- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.201
özen göstermedigin anda nasilda tutuyor dimi
tamda ara vercektiniz tatil nedeniyle o yüzdende tuttu iste Allah'in isi
aminnn inşallahher ay bir başka kayıbın oluyor ya saçın ya kirpiklerin artık şansa nereye vurursa
bu söylediklerim de tabiki şikayet değil bu durumdan bile çok mutluyum
inşallah ikiizinde çok bekletmeden gelir kışın çalışmalar daha zor oluyor şubatta başlamış birisi olarak donuyor insan
bana hamileliği sorsalar 4,5,6 ay derim(hamileliğin balayı ) ilk 4 ay benim çok zor geçti ağlaya sızlaya anlamadım bile ama şu son 2 ay için 5 çocuk yapabiliriminşallah 7,8,9 da böyle geçer
canım tam bilmiyorum ama prolaktin olabilir, emin değilim. :26:hahahahah süper ya ! yeter artik ekleyip durma kapkara olcak göbüsün
Tabi canim ya isin sakasiydi Allah hayirli ve saglikli bi evlat nasip etsin insallah analar her derdi ceker diye bosa dememisler :26:
INSALLAH canim ama hatirlatim ekimdeyiz
ve ben bu ayda tutturamadim
KASIM benim en sevdigim aylardan biridir insallah ozaman tutar
hangi hormonu yükseltiyor acaba, aslinda doktorum biliyorsa ona sorsam benim durumumda sakincali olur mu falan diye.. haftaya sali görmeye gidicem sorarim :26:
Canim ovulasyon testini adetin 12inci günü yapmaya basladim 21inci güne kadar her gün yaptim :26: hiç pozitif görmedim :26:
aman canim umarim tahlillerinde sorun olmaz, hergün igne vurulmakta kolay degil garip anamda ben düsmeyim diye 6 ay igne vurulmus heryerim mosmordu diyorAllah yardimcin olsun güzelim insallah gerek duymadan gelir bebegin ve bu sefer saglikli olur, Allah düsmanima bile yasatmasin
hahah soguklar korkutmuyor beni evimiz sicak oluyor cok sükür
sen basta gercekten cok cektin ama simdi sükür rahatsin :)))
heee sobaya kömürü attik sen evden cikinca, icin rahat doguma gidebilirsin biz seni bekliyoruz evde
garip rüyalar görüyorum yaa bu aralar
ben de eşime 2 günde 1 diyordum ama hiç de planladığımız gibi olmadı, kimi gün üst üste oldu kimi gün 2-3 gün ara verdik fln, öyle çok dikkat etmedik. sadece yarım saat duşa girmedim, başkada bişeye dikkat etmedim. olcağı varmış oldubende ilk kez duydum kesin ordada vardir adini arastirmaya üsendim simdi
hahah 2 günde 1 robota baglamis gibi cok sIkIcI oluyor, bazen gaza geliriz 2 güne bi yapariz bazende biraz ara veriyoruz..
ya cocuk icin monotonlastirmak istemiyoruz ikimizde sevmiyoruz bugün dur yarin yapalim falan gibi bi düsüncede olmayi :26: alengilliyiz biiyorum
bencede canim aynen oyle diyoruz sipa gelsin artik
Haydar Dümen he
aminnn inşallah
ben soğuğu dert etmiyorum, bizim ev her daim yaz havasında maşallah
hamileliğin balayı, çok güzel tabirbenim çok zor geçmemişti, güzeldi hamileliğim, tabi sonraları nasıl olurdu bilemem :26:
inşallah 2.sinin sonu da harika biterİNŞALLAH 2. side böyle harika geçer
o günler gecince hiç hatırlamıyorsun bile o ayrı
inşallah 2.sinin sonu da harika biter
korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan, o yüzden hamile kalmaktan da korkuyorum :18:
peki canımkorkacak bişey yok bu kez herşey çok çok güzel olacak olumlu düşün
o minik mucizeyi düşün ve sürekli onun bırakmayacağını düşün( hipnoz yöntemi gibi oldu ama güzel şeyler düşün )
günaydın canımcım, sağol senin de geçmiş bayramın mübarek olsunGünaydin Deryacim, geçmis bayraminiz mübarek olsun nasil gecti tatiliniz
sipaydiye günaydin demiyorum o bu haftada yatis modunda
günaydın canımcım, sağol senin de geçmiş bayramın mübarek olsun
walla tatil süperdi bebi 9 gün daha olsa hayır demezdim walla
neyseki önümüzdeki hafta da 4 gün tatil yapıcam, o da idare eder
26-27-28-29 Ekim tatil bize
senin tatilin nasıldı ?
Aaaa size tatil yoktuuu, tühhh unutmuşum ya pardon canım :26:ayy canim ya islerin yogunlugundan bakamadim buraya iyimi
saolasin tatlimmm daaaaa
sen niye gidiyosun bakimmm yeniden tatile hi ?istanbula mi gitcektin ben mi yanlis hatirliyorum ?
valla bize tatil yoktu kuzum calistik malesef :26: anca aksamlari aileleri ziyaret ettik oda 2 günde bitti iste
haftasonu dersen kimseye gitmedik kimsede bize gelmedi evde yayildik, cumarteside full gezdik iste öyle böyle geçti
darisi bu haftasonuna
Aaaa size tatil yoktuuu, tühhh unutmuşum ya pardon canım :26:
Yok istanbula gitmicez, evde geçicek yine tatilim ama olsun razıyım
29 Ekim resmi tatil ya, 28 ekimi de tatil yaptık haftasonuyla birleştirdik, böylece 4 gün daha tatilimiz oldu
9 günün ardından tek umudum bu tatil
Evet sizin noel tatili fln da olur şimdi aralıkta di mi, ohhh missssyok canim bize tatil yoktu malesef :26: sabirsizlikla yilbasini bekliyorum o ara bol olur tatilimiz
oo evde de olsa iyice dinlenirsiniz valla iyi yapmissiniz canim
sonuçlarin geldi mi senin?
Evet sizin noel tatili fln da olur şimdi aralıkta di mi, ohhh missss
yok canım, 25inde arayın demişlerdi ama yarın bi arayayım diyorum bakalım çıktı mı diye:26:
ohhh kış tatili de ayrı bi keyifli oluyor ya, ne güzelevet canim 24ü aksami noel burda, 25-26 tatil, 27yi biz birlestircez ettimi sana 5 gün tatil
ocaktada belki 1 hafta tatil almayi düsünüyoruz bakalim gidecegimiz yere karar verince izinleride ayarlariz insallah
bizide haberdar et deryacim cok merak ederim simdi! insallah hayirli ve guzel sonuclar alirsin canim
ohhh kış tatili de ayrı bi keyifli oluyor ya, ne güzel
Sonuçlar çıkınca haber veririm tatlım, inşallah hayırlı haberler gelir
günaydın tatlım, hayırlı cumalarinsallah canim bakalim
sizde tadini cikarin bu buyuuuuk haftasonunuzun
günaydın tatlım, hayırlı cumalar
dün test sonucumu öğrendim telefonda. Tam detayını bilmiyorum ama pıhtılaşma bozukluğum var. Ve sanırım bebeğim bu yüzden ölmüş. Henüz doktorla görüşmedim ama aynı problemi yaşayan bi arkadaşımın tedavi sürecini biliyorum, çok stresliydi. Kan nakli yapılmıştı ve hamileliği boyunca hergün kan sulandırıcı iğne olmuştu. Sanırım ben de benzer durumu yaşayacağım...
Şuan şaşkınım sadece ve biraz da gergin, olacakları düşününce geriliyorum biraz.
Hamile kalmaya korkuyorum anlayacağın:18: Ama Rabbim verir sabrını kuvvetini... İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde atlatırım bu günleri
Evet haklısın canım, ama işte hala şaşkınımGünaydin deryacim sanada hayirli cumalar canim, Allah dualarimizi kabul etsin insallah!
Benimde ayni seyleri yasamis bi tanidigim var dedigin gibi hergün igne kullanarak bebegine kavustu ama anlattigin kadar stresli degildi canim benim.
Sen simdiden kafana takip stres yaratma lütfen. Allah'im hayirli bi sekilde umarim bebegini kucagina saglikli bi sekilde aldirir.
Sadece dua et ve gerisini Allah'a havale et..
Allah vermesin neler okuyoruz burda kadinin birinin bi taraftan yumurtaliklari alinmis, esinin %2 cocuk sahibi olma sansi olan sperminde morfoloji bozuklugu olan bi cift saglikli bi sekilde cocuk sahibi olmus..
Bence bu hastaliklar falan sadece bahane gibi geliyor, sabrimiz deneniyor..
Dua edip Allahtan iste canim kendinide üzme lütfen
Evet demesi kolay gibi gelebilir ama degil iste, bende cocuk icin mücadele vermeye baslayali daha iyi anladim, yaptigimiz hersey bos ya bizim, o bebegin dünyaya gelip ekmek yiyecek nasibi varsa geliyor, karnina düsüyor..
Meryem suresinin türkçe mealini okudum çok etkilendim tavsiye ederim canim sanada..
Evet haklısın canım, ama işte hala şaşkınım:26: Allah nasip ettiyse olur, gerisi boş...
Meryem suresini ve türkçe mealini ben de hergün okuyorum, ama şuan regli olduğum için ara verdim. Gerçekten çok etkileyici...
Ben 41 gün okuyacağım, sen de mi öyle yapıyorsun?
Bebek sahibi olmak isteyenler öyle okuyormuş da, o yüzden okumaya başlamıştım ben de canımdenk geldimde okudum canim ben; 41 gün niye ne icin okuyosun sen ?