- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.101
kesinlikle canım çocuk oldu mu sağlam çelik kasa kılıf yaptırıcam
vereceği zararları düşününce
simdi baktim canim cok güzellermis güle güle kullansin prenses
hahah önemli esyalari celik kasa yaptir, evin heryerinide pamuktan döset ki düsüp kalktikca cani acimasin
sağol canım inşallahgelsin de kullansın artık yeter
artık büyüdükçe evi de ona göre ayarlıcazz
gelir canim sabir surda cogu gitti azi kaldi nasilsa
aynen artik kücük hanim sizi yönetir istekleri dogrultusunda
inşallah hayırlısıyla bekliyorum.
daha ismi bile belli değil ya öneriniz varsa söyleyin kızlar
Benim aklimda bitek Belinay var, bebek karnima düsene kadarda baska isimlere bakmayim diyorum :18: ne zor aslinda isim secmek
tek Duru olsa nolur ki :26:
hiç güzel bişey bulamazsam tek duru olacak sanırım
kesinlikle zor ya aklıma bir sürü isim geliyor ama kızıma yakıştıramıyorum nedense :2:
hangi anlamı olduğu nerede kullanıldığı bile önemli isimler öyle çok çarpıtılıyorki
hep sen korkuttun benide baska anlamlarida olabilir diye diye
Belinay'in bile anlami kötüydü bi ara demistin sanirim :26: iyice arastirmak lazim.. kitapevlerinde isimler sözlügü falan var onlardan arastir birazda aslinda :26:
sipaydicim sadece duru olsun, çok güzel bir isim duruseçtiğin isim için diyanet ve türk dil kurumunun sitesine bak en güzeli öyle
çoğu isimde garip garip anlamlar çıkıyor ondan dikkat etmek lazım
seçtiğin isim için diyanet ve türk dil kurumunun sitesine bak en güzeli öyle
çoğu isimde garip garip anlamlar çıkıyor ondan dikkat etmek lazım
sipaydicim sadece duru olsun, çok güzel bir isim duru
tatlıkedicim selamm
sipaydicim sadece duru olsun, çok güzel bir isim duru
tatlıkedicim selamm
evet cok dikkat etmek lazim :26:
begendigin tümmmm isimleri bi liste yap iyi / kötü
sonrada anlamlarina göre eleme yoluyla bulursun belki
:
iyiyim canım sen nasılsın? işten çıkmama dakikalar kaldı, heyecanlı ve mutluyumevet cok dikkat etmek lazim :26:
begendigin tümmmm isimleri bi liste yap iyi / kötü
sonrada anlamlarina göre eleme yoluyla bulursun belki
selam deryacimmmmmm nasilsin napiyosun
bence çok beğenip de acaba bu ismi de koysak mı dediğin bir isim yoksa sadece duru daha iyi olur. iki isim olayını çok sevmiyorum ben. he iki isim arasında kararsız kalır seçemezsin, ikisini birden koyarsın , o olabilir bakduru saf temiz demek ama yanına bir isim daha bulsak fena olmayacak
aslında aden duru olacaktı ama adenin anlamının kötü olduğunu duyunca mecbur değiştiridk :2:
şu güzel dediğim isim olmadı daha bi Hira dedik ama bakalım ailelerde bulur şimdi sunar bize bakarız
bence çok beğenip de acaba bu ismi de koysak mı dediğin bir isim yoksa sadece duru daha iyi olur. iki isim olayını çok sevmiyorum ben. he iki isim arasında kararsız kalır seçemezsin, ikisini birden koyarsın , o olabilir bak
Daha vakit var, karar verirsiniz bakalımbakalım 4 ayımız var kesin karar vercez artık.
iki isim olursa ikisini de kullanmaktan yanayız birisi sadece nufusta gözükmeyecek yani
iyiyim canım sen nasılsın? işten çıkmama dakikalar kaldı, heyecanlı ve mutluyum
Teşekkür ederim canım ya, ama farkettim ki evlendikten sonra resim çekinmeyi bırakmışız. İkimizin birarada olduğu resim miktarı evlenmeden önceye göre azalmış. Halbuki evlenmeden önce ne çok foto çekinirdik, ahh ahhhbende iyiyim canimcim, resimlerinizi gördüm cok tatli cikmissiniz, masallah Allah bozmasin
oh sen simdi isten cikmissindir banada son 50 dakika
günaydınlarrrgünaydın herkese
Teşekkür ederim canım ya, ama farkettim ki evlendikten sonra resim çekinmeyi bırakmışız. İkimizin birarada olduğu resim miktarı evlenmeden önceye göre azalmış. Halbuki evlenmeden önce ne çok foto çekinirdik, ahh ahhh
günaydınlarrr
aynen, bişey olup bitiyor, sonra tühhh niye o anda foto çekinmedik diyorum .Günaydinnnnnnnn
Deryam o bizde de var yaa hiç sevmiyorum bu durumu ama malesef nasilsa hep dibimizde oldugu icin ka$ina gözüne canli canli bakmakla yetiniyoruz
fotograf en güzel hatiralar valla iyiki evlenmeden önce bi sürü cekilmisiz simdi onlarla hasret gideriyorumama yinede elimden geldigince ani yakalamayi severim
aynen, bişey olup bitiyor, sonra tühhh niye o anda foto çekinmedik diyorum .
Şimdi hep dipdibeyiz diye çekinmiyoruz ama ileride çok güzel hatıralar olacak, yaşlanınca bakıp bakıp gençliğimize iç geçireceğiz fln