Sipaydi ye Yardım lütfen

Allah kabul etsin canımm :KK16:

Keşke erken paydoz bile olsa razı olurum ama bizde mümkünatı yok o dediğinin :KK34:

Kv kp geldi canım onlarla bnm aileme gittik sondan öncesinde başka işler oldu ona koştum sonra bi arkadaşımız geldi şehir dışından dünde onla ilgilendik fln baya bi yogun geçti hiç haftasonu geçmiş gibi gelmiyor anlıcağın bana bgn cuma gibi fln geliyor :KK34:

Buarada faceden sana bişey yollıcam bakabilir misin:KK34:
Amin sağol canımm :KK16:
Keşke cuma olsaydı :KK1:
Facemi açayım dur, merak ettim :KK9:

deryaaaaa
dün çok dua ettim sana
allah razı olsun :KK16: :KK16:

nurteni sen önermiştin bana
ve şimdiden çok sindi içime

rabbim senin de dualarını kabul etsin inşallahhh :KK16: :KK16: :KK16:

deryaaaaa
dün çok dua ettim sana
allah razı olsun :KK16: :KK16:

nurteni sen önermiştin bana
ve şimdiden çok sindi içime

rabbim senin de dualarını kabul etsin inşallahhh :KK16: :KK16: :KK16:
Ayyy kuzummm, Allah senden de razı olsun, ne demek :KK16:
Bana da bi arkadaşım önermişti, zaten ilk orda beğendim, çok gezdim ama yine nurtene geri döndüm.
Başkası içime sinmedi.
Senin de içine sindiyse ne mutlu canım yaa, çok güzel bir gelin olacaksın eminim, tabi gelinliğini sevince aynı zamanda mutlu da bir gelin olacaksın inşallahh :nazar:
Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Allah gönlümüze göre versin canım :KK16:

Ayyy kuzummm, Allah senden de razı olsun, ne demek :KK16:
Bana da bi arkadaşım önermişti, zaten ilk orda beğendim, çok gezdim ama yine nurtene geri döndüm.
Başkası içime sinmedi.
Senin de içine sindiyse ne mutlu canım yaa, çok güzel bir gelin olacaksın eminim, tabi gelinliğini sevince aynı zamanda mutlu da bir gelin olacaksın inşallahh :nazar:
Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Allah gönlümüze göre versin canım :KK16:

gerçekten içime sindi yaa
doğrusu korkularım vardı ama
dün gidip deneyince üstümde görünce dedim oldu buu :KK1: :KK17:

iyi ki seni dinleyip gitmişim oraya

gerçekten içime sindi yaa
doğrusu korkularım vardı ama
dün gidip deneyince üstümde görünce dedim oldu buu :KK1: :KK17:

iyi ki seni dinleyip gitmişim oraya
iyi ki kötü olmamış, yoksa ben de kendimi kötü hissederdim:26:
Ama zaten Nurten hanım ılımlı bir bayan, içine sinmeyen yer olunca hemen tamam ablacım düzeltiriz fln diyor, o yüzden sorun yaşayacağımı sanmam tatlım :KK34:

Dur daha kesin bişi yok kızzzz, olsa demem mi size hiççç :26:
Reglim 1 gün gecikti, evde test yaptım dün akşam, 2. çizgi var ama silik biraz.
Yarın kan vericem bakalım ne çıkıcak :44:

ayyyy hadi inşallahh yaa hayırlısııı :KK16::KK16::KK16:

güzel haberlerini duyarız inşallah şu mubarek günlerde :KK16:

sipaydinin kızınaa arkadaş gelsinn :KK1:

İnşallah canım benim inşallahhhh :KK16:
Sipaydiye yetiştiriyorum inşallah :KK1:
Daha dönmedi mi tatilden sipaydi? görmüyorum hiç onu...

yok canım bu 2 haftadaydı tatili, kum döküyormuş zaten zavallım normalde önümüzdeki pzt işe başlıcak diye biliorum :KK34:

tatlı kedide yok onunda geçen haftasonu beli tutulmuş bu hafta kople raporluydu :KK34:

röfleliylen ben beklioz buraları senide arada atıyolar Allahtan açık gene bgn 2 muhabbet ederiz :KK34:

yok canım bu 2 haftadaydı tatili, kum döküyormuş zaten zavallım normalde önümüzdeki pzt işe başlıcak diye biliorum :KK34:

tatlı kedide yok onunda geçen haftasonu beli tutulmuş bu hafta kople raporluydu :KK34:

röfleliylen ben beklioz buraları senide arada atıyolar Allahtan açık gene bgn 2 muhabbet ederiz :KK34:
hadi yaa kum mu döküyormuş kıyamam :26: Tatlı kedicim de fena demek, ayyy t
hh geçmiş olsun ikisine de, çok üzüldüm :26:
ben de buralardayım ya çok şükür, topik topik geziyorum :KK55::KK9::KK8:

Deryaww canımmm naptınnnnn test yaptırdın mııı sonuç nee ay çok merak ediyorummm :KK16::KK16::KK16::KK16:

Hadi güzel haberler ver bizee :KK16::KK16::KK16:
Canım günaydın :KK54:
cumartesi test yaptırdım, kan sonucunuz yüksek, ama yine de bir kadın doğumcuyla görüşün dediler laboratuvardakiler.
Randevu aldım, cumartesi ultrasonda da görürsek tamamdır :KK16: Şİmdilik herşey yolunda yani :KK34:

Ayyyy inanmıyorumm yaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hadi inşallahh herşey çok güzel olurrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
İnşallah canım benim inşallahhh yaaa :KK16: :nazar: :emir_bebek:

Eşin biliomuuu annenler kvlerr flnn anlatsana kızımmm öğrendiler mi :KK9::KK16:
Biliyorlar, dün öğrendiler hepsi şokta hala, annemler yazlıktaydı, oraya gittik, hepsini bir araya topayıp söyledik, kimi ağladı kimi ağzı açık kaldı fln, çok komikti :KK60: çok heyecanlı :KK1:

hcg değerine göre tahmini kaç haftalık olduğuna baksana internetten :KK34:
canım 4 haftalık değerime göre, ama ultrasonda görmeden rahat edemicem:26:

İnşallah canım benim inşallahhh yaaa :KK16: :nazar: :emir_bebek:

Biliyorlar, dün öğrendiler hepsi şokta hala, annemler yazlıktaydı, oraya gittik, hepsini bir araya topayıp söyledik, kimi ağladı kimi ağzı açık kaldı fln, çok komikti :KK60: çok heyecanlı :KK1:

canım 4 haftalık değerime göre, ama ultrasonda görmeden rahat edemicem:26:

süper kese 5 haftalıkken net gözüküyor aklında olsun alttan muayene gerekebilir hazırlıklı git bana 7. hafta da kalp atışı için alttan baktılar :KK54:

süper kese 5 haftalıkken net gözüküyor aklında olsun alttan muayene gerekebilir hazırlıklı git bana 7. hafta da kalp atışı için alttan baktılar :KK54:
Alttan bakınca daha erken görünüyor ve duyuluyor zaten, o yüzden alttan bakmasına asla itiraz etmem :KK1: Yeterki o iyi ve sağlıklı olsun :KK16:
Aslında doktora hafta içi gidecektim ama 5 haftalık olsun diye kendimi frenledim ve cumartesiye randevu aldım :KK1:

Alttan bakınca daha erken görünüyor ve duyuluyor zaten, o yüzden alttan bakmasına asla itiraz etmem :KK1: Yeterki o iyi ve sağlıklı olsun :KK16:
Aslında doktora hafta içi gidecektim ama 5 haftalık olsun diye kendimi frenledim ve cumartesiye randevu aldım :KK1:

ALttan bakmayı herkes istemez genelde riskli durumları da var ama bunu dr dan iyi bilemeyiz bende gönül rahatlığı ile baktırdım valla :KK53:
iyi yapmışsın ne kadar büyürse o kadar iyi :

X