Sipaydi ye Yardım lütfen

aaa ne güzel maşallah sana :nazar: ben eve kendimi zor atıyordum, kafamı kaldıramıyordum, namaz kılmak bile zor geliyordu tövbe tövbeee :26::44::KK9:

bana kalırsa bu aylarıma özel bişey bu yoksa bi ara eve gidip yatıp ertesi gün işe giderken kalkıyordum..

maşallah 1.yılınız dolmuş bizimkinin de doğumgünü geliyor patlıcam artık neyapsam diye diye :KK17:

bana kalırsa bu aylarıma özel bişey bu yoksa bi ara eve gidip yatıp ertesi gün işe giderken kalkıyordum..

maşallah 1.yılınız dolmuş bizimkinin de doğumgünü geliyor patlıcam artık neyapsam diye diye :KK17:
evet ama hiç bişey anlamadım ben bu 1 yıldan :44:
ben süpriz bişey hazırlamıyorum yaa, tek süprizim hediyem :KK1: öyle yemekmiş pastaymış süprizmiş, ı ıhh, kusura bakmasın kocacığım, o bana hazırlasın bi zahmet, vaktim yok hiç walla :KK1:

evet ama hiç bişey anlamadım ben bu 1 yıldan :44:
ben süpriz bişey hazırlamıyorum yaa, tek süprizim hediyem :KK1: öyle yemekmiş pastaymış süprizmiş, ı ıhh, kusura bakmasın kocacığım, o bana hazırlasın bi zahmet, vaktim yok hiç walla :KK1:

:KK1: bende pek özel bişey yapamıcam bu sene :KK12: hem maddi çok açılamam hemde manevi hiç fikrimyok

şubatta en büyük hediyesini alacak yeter :KK16::KK49:

Selam kizlar,
Dün paldir küldür kapatip kaçmak zorunda kaldim sef basima dikilince :KK47:

Evet hayırlısı canım ya :KK16:
Evet bugün hediyemi ayarladım nihayet, yarın elimde olacak :KK69: ama bir plan yapmadık, zaten benim yapacak da halim yok açıkçası. Eşim benden önce geliyor eve, o yüzden evde süpriz hazırlayamam. 1 gün önceden hazırlıyım desem, evde olmayacağız o gün. Ben hediye aldım, gerisini de kocam ayarlasın canım, aaa herşeyi de ben mi düşüneceğim di mi ama :KK9: :KK9:

Yeterde artar bile o hediye canim :KK34:
Dedigin gibi birakta erkekler düsünsün birazda :99: biz kendimi paraladigimizla kaliyoruz :KK53:

Valla ben esimin dogum gününe hic bisey yapmadim bu sene, o çok mu yapiyor sanki kizdigimdan yapmadim bende :63::63::63:

günaydın ;

bizim yine klasik olur o gün annemler kayınvalidemler bize gelir birlikte kutlrız bir gün öncesinede minikbir pasta alırım bu sene yada belki küçük kek yaparım kendim :KK34: gece 12 den sonra da beraber kutlamış oluruz..

hediye işini de halledersem tamamdır aklımda ufak tefek hediye seçeneklerim var

parfümü bitti mesela alabilirim , kızım adına şirin bi hediye almak istiyorum hediyelerimi geceden veririm tamamdır işte

Selam kizlar,
Dün paldir küldür kapatip kaçmak zorunda kaldim sef basima dikilince :KK47:

Yeterde artar bile o hediye canim :KK34:
Dedigin gibi birakta erkekler düsünsün birazda :99: biz kendimi paraladigimizla kaliyoruz :KK53:

Valla ben esimin dogum gününe hic bisey yapmadim bu sene, o çok mu yapiyor sanki kizdigimdan yapmadim bende :63::63::63:
Bir de benimki hediye almayalım aşkım dedi, ben de tamam dedim :KK1: ama dayanamadım aldım :KK9: bakalım o ne yapacak :KK1:
Anlaşılan senin bir doğum günü sinirin var geçmeyen :KK1: İyi yapmışsın canım, o yapmıosa sen de kasma kendini tabi :KK34:
Yıldönümünüzde ne yapmıştınız peki? Tüyo alayım senden :KK9:

günaydın ;

bizim yine klasik olur o gün annemler kayınvalidemler bize gelir birlikte kutlrız bir gün öncesinede minikbir pasta alırım bu sene yada belki küçük kek yaparım kendim :KK34: gece 12 den sonra da beraber kutlamış oluruz..

hediye işini de halledersem tamamdır aklımda ufak tefek hediye seçeneklerim var

parfümü bitti mesela alabilirim , kızım adına şirin bi hediye almak istiyorum hediyelerimi geceden veririm tamamdır işte
Ben de hediyemi geceden vericem ama bu gece mi yoksa pazar gecesi 12de mi veririm bilemiyorum :KK9: pazara kadar sabredemiyorum ya :KK1:

ne aldın böyle bu kadar heycanlandıran
ya aslında çok heyecan verici bişey değil ama eşimin beğendiği telefonu aldım. Kullandığı telefonu da 3 yıl önce doğumgününde almıştım, o yüzden benden bu sene öyle bir hediye beklemiyordur :KK1: Şaşıracağı ve sevineceği için sabırsızlanıyorum canım ya :KK52:

X