- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.181
iyiyim sipaydicim sen nasılsın? günü bitirdik, birazdan dişçiye gideceğim:18:
evet yandım, bayram üstü yardımcı bayan bulmak da problem, o yüzden heralde ben yapıcam yine
ayy aman sorma, kızdırdı beni işte, bende küsüm şuanda ona
illaki atlatılır ama, işte tartışınca bana dünyanın sonuymuş gibi geliyor. Ağlamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu
siz ne durumdasınız peki?
yaptığı şey çok gücüme gitti, o yüzden sinirimden ağladım yaaglama canim ya, niye üzüyosun kendini deger mi, hayret bisey ya
birak o üzülsün , git eve musmutlu gözük bak ozaman üzülen o olur
hamilelik oncesi kontroller icin mi gidiyosun canim disciye?
biz iyiyiz yataga yattik baristik, hos o küs degildi ben kirgindim..
genelde bizim kavgalar hemen sonuclanir, olmadi yatakta sonuclanir küs uyuyamiyoruz.. daha dogrusu benim umrumda degilde kocam dönüp duruyor benide uyandiriyor mecbur barisiyoruz
yaptığı şey çok gücüme gitti, o yüzden sinirimden ağladım ya
normalde küs uyuyamayız da, bu sefer fena kızdım. o sarıldı uyudu, ben uyumadım zaten
sabah da gözümün şişliklerini kapatmak için makyaj yaptım, saçlarımı maşaladım, sıktım parfümlerimi, olabilecek en iyi halimle işe geldim, onu affetmem için biraz zaman lazım canım ya :26:
neyse boşver
2 tane eski dolgum vardı da, hamilelikte başıma iş açmasın diye onları yaptırıyorum canım. Geçen gün birini yaptı, bugün de diğerini yapacak. Ordan da arkadaşlara oturmaya gidicez, bebekleri oldu da, bebek görmeye
evet tatlım, gerçi dişlerim çok iyiymiş, bu dolguları da yapınca seni ömür boyu götürür dedi dişçim. bakalım inşallahDeryaw ; diş cidden çok önemli ya kalsiyumunu bebek sömüreceği için ilk hasar dişten çıkıyrolabildiğice depola kalsiyum
hiç sanmam canım ama...canim benim ya :26:
insallah degerini anlamistir hatasini anlamistir aksama kadar
anladim canim disciyle isini bitir sonra tekrar calismalara baslayin hayirlisiyla
Allah sizede kismet eder insallah canim sapsaglikli tatlimi tatli bi bebis...
isteyen herkese tabii
evet tatlım, gerçi dişlerim çok iyiymiş, bu dolguları da yapınca seni ömür boyu götürür dedi dişçim. bakalım inşallah
evet tatlım, gerçi dişlerim çok iyiymiş, bu dolguları da yapınca seni ömür boyu götürür dedi dişçim. bakalım inşallah
hiç sanmam canım ama...
bebek için de genetik tahlil sonuçlarının çıkmasını bekleyeceğim, ay sonunda çıkacak. bakalım bişey yoksa o zaman tekrar başlarız belki.
sizin çalışmalar ne alemde peki?
bende hamilelik öncesi gittim yaptırdım şimdi sağ üst sancı yaptı gibi yine gittim adam ne olmuş dişin dedi inanılmaz kaşınıyor bol bol süt yoğurt tüket ağrı yapmaz ama dikkatli ol dedi :2::2:
:26::26: korkutmaya basladi beni bu dis mevzusu :26: insallah sorun cikmaz bende simdilik agrim sizim yok ama :26:
hiç gitmesem hepsi dökülürdü herhalde
vucudumda ne var ne yok yiyip bitiriyor sağolsun kızım
asla üşümeyen ben kazak üstüne yelekle geziyorum çünkü kanımdan besleniyor
tırnaklarım , saçlarım falan hiç yorum yapmayım
canı sağolsun tabikiyesin bitirsin
kiz ne diyosun sen gözüm korktuara verelim biz biraz calismalara bari
saçlarimi döküyo diyosun ama göbeginde nur topu gibi saçlarin var ona ne demeli
evet hamile kalmadan önce iyi bir bakıma girip bütün depoları doldurmak lazımbende hamilelik öncesi gittim yaptırdım şimdi sağ üst sancı yaptı gibi yine gittim adam ne olmuş dişin dedi inanılmaz kaşınıyor bol bol süt yoğurt tüket ağrı yapmaz ama dikkatli ol dedi :2::2:
inşallah canım, eğer çıkarsa hergün kan sulandırıcı iğne vurulmak zorunda kalıcam :18:insallah bisey cikmaz canim tahlillerinde..
bizim calismalar eh iste bat 14 ekim ama bisey cikcagini sanmiyorum :)
bugün bende ates ölcme yöntemine basladim yumurtladigim günü ögrenmem lazim cünkü ovülasyon testi yaptim yaptim pozitifi göremedim
bu ayda klomen kullanicam ikinci kullanimim olcak bakalim :26: bide belki incir kürü yaparim ay karman çorman ugrascam iste
:26::26: korkutmaya basladi beni bu dis mevzusu :26: insallah sorun cikmaz bende simdilik agrim sizim yok ama :26:
ayy o saç mevzusu çok fenaaa, benim de 2 ayda kafamda saç kalmadı hamilelikte. 9 ayın sonunda sanırım tam kel olcaktımhiç gitmesem hepsi dökülürdü herhalde
vucudumda ne var ne yok yiyip bitiriyor sağolsun kızım
asla üşümeyen ben kazak üstüne yelekle geziyorum çünkü kanımdan besleniyor
tırnaklarım , saçlarım falan hiç yorum yapmayım
canı sağolsun tabikiyesin bitirsin
inşallah canım, benim çalışmalara başlamam kasımı bulur zaten:44:yok be ne ara vermesi tam gaz devam çalışmayaonun keyfi bambaşka istersem kel kalayım umrumda değil
inşallah ikiniz de çok kışa kalmadan hamile kalırsınızşöyle ekim kasım gibi falan
oradan alıp oraya ekiyorum çaktırma
evet hamile kalmadan önce iyi bir bakıma girip bütün depoları doldurmak lazımhamilelikte diş kayıpları en çok görülen komplikasyonlardan maalesef :26:
inşallah canım, eğer çıkarsa hergün kan sulandırıcı iğne vurulmak zorunda kalıcam :18:
ovülasyon testini daha uzunca bi süre yapmayı dene bir de canım, belki gününü kaçırmışsındır.
Bide incir kürünü iyi araştır, öyle yap. Bazı forumlarda bi hormonu yükselttiğini ve hamile kalmayı zorlaştırdığını okudum, ama doğruluk payını bilmiyorum tabi
Bu arada 14 ekime az kaldı :18:
ayy o saç mevzusu çok fenaaa, benim de 2 ayda kafamda saç kalmadı hamilelikte. 9 ayın sonunda sanırım tam kel olcaktım
inşallah canım, benim çalışmalara başlamam kasımı bulur zaten:44:
Bu arada kısa da olsa hamileliği yaşadım ya, dünyanın en güzel duygusuymuş, tarifi bile yok o duygunun
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
yok be ne ara vermesi tam gaz devam çalışmayaonun keyfi bambaşka istersem kel kalayım umrumda değil
inşallah ikiniz de çok kışa kalmadan hamile kalırsınızşöyle ekim kasım gibi falan
oradan alıp oraya ekiyorum çaktırma
evet hamile kalmadan önce iyi bir bakıma girip bütün depoları doldurmak lazımhamilelikte diş kayıpları en çok görülen komplikasyonlardan maalesef :26:
inşallah canım, eğer çıkarsa hergün kan sulandırıcı iğne vurulmak zorunda kalıcam :18:
ovülasyon testini daha uzunca bi süre yapmayı dene bir de canım, belki gününü kaçırmışsındır.
Bide incir kürünü iyi araştır, öyle yap. Bazı forumlarda bi hormonu yükselttiğini ve hamile kalmayı zorlaştırdığını okudum, ama doğruluk payını bilmiyorum tabi
Bu arada 14 ekime az kaldı :18:
ayy o saç mevzusu çok fenaaa, benim de 2 ayda kafamda saç kalmadı hamilelikte. 9 ayın sonunda sanırım tam kel olcaktım
inşallah canım, benim çalışmalara başlamam kasımı bulur zaten:44:
Bu arada kısa da olsa hamileliği yaşadım ya, dünyanın en güzel duygusuymuş, tarifi bile yok o duygunun
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
her ay bir başka kayıbın oluyor ya saçın ya kirpiklerin artık şansa nereye vurursa
bu söylediklerim de tabiki şikayet değil bu durumdan bile çok mutluyum
inşallah ikiizinde çok bekletmeden gelir kışın çalışmalar daha zor oluyor şubatta başlamış birisi olarak donuyor insan
bana hamileliği sorsalar 4,5,6 ay derim(hamileliğin balayı ) ilk 4 ay benim çok zor geçti ağlaya sızlaya anlamadım bile ama şu son 2 ay için 5 çocuk yapabiliriminşallah 7,8,9 da böyle geçer
hahahahah süper ya ! yeter artik ekleyip durma kapkara olcak göbüsün
Tabi canim ya isin sakasiydi Allah hayirli ve saglikli bi evlat nasip etsin insallah analar her derdi ceker diye bosa dememisler :26:
INSALLAH canim ama hatirlatim ekimdeyiz
ve ben bu ayda tutturamadim
KASIM benim en sevdigim aylardan biridir insallah ozaman tutar
hangi hormonu yükseltiyor acaba, aslinda doktorum biliyorsa ona sorsam benim durumumda sakincali olur mu falan diye.. haftaya sali görmeye gidicem sorarim :26:
Canim ovulasyon testini adetin 12inci günü yapmaya basladim 21inci güne kadar her gün yaptim :26: hiç pozitif görmedim :26:
aman canim umarim tahlillerinde sorun olmaz, hergün igne vurulmakta kolay degil garip anamda ben düsmeyim diye 6 ay igne vurulmus heryerim mosmordu diyorAllah yardimcin olsun güzelim insallah gerek duymadan gelir bebegin ve bu sefer saglikli olur, Allah düsmanima bile yasatmasin
hahah soguklar korkutmuyor beni evimiz sicak oluyor cok sükür
sen basta gercekten cok cektin ama simdi sükür rahatsin :)))
heee sobaya kömürü attik sen evden cikinca, icin rahat doguma gidebilirsin biz seni bekliyoruz evde
garip rüyalar görüyorum yaa bu aralar
ah durdurabilsem valla eti canga geliyor yoldaonu doğurucam kesin anasına çekerse öyle tüylü bişey çıkar
ben ilk okula kadar sırtımda şeftali tüylerimle gezdimsonra döküldü neyseki
ekim ayını geçmedik daha 14 üne var canım belli olmazama olmazsa da kasım da aşk başkadır deriz
biz kış ayında çok çektik paso gez eve gel ev ısınana kadar zaten ooo beklemeye değmez o soğuklarda çalışmaya devam dı
bide ilişkiden hemen sonra banyoya girmemek lazım + çok sıcak suda yıkanmamk lazım
vucut buz kesmiş ılık suda yıkan
senin rüyalar bir garipsiz oturun ben doğurup gelicem
evet hemen dus almamaya gayret ediyorum, bide senin dedigin aklimda kaldi iste cok sicak sudada yikanmiyorum..
bu ayin sonunda bi testten gecicem, vücudum spermi ne kadar icinde tutuyor öldürüyor mu falan diye ögrenilcekmis testin adi ne bilmiyorum türkceasil orda ögrenmis olcam dusa girmemis olmak ise yariyor mu falan
yok ya hissetmiyorum bu ay bisey yok, insallah KASIMDA ask baskadir yaparizolmadi sansli ayim taaaaaaa mayis ve haziran cok uzak Allah bekletmesin o kadar :26: hayirlisiyla tabi insallah...
Bi arkadasin kizida ayni anlattigin gibi sirtinda kolunda simsiyah killari var, kiz daha 2 yasinda insallah onunda dökülür
kizinda sana ceker buyuk bi ihtimal killi olsa bile dökülür
ne ilginç bir testmiş o öyle ilk kez duydum valla
2 günde 1 bide bizim felsefe buydu gerçi biz bunda tutturduk ama herkeste aynı olmayabilirbi ara dekan olmuştum ne zaman ne olur diye çocuk uğruna haydar dümen gibiydim
hayırlısı ile gelsin sağlıkla önemli olan bu ama haziran uzak okadr bekletmesin sıpa
genel de dökülür ama aileye göre de değişir tabi inşallah kızım bana çeker
bende ilk kez duydum kesin ordada vardir adini arastirmaya üsendim simdi
hahah 2 günde 1 robota baglamis gibi cok sIkIcI oluyor, bazen gaza geliriz 2 güne bi yapariz bazende biraz ara veriyoruz..
ya cocuk icin monotonlastirmak istemiyoruz ikimizde sevmiyoruz bugün dur yarin yapalim falan gibi bi düsüncede olmayi :26: alengilliyiz biiyorum
bencede canim aynen oyle diyoruz sipa gelsin artik
Haydar Dümen he
ilk başladık her gündü o tam robot sonra araştırdık sperm kalitesi için 2 günde 1 miş .
son ay salladık tuttu