Sipaydi ye Yardım lütfen

aminnn inşallah
ben soğuğu dert etmiyorum, bizim ev her daim yaz havasında maşallah
hamileliğin balayı, çok güzel tabir benim çok zor geçmemişti, güzeldi hamileliğim, tabi sonraları nasıl olurdu bilemem :26:

canım tam bilmiyorum ama prolaktin olabilir, emin değilim. :26:
üff inşallah iğne vurulmak zorunda kalmam ben de annen gibi :18:

ben de eşime 2 günde 1 diyordum ama hiç de planladığımız gibi olmadı, kimi gün üst üste oldu kimi gün 2-3 gün ara verdik fln, öyle çok dikkat etmedik. sadece yarım saat duşa girmedim, başkada bişeye dikkat etmedim. olcağı varmış oldu
robot gibi yapınca, insan strese de giriyor:18:

İNŞALLAH 2. side böyle harika geçer
o günler gecince hiç hatırlamıyorsun bile o ayrı

inşallah 2.sinin sonu da harika biter
korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan, o yüzden hamile kalmaktan da korkuyorum :18:

korkacak bişey yok bu kez herşey çok çok güzel olacak olumlu düşün
o minik mucizeyi düşün ve sürekli onun bırakmayacağını düşün ( hipnoz yöntemi gibi oldu ama güzel şeyler düşün )

Günaydin Deryacim, geçmis bayraminiz mübarek olsun nasil gecti tatiliniz

sipaydiye günaydin demiyorum o bu haftada yatis modunda

Günaydin Deryacim, geçmis bayraminiz mübarek olsun nasil gecti tatiliniz

sipaydiye günaydin demiyorum o bu haftada yatis modunda
günaydın canımcım, sağol senin de geçmiş bayramın mübarek olsun
walla tatil süperdi be bi 9 gün daha olsa hayır demezdim walla
neyseki önümüzdeki hafta da 4 gün tatil yapıcam, o da idare eder
26-27-28-29 Ekim tatil bize
senin tatilin nasıldı ?

Son düzenleme:

ayy canim ya islerin yogunlugundan bakamadim buraya iyimi

saolasin tatlimmm daaaaa
sen niye gidiyosun bakimmm yeniden tatile hi ? istanbula mi gitcektin ben mi yanlis hatirliyorum ?

valla bize tatil yoktu kuzum calistik malesef :26: anca aksamlari aileleri ziyaret ettik oda 2 günde bitti iste

haftasonu dersen kimseye gitmedik kimsede bize gelmedi evde yayildik, cumarteside full gezdik iste öyle böyle geçti

darisi bu haftasonuna

Aaaa size tatil yoktuuu, tühhh unutmuşum ya pardon canım :26:
Yok istanbula gitmicez, evde geçicek yine tatilim ama olsun razıyım
29 Ekim resmi tatil ya, 28 ekimi de tatil yaptık haftasonuyla birleştirdik, böylece 4 gün daha tatilimiz oldu
9 günün ardından tek umudum bu tatil

yok canim bize tatil yoktu malesef :26: sabirsizlikla yilbasini bekliyorum o ara bol olur tatilimiz

oo evde de olsa iyice dinlenirsiniz valla iyi yapmissiniz canim

sonuçlarin geldi mi senin?

yok canim bize tatil yoktu malesef :26: sabirsizlikla yilbasini bekliyorum o ara bol olur tatilimiz

oo evde de olsa iyice dinlenirsiniz valla iyi yapmissiniz canim

sonuçlarin geldi mi senin?
Evet sizin noel tatili fln da olur şimdi aralıkta di mi, ohhh missss
yok canım, 25inde arayın demişlerdi ama yarın bi arayayım diyorum bakalım çıktı mı diye:26:

Evet sizin noel tatili fln da olur şimdi aralıkta di mi, ohhh missss
yok canım, 25inde arayın demişlerdi ama yarın bi arayayım diyorum bakalım çıktı mı diye:26:

evet canim 24ü aksami noel burda, 25-26 tatil, 27yi biz birlestircez ettimi sana 5 gün tatil

ocaktada belki 1 hafta tatil almayi düsünüyoruz bakalim gidecegimiz yere karar verince izinleride ayarlariz insallah

bizide haberdar et deryacim cok merak ederim simdi! insallah hayirli ve guzel sonuclar alirsin canim

ohhh kış tatili de ayrı bi keyifli oluyor ya, ne güzel
Sonuçlar çıkınca haber veririm tatlım, inşallah hayırlı haberler gelir

insallah canim bakalim

sizde tadini cikarin bu buyuuuuk haftasonunuzun
günaydın tatlım, hayırlı cumalar
dün test sonucumu öğrendim telefonda. Tam detayını bilmiyorum ama pıhtılaşma bozukluğum var. Ve sanırım bebeğim bu yüzden ölmüş. Henüz doktorla görüşmedim ama aynı problemi yaşayan bi arkadaşımın tedavi sürecini biliyorum, çok stresliydi. Kan nakli yapılmıştı ve hamileliği boyunca hergün kan sulandırıcı iğne olmuştu. Sanırım ben de benzer durumu yaşayacağım...
Şuan şaşkınım sadece ve biraz da gergin, olacakları düşününce geriliyorum biraz.
Hamile kalmaya korkuyorum anlayacağın:18: Ama Rabbim verir sabrını kuvvetini... İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde atlatırım bu günleri

Günaydin deryacim sanada hayirli cumalar canim, Allah dualarimizi kabul etsin insallah!

Benimde ayni seyleri yasamis bi tanidigim var dedigin gibi hergün igne kullanarak bebegine kavustu ama anlattigin kadar stresli degildi canim benim.
Sen simdiden kafana takip stres yaratma lütfen. Allah'im hayirli bi sekilde umarim bebegini kucagina saglikli bi sekilde aldirir.
Sadece dua et ve gerisini Allah'a havale et..

Allah vermesin neler okuyoruz burda kadinin birinin bi taraftan yumurtaliklari alinmis, esinin %2 cocuk sahibi olma sansi olan sperminde morfoloji bozuklugu olan bi cift saglikli bi sekilde cocuk sahibi olmus..
Bence bu hastaliklar falan sadece bahane gibi geliyor, sabrimiz deneniyor..
Dua edip Allahtan iste canim kendinide üzme lütfen

Evet demesi kolay gibi gelebilir ama degil iste, bende cocuk icin mücadele vermeye baslayali daha iyi anladim, yaptigimiz hersey bos ya bizim, o bebegin dünyaya gelip ekmek yiyecek nasibi varsa geliyor, karnina düsüyor..

Meryem suresinin türkçe mealini okudum çok etkilendim tavsiye ederim canim sanada..

Evet haklısın canım, ama işte hala şaşkınım:26: Allah nasip ettiyse olur, gerisi boş...
Meryem suresini ve türkçe mealini ben de hergün okuyorum, ama şuan regli olduğum için ara verdim. Gerçekten çok etkileyici...
Ben 41 gün okuyacağım, sen de mi öyle yapıyorsun?

denk geldimde okudum canim ben; 41 gün niye ne icin okuyosun sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…