişesi ile yaşayacağım için stres yaptım... yoksa varsın kollarım göbeğim iğneden mosmor olsun, hiç önemli değil... Yeterki bebeğim sağlıklı doğsun
Şimdi aspirin tedavisine başladım, ama henüz korunmayı bırakmadık. Doktor bırakın dediğinde bırakırım heralde...

herşey güzel olacak inşallah merak etme. bebe aspirini kan yapıyor bizim işyerinde arkadaş sürekli içiyor

korunma süresi belli mi peki _
korunma süresi bitti ama hamile kalmadan önce yapılacaklar konusunda daha net bir yol çizemedim, çünkü hangi doktora devam edeceğime daha karar veremedim, o yüzden hala korunma sürecindeyim yoksa 2,5 ay oldu kürtaj olalı, yani süreç bitti. Çalışma zamanı geldi, ama ben cesaret edemiyorum henüz

bir an önce başla o zaman bebekte hemen olmuyor zaten bide oldu mu olacak mı diye bekleyeceksin

bir an önce başla o zaman bebekte hemen olmuyor zaten bide oldu mu olacak mı diye bekleyeceksin
geçen sefer ilk denemede olmuştu ama bakalım bu sefer nasıl olacak. İnsanın vücudu düzeni fln tamamen değişiyor kürtajdan hamilelikten sonra. Benim adetim 29-30 günde bir olurdu eskiden, şimdi 33 günde bir fln oluyor... bakalım nasıl olcak?

benim de bebek istediğimiz de adet düzenim şaşmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…