- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.061
ya aslında çok heyecan verici bişey değil ama eşimin beğendiği telefonu aldım. Kullandığı telefonu da 3 yıl önce doğumgününde almıştım, o yüzden benden bu sene öyle bir hediye beklemiyordurŞaşıracağı ve sevineceği için sabırsızlanıyorum canım ya
sağol sipaydicim, senin eşin de güle güle kullansınanladım canım güle güle kullansım bende evlilk yıldönümünde aldım telefon
sağol sipaydicim, senin eşin de güle güle kullansınhep beraber güle güle kullansınlar
yaa ben bi telefonu bozulmadığı sürece uzun yıllar kullanma taraftarıyım, kocama da bu görüşü aşılamaya çalışırken tutup ona tekrar telefon aldım gerçi ama olsun, her zaman olmaz zaten böyle bişeybizimki şimdi onu satıp bir üst modelini mi alsak diyor gerçi vazgeçti boşyere zarara giriyoruz çünkü
yaa ben bi telefonu bozulmadığı sürece uzun yıllar kullanma taraftarıyım, kocama da bu görüşü aşılamaya çalışırken tutup ona tekrar telefon aldım gerçi ama olsun, her zaman olmaz zaten böyle bişey
sağol canım :)güle güle kullansin simdiden deryacim :)
erken veripte süprüzünü bozma derim ama sabirsizliginida anlayabiliyorum
yinede verme simdi, unut yokmus gibi davran
o zaman sen telefonundan sıkılınca s3ü eşine ver, sana yenisini alın, ikinizin de dediği olsungenelde sıkılan değiştirmek isteyen ben olurum
ama bu sefer eşim benim sözümü dinlemedi s3 mini aldı ben s3 kullanıyorum ona başında s3 allaım dedim dinletemedim
şimdi iş değiştirip mail kullanması gerekince sıkıntılı oldu ama mecbur kullanıcak
o zaman sen telefonundan sıkılınca s3ü eşine ver, sana yenisini alın, ikinizin de dediği olsun
bu arada ben de eşime s3 aldım
Hoşgeldin canım benimAlttaki takvimi değiştirmemişim şimdi farkettim düğün için değiştireyim bari yer tutulmasada gün belli nasılsa inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla gelin olmamaı nasip eder sağlıkla mutlulukla ailemle.. inş becerebilirim bu sefer şu takvimi :)
tünaydınnGünaydın ;
herkese ;
mutlu bu kez hayırlısıyla olur inşallah
tünaydın kedicimGünaydin kizlar
Mutlum insallah hayirlisiyla dügününüzü yasarsiniz canim benim !
Mutlu haftalar olsun kizlar
Derya naptin hediyeyi verdin mi
tünaydın kedicim
vermem mi hiçdün gece 12den sonra mini bir kutlama yaptık ve verdim
inşallah canım inşallahnice birlikte güzel yıllara inşallah 1.yıl geçtikten sonra 2. yılı hiç anlamıyorsun artık ayları saymayı da bırakıyorsun zaten
darısı başıma bu hafta içi hediye işini halledersem süper olacak
inşallah canım inşallahben 1.yılı da hiç anlamadım ki daha dün asker yolu bekleyip şafak sayıyordum ben, ne zaman evlendim de 1 yıl oldu bile
sen ne almayı düşünüyorsun?
kararsızlığa kolaj birebirhiç bilmiyorum ki ya off giyim alıyım diyorum parfüm alaiblirm kendimi yollara atsam bulucam bişeyler
ben yine hediyelerden kolaj yaparım
Günaydın ;
herkese ;
mutlu bu kez hayırlısıyla olur inşallah
Günaydin kizlar
Mutlum insallah hayirlisiyla dügününüzü yasarsiniz canim benim !
Mutlu haftalar olsun kizlar
Derya naptin hediyeyi verdin mi
Hoşgeldin canım benim
İnşallah bu sefer herşey hayalindeki gibi olur, maaile sağlıkla mutlulukla...
tünaydınn
tünaydın kedicim
vermem mi hiçdün gece 12den sonra mini bir kutlama yaptık ve verdim
inşallah canım inşallahben 1.yılı da hiç anlamadım ki daha dün asker yolu bekleyip şafak sayıyordum ben, ne zaman evlendim de 1 yıl oldu bile
sen ne almayı düşünüyorsun?