Sipaydi ye Yardım lütfen

hahahah bilerek denk getirdim :KK14::KK14: gerçi herkese tutmuyo ama bana tutacak mı görelim bakalım :KK9::KK9::KK9:

benim görümcem ikizmiş canm eşi doğımda ölmüş bizde ikiz olma riski yüksek ama Rabbim isteyene versin çok zor..

valla şezlongtan şezlonga atarım büyük ihtimalle çünkü tek hayalimz yatmak malak gibi yatıcaz diyoruz:KK9::KK9:

Hayırlısı ne ise o olsun inşallah kuzumm :KK16: Zor tabi hem maddi hem manevi ama ikiz olsa bile Rabbim onu rıskıyla sabrıyla getirir olursada dert etme:KK16:

Benimkininde ailesinde ikiz var :KK34:

En iyisi valla malak gibi yatın ohh miss tatil yaa bnm yerimede yat bacımm :KK34:

Sipaydi yaa bidee tatile giderken ayakkabının altına ismimi yazsana ya belki bende giderim :KK9::KK9::KK9::KK9:

En çok ayaklarını otelde sürttür yerlere yerleree hatta ayakkabıları orda bırak gel :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah kuzumm :KK16: Zor tabi hem maddi hem manevi ama ikiz olsa bile Rabbim onu rıskıyla sabrıyla getirir olursada dert etme:KK16:

Benimkininde ailesinde ikiz var :KK34:

En iyisi valla malak gibi yatın ohh miss tatil yaa bnm yerimede yat bacımm :KK34:

allah olana da sabır versin zor iş cidden...

Tek planımız o şuan yemek yatmak dinlenmek biraz serinlemek :KK9::KK9::KK9:

Sipaydi yaa bidee tatile giderken ayakkabının altına ismimi yazsana ya belki bende giderim :KK9::KK9::KK9::KK9:

En çok ayaklarını otelde sürttür yerlere yerleree hatta ayakkabıları orda bırak gel :KK9::KK9::KK9:

hahahah olur canım :KK1: bol bol sürterim

Selam kızlar, ne zamandır gelen giden olmamış :KK1:
Dün mutluyla konuştuk, yine yasaklıyım engelliyim dedim, bugün bi baktım yine engel kalmamış :nazar: :nazar: :KK9:
koştum geldim, ama sipaydicim tatilde sanırım, mutlucum benim gibi çalışıyo biliyorum :KK1:
ya tatlı kedicim, röfleli, böcük, zelemele... siz neler yapıyorsunuz?

Selam kızlar, ne zamandır gelen giden olmamış :KK1:
Dün mutluyla konuştuk, yine yasaklıyım engelliyim dedim, bugün bi baktım yine engel kalmamış :nazar: :nazar: :KK9:
koştum geldim, ama sipaydicim tatilde sanırım, mutlucum benim gibi çalışıyo biliyorum :KK1:
ya tatlı kedicim, röfleli, böcük, zelemele... siz neler yapıyorsunuz?

ben buradayım bu cuma gidiyoruz.
valla işyerinde bombalıcam he :KK1::KK1:

ben buradayım bu cuma gidiyoruz.
valla işyerinde bombalıcam he :KK1::KK1:
aa daha gitmediniz mi? ben de sohbette seni göremeyince heralde gittiler dedim :KK1:
artık alıştım yaa, burayı böyle kabul ediyorum ben. telefonlar da değişti, yeni bi sisteme geçtik, herşey arapsaçına döndü anlayacağın:26:
sen napıosun, bebiş nasıl bakiyim :KK16: çok üzüyo mu seni?

aa daha gitmediniz mi? ben de sohbette seni göremeyince heralde gittiler dedim :KK1:
artık alıştım yaa, burayı böyle kabul ediyorum ben. telefonlar da değişti, yeni bi sisteme geçtik, herşey arapsaçına döndü anlayacağın:26:
sen napıosun, bebiş nasıl bakiyim :KK16: çok üzüyo mu seni?

hımm burada gözükmüyorum ancak yazan olursa işte gelip bakıyorum :KK34:
cuma gidiyoruz kısmetse son 4 gün işte :KK1:
bebiş iyi büyüyoruz 8 haftalık olduk arada üzüyor ama o bile güzel senin nasıl gidiyo tahliller şeyler neler oldu bakalım

hımm burada gözükmüyorum ancak yazan olursa işte gelip bakıyorum :KK34:
cuma gidiyoruz kısmetse son 4 gün işte :KK1:
bebiş iyi büyüyoruz 8 haftalık olduk arada üzüyor ama o bile güzel senin nasıl gidiyo tahliller şeyler neler oldu bakalım
hadi bakalım, çabucak geçsin şu 4 gün o zaman :KK34:
güzeldir eminim :KK16:
tahliller sonuçlandı, önemli bişey yok canım, dün mutluya da anlattım. Artık bu ay başlıyoruz çalışmalara hayırlısıyla :KK16:
Rabbim en hayırlı zamanda göndersin inşallah:emir_bebek::KK49:

hadi bakalım, çabucak geçsin şu 4 gün o zaman :KK34:
güzeldir eminim :KK16:
tahliller sonuçlandı, önemli bişey yok canım, dün mutluya da anlattım. Artık bu ay başlıyoruz çalışmalara hayırlısıyla :KK16:
Rabbim en hayırlı zamanda göndersin inşallah:emir_bebek::KK49:

inşallah heycanla bekliyoruz tatili :KK1:

çok güzel inşallah çok bekletmez sizi hemen gelir :KK9:

Deryaw :KK16::KK16::KK16: ah kuzum yazmissin bizi sormussun hic görmemisim yazdigini cok nadir bakiyorum bu taraflara canim ya :26:

e senin acilmis yine engelin süper valla :21:

nasilsin ne var ne yok, bebis calismalari nasil gidiyor :KK17::KK17::KK17:

:KK54::KK54:

Deryaw :KK16::KK16::KK16: ah kuzum yazmissin bizi sormussun hic görmemisim yazdigini cok nadir bakiyorum bu taraflara canim ya :26:

e senin acilmis yine engelin süper valla :21:

nasilsin ne var ne yok, bebis calismalari nasil gidiyor :KK17::KK17::KK17:

:KK54::KK54:
evet sen başka topiklerden buraya uğramaz olmuşsun :KK19:
açılıyoooo kapanıyooooo, açılıyoooo kapanıyooooo :KK60: bize hiç belli olmuyoooo :KK9:
iyiyim kuzucum sen nasılsın? çalışmalar iyi gibi şimdilik bakalım :KK23: :KK17: :KK1:
sen neler yapıosun bakalım?

evet sen başka topiklerden buraya uğramaz olmuşsun :KK19:
açılıyoooo kapanıyooooo, açılıyoooo kapanıyooooo :KK60: bize hiç belli olmuyoooo :KK9:
iyiyim kuzucum sen nasılsın? çalışmalar iyi gibi şimdilik bakalım :KK23: :KK17: :KK1:
sen neler yapıosun bakalım?

zayiflamaya calisiyorum bacim napem :KK17: ondan bu topike gelemiyorum burdakiler çok çitir kaldi kendimi kötü hissediyordum :KK53:
yok ya saka bi yana motivasyonla zayiflamaya calisiyorum ne kadar giderse kârdir yazin kayseride sagdiclik yapicaz sonra buraya gelince görümcemin dügünü olcak :KK31: falan filan derken zayiflama gruplarindayim :KK17:

valla belli olmuyor senin nolcagin Allahtan arayi cok uzatmadan geri geliyorsun :KK19:

hadi hayirlisi canim 1 ay oldumu calismalar baslayali :emir_bebek:

bizde basladik gibi baslamadik gibi karisti ortalik :KK1: :KK1: tam baslama tatilde olcak insallah, bende simdiden folik asite basladim. En yakin zamanda da kan testi yaptirmam gerek demir ve kan sayimi yapilsin bi :26:

hakkimizda hayirlisi olur insallah herkes icin :KK49::KK49::KK49:

zayiflamaya calisiyorum bacim napem :KK17: ondan bu topike gelemiyorum burdakiler çok çitir kaldi kendimi kötü hissediyordum :KK53:
yok ya saka bi yana motivasyonla zayiflamaya calisiyorum ne kadar giderse kârdir yazin kayseride sagdiclik yapicaz sonra buraya gelince görümcemin dügünü olcak :KK31: falan filan derken zayiflama gruplarindayim :KK17:

valla belli olmuyor senin nolcagin Allahtan arayi cok uzatmadan geri geliyorsun :KK19:

hadi hayirlisi canim 1 ay oldumu calismalar baslayali :emir_bebek:

bizde basladik gibi baslamadik gibi karisti ortalik :KK1: :KK1: tam baslama tatilde olcak insallah, bende simdiden folik asite basladim. En yakin zamanda da kan testi yaptirmam gerek demir ve kan sayimi yapilsin bi :26:

hakkimizda hayirlisi olur insallah herkes icin :KK49::KK49::KK49:
ben de zayıflıyordum, saldım yine kendimi :KK1:
can boğazdan gelir diyorum :KK9:
biz başlayalı daha 1 ay olmadı canım, doktor işleri uzun sürdü. ama nihayet sonuçlandı. bakalım bu ay nolacak...
demek siz de niyetlendiniz artık hee, çokkk sevindim canım benim. folik asite fln başlamışsın :KK34:
doktora gittiğinde gebelik düşündüğünü söyle, ona göre toxoplazma testi fln da yapılıyor.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun tatlım.

herkes bebek mi istio yaaaa :KK9: bi mutlu birde ben mi bebeksiz kalcaz ama bize yazıkkkk :2:

derya canım napıosun yaa
bir türlü denk gelemiyoruz seninle yaa

herkes bebek mi istio yaaaa :KK9: bi mutlu birde ben mi bebeksiz kalcaz ama bize yazıkkkk :2:

derya canım napıosun yaa
bir türlü denk gelemiyoruz seninle yaa
ooo röfleli hatun :KK3: iyiyim canım, evet ya denk gelemedik senle, bi gün ben yazdım sen yazmadın, sonra sen yazmışsın ben geç gördüm cewap veremedim fln :KK70:
siz hele bi dünya evine girin de o zaman sıkıştırcaz sizi de, ne zaman istiyorsunuz ne zaman düşünüyorsunuz fln diye :KK52:
şimdi sizin uğraşılarınız farklı azcık :123:
bugün fotonu görünce çok duygulandım ama, çok garip hüzünlü ama bir o kadar da güzel bir duygu di mi canım benim :KK5:

ooo röfleli hatun :KK3: iyiyim canım, evet ya denk gelemedik senle, bi gün ben yazdım sen yazmadın, sonra sen yazmışsın ben geç gördüm cewap veremedim fln :KK70:
siz hele bi dünya evine girin de o zaman sıkıştırcaz sizi de, ne zaman istiyorsunuz ne zaman düşünüyorsunuz fln diye :KK52:
şimdi sizin uğraşılarınız farklı azcık :123:
bugün fotonu görünce çok duygulandım ama, çok garip hüzünlü ama bir o kadar da güzel bir duygu di mi canım benim :KK5:

:KK5: :KK5: :KK5:çokk zor oldu canımm
babam ağladı annem ağladı
ben evden kaçtım kendi evime gidince ağladım :KK5: :KK5::KK5:
mutlu olmak çok farklı ama duygusallık geçmiyor işte :KK14: :KK14:

ben de zayıflıyordum, saldım yine kendimi :KK1:
can boğazdan gelir diyorum :KK9:
biz başlayalı daha 1 ay olmadı canım, doktor işleri uzun sürdü. ama nihayet sonuçlandı. bakalım bu ay nolacak...
demek siz de niyetlendiniz artık hee, çokkk sevindim canım benim. folik asite fln başlamışsın :KK34:
doktora gittiğinde gebelik düşündüğünü söyle, ona göre toxoplazma testi fln da yapılıyor.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun tatlım.

salma kendini canim bebis gelince ister istemez salcaksin zaten düzgün beslen gece falan cok yemek yeme yine hafif dikkat et :KK34:
tam basladik diyemiyorumda ya tatile denk gelmesini istemedigimden.. sonrada adet döngüsü en düzgün olan insanlar bile 2/3 ay bekliyor o yüzden rahatim simdi, ama evet folige basladim onun zarari yok. yakin zamanda da aile doktoruma gidip kan testi yazdircam bakalim :KK17:

Amiiiiiiiiiiin canim hayirlisi insallah :KK16:
bat ne zaman simdi hangi tarih bekliyorsun sen :KK17:

:KK5: :KK5: :KK5:çokk zor oldu canımm
babam ağladı annem ağladı
ben evden kaçtım kendi evime gidince ağladım :KK5: :KK5::KK5:
mutlu olmak çok farklı ama duygusallık geçmiyor işte :KK14: :KK14:

kiyamam röflelim yaa :KK5::KK5::KK5: çok çok zor o esyalarin gidisi ama hersey güzel olacaktir insallah canim :KK31:
imzana bakinca inanamiyor insan 1 ay 28 gün kalmisss :KK16::KK16::KK16::KK16:

X