Sipaydi ye Yardım lütfen

anladım canım güle güle kullansım bende evlilk yıldönümünde aldım telefon

bizimki şimdi onu satıp bir üst modelini mi alsak diyor gerçi vazgeçti boşyere zarara giriyoruz çünkü
yaa ben bi telefonu bozulmadığı sürece uzun yıllar kullanma taraftarıyım, kocama da bu görüşü aşılamaya çalışırken tutup ona tekrar telefon aldım gerçi ama olsun, her zaman olmaz zaten böyle bişey

güle güle kullansin simdiden deryacim :)

erken veripte süprüzünü bozma derim ama sabirsizliginida anlayabiliyorum
yinede verme simdi, unut yokmus gibi davran

genelde sıkılan değiştirmek isteyen ben olurum
ama bu sefer eşim benim sözümü dinlemedi s3 mini aldı ben s3 kullanıyorum ona başında s3 allaım dedim dinletemedim
şimdi iş değiştirip mail kullanması gerekince sıkıntılı oldu ama mecbur kullanıcak

güle güle kullansin simdiden deryacim :)

erken veripte süprüzünü bozma derim ama sabirsizliginida anlayabiliyorum
yinede verme simdi, unut yokmus gibi davran
sağol canım :)
yok yok dün akşam vermedim ya, artık sabrederim vermem, yokmuş gibi davranırım

o zaman sen telefonundan sıkılınca s3ü eşine ver, sana yenisini alın, ikinizin de dediği olsun
bu arada ben de eşime s3 aldım

Alttaki takvimi değiştirmemişim şimdi farkettim düğün için değiştireyim bari yer tutulmasada gün belli nasılsa inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla gelin olmamaı nasip eder sağlıkla mutlulukla ailemle.. inş becerebilirim bu sefer şu takvimi :)

Günaydin kizlar

Mutlum insallah hayirlisiyla dügününüzü yasarsiniz canim benim !

Mutlu haftalar olsun kizlar

Derya naptin hediyeyi verdin mi

Hoşgeldin canım benim
İnşallah bu sefer herşey hayalindeki gibi olur, maaile sağlıkla mutlulukla...

Günaydın ;

herkese ;

mutlu bu kez hayırlısıyla olur inşallah
tünaydınn

Günaydin kizlar

tünaydın kedicim
vermem mi hiç dün gece 12den sonra mini bir kutlama yaptık ve verdim

inşallah canım inşallah ben 1.yılı da hiç anlamadım ki daha dün asker yolu bekleyip şafak sayıyordum ben, ne zaman evlendim de 1 yıl oldu bile
sen ne almayı düşünüyorsun?

inşallah canım inşallah ben 1.yılı da hiç anlamadım ki daha dün asker yolu bekleyip şafak sayıyordum ben, ne zaman evlendim de 1 yıl oldu bile

hiç bilmiyorum ki ya off giyim alıyım diyorum parfüm alaiblirm kendimi yollara atsam bulucam bişeyler
ben yine hediyelerden kolaj yaparım

Günaydın ;

herkese ;

mutlu bu kez hayırlısıyla olur inşallah

Günaydin kizlar

Saolunnn kızlarr inşallah Rabbim hayırlısıyla o güzel günleri bana ve ailemede nasip eder sağlıkla, mutluluklaa..

Masallah masallah canim, Allah nice 10,20,30... yillarida göstersin mutluluk icinde insallah

Sipaydinin dedigi gibi ilk 1 sene ay ay saydim, simdide sayiyorum ama daha seyrek aklima geliyor
demekki 2 inci seneden sonra iyice birakip sadece seneleri sayicaz

sipaydi kis geliyor kislik biseyler alabilirsin belki hi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…