- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.081
Masallah masallah canim, Allah nice 10,20,30... yillarida göstersin mutluluk icinde insallah
Sipaydinin dedigi gibi ilk 1 sene ay ay saydim, simdide sayiyorum ama daha seyrek aklima geliyor
demekki 2 inci seneden sonra iyice birakip sadece seneleri sayicaz
sipaydi kis geliyor kislik biseyler alabilirsin belki hi
Aminnnnn canım, inşallahhhh
Masallah masallah canim, Allah nice 10,20,30... yillarida göstersin mutluluk icinde insallah
Sipaydinin dedigi gibi ilk 1 sene ay ay saydim, simdide sayiyorum ama daha seyrek aklima geliyor
demekki 2 inci seneden sonra iyice birakip sadece seneleri sayicaz
sipaydi kis geliyor kislik biseyler alabilirsin belki hi
napıyım sıkıldım kk geliyim dedim
bende bende
senin bebis resmen bi margarin agirliginda artik tü tü tü masallah
kızımı neye benzetti ya
evet doktora gidene kadar 500 gram olur sanırım
Dün hediyeyi beraber mi seçtiniz bu arada
güle güle giysin
aksama ne yemek var
ben temizlik yapicam yayemegede kremali tavuklu makarna yapayim diyorum, onun içine baharat olarak feslegen hiç attin mi güzel oluyo mudur acaba
agirligini benzettimkendisi senden güzel olur eminim
bebek badisini aldım ben sonra geldi bide yürüyerek geldi 30 dk içinde tüm avm gezdim
yemek yedikten sonra birlikte baktık ben yelek beğendim ama sonra kollu bişey olsun dedik
akşama kv deyiz yemek derdim yok 10 günden fazladır gitmiyoruz. aradan çıkaralım.
ben dün gece 12 de mutfak yerlerini ve banyo yerlerini sildim
2 gündür evde bir koku var çıldırıcam ama bulamıyorum mutfakta meğer 2 gün önce sabah bardakta süt devirdim o yere mermere dökülmüş çamaşır suyu ile sildim :S
bence güzel olur bayılırım fesleğene
bu arada kocam diye demiyorum çok ballı 600 TL mini yi sattı s3 aldı sonunda dedim s4 al ama yemedi
Eki Görüntüle 806782
görücez bakalım nasıl olacak
çok fena alışveriş yapasım var ya
eve çerçeve almak istiyorum
neyse bulmussunuz ya onun begenmesi daha önemli :)
yemek konusunda rahatsin valla
deneyim bakim feslegeni bende severim ama hic yapmadim böyle kremali seylerde, daha cok domatesli soslara yakistiriyorum
ay inanmiyorum süt mü kokmus öyle :44: iyiki farketmissin nerden geldigini üff bide pis kokarki eksimis süt
Aaa satti mi telefonunu, iyi hadi hayirli olsun cidden balliymis bu konuda.. su an telefonlariniz ayni o zaman
bu ara HTC one'lara bakiyor benimkide
Malum oda bende telefonlari dusurduk camlarini kirdik, onunki hiç çalismiyor ama benim ekrani catlak kullanabiliyorum, o yüzden kendine telefon alcak beyfendi bende camini degiscemyok yere masraf nasilda cikiyor ya
fotograf cercevesi mi ?
Ne var biliyo musun agac gibi cerceveler var icine 20-30 foto koyabiliyosun, cocugun odasina al koy simdiden her ay fotosunu ceker icine koyarsin super bisey olur bence
aynen bu hafta böyle geçer yarında anneme giderizcuma düğün var haftasonu buluruz çaresini
hemde nasıl koku neyseki buldum aynen pis kokuyor
öğlen aramış alıyım mı diye al dedim ama s4 al ben kullanırımşimdi onun daha yeni akşama göz dikmem lazımdiyordum gitmiş mavi almış ben sevmiyorum elinden alamayım diye
dedim bak bu telefon görmüş geçirmiş sen bunu alyemedi :)
boşa masraf oluyor ama boşver mala gelsin cana geleceğinden
bizimde extra masraf oldu üstüne 600 TL verdi şimdi ama napıyım ya aklı kalacağına alsın cebinde kalsın
ona benzer bişey aldık blogta resmi vardı
benim salondaki çerçevemi sakar kocam kırdı
bunun beyazıydı yine bu tarz bişey alayım diyourum
6LI METAL CERCEVE
hahahaha sen alma diye çaresini bulmus helal olsunvar mi öyle göz dikmek
ya sizinki yine istedigi biseyi almak icin masraf ona acimamda, durup dururken telefon kirmak cok fenavalla simdi kilifsiz kullanmiyorum hani defter gibi yandan kapanip ekranida kapatanlar olur ya ondan aldim is isten gectikten sonra
ama tabi haklisin mala gelsin bize bisey olmasinda
kiz ne cok dügününüz var yaa bu ne valla her haftasonu full
benzeride bende var metal gri renk salonda duruyor, bi ara resimlerini degiscemde üseniyorum
du bakim bloguna görmemistim agac cerceveyi
aynen gidip mavi almış neyse gönlü oldu işte 10 yıl kullansınbaşına bişey gelmezse tabi
o daha kötü tabi ama olacağı varmış olmuş boşver canı sağolsun
bende ekranına bişey kullanmıyorum tırstım şimdi...
gçenehafta kına bu hafta düğünü işte sonra epey yok
aman dikkat edin bide s3 lerin kiliflari cok hos arka kapagin icine saklaniyor su flip cover'lar.. onlardan kullanin rahat degil falan ama o kadar para veriliyor yazik yani bi yandanda