- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.921
çok zor oluyor evetçokk zor oldu canımm
babam ağladı annem ağladı
ben evden kaçtım kendi evime gidince ağladım
mutlu olmak çok farklı ama duygusallık geçmiyor işte
ben zaten aşırı bişey yemiyorum, herşeyden azar azar yiyorum, hiç bi zaman sofradan tıka basa doymuş şekilde kalkmıyorum, akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemiyorum, en fazla 1 şişe soda içiyorum, meyve bile yemem gece.. ama işte metabolizmam çok yavaş ve çok hareketsizim, o yüzden böyleyim yani.salma kendini canim bebis gelince ister istemez salcaksin zaten düzgün beslen gece falan cok yemek yeme yine hafif dikkat et
tam basladik diyemiyorumda ya tatile denk gelmesini istemedigimden.. sonrada adet döngüsü en düzgün olan insanlar bile 2/3 ay bekliyor o yüzden rahatim simdi, ama evet folige basladim onun zarari yok. yakin zamanda da aile doktoruma gidip kan testi yazdircam bakalim
Amiiiiiiiiiiin canim hayirlisi insallah
bat ne zaman simdi hangi tarih bekliyorsun sen
kiyamam röflelim yaaçok çok zor o esyalarin gidisi ama hersey güzel olacaktir insallah canim
imzana bakinca inanamiyor insan 1 ay 28 gün kalmisss
mutlucummmmKuzular napıyonuz be yaa özledim vallahi sizleri işler gene tepeme bindi benim duruyo duruyo löp die tepeme biniyo
Röflelimmm vallahi bende duygulandım öle kamyon fln görünce
İnşallah en kötü gününüz böyle olsun kuzum tek böle mutluluktan aksın gözyaşlarınız Rabbim ailenle,eşinle sağlıklı mutlu mesut bi ömür nasip etsin bak şuan gene duygulandım gözlerim doldu la benim
DeryaW gene gelmişinn kuzumm acıyolar arada açıveriyolar galibaaİnşallah Allahım sizinde tatlıkedicimle seninde bütün isteyenlerinde kucaklarınızı hayırlı zamanda doldursun
Sipaydimdee sağlıklaa doğursunnn
Çok seviyorum hepinizi iyki varsınız
çok zor oluyor evetşimdi sadece çeyizlerin çıktı o evden.. hele sen çıkarken çok daha zor olacak ama sevdiğin adama kavuşacaksın, öyle düşün işte
geçenlerde inegöle geldik kınaya, kına yakılırken annem yine ağladıanne ben evlenmiyorum, ben evleneli nerdeyse 1 sene oldu niye ağlıyorsun diyorum, sarılıp sarılıp ağlıyo daha hala alışamadılar yokluğuma...
mutlucummmmseninle son konuştuğumuzdan beri buralardayım ben aslında, halime arada acıyorlar garibim azcık sevinsin diyorlar açıyorlar kk, sonra yeter artık çok takıldın diyorlar kapatıyorlar fln
Amin inşallah canım, en hayırlı zamanda gelsin inşallah, illaki bu ay şuay gelsin diyemiyorum, en hayırlısı ne zamansa o zaman inşallah ama fazla bekletmeden inşallah.
Bakalım sen evlenirken nolcek, gözlerin mi dolcak yoksa salyasümük ağlıcak mısın yoksa güle oynaya mı gitceksin, görcez seni de seneye inşallah
Ben de çok seviyorum hepinizi ama yaaa
Neyse bgnde kapatmamışlar çok şükür
Bakalım valla ben nasıl olcam ben zaten ailemden uzak yaşıyom ama o anki duygu farklı bişiy gerçekten şimdi daha evlenmek bana hayal gibi geliyor çok uzun zaman var daha hayırlısı olur inşallahh hakkımızda
çok zor oluyor evetşimdi sadece çeyizlerin çıktı o evden.. hele sen çıkarken çok daha zor olacak ama sevdiğin adama kavuşacaksın, öyle düşün işte
geçenlerde inegöle geldik kınaya, kına yakılırken annem yine ağladıanne ben evlenmiyorum, ben evleneli nerdeyse 1 sene oldu niye ağlıyorsun diyorum, sarılıp sarılıp ağlıyo daha hala alışamadılar yokluğuma...
ben zaten aşırı bişey yemiyorum, herşeyden azar azar yiyorum, hiç bi zaman sofradan tıka basa doymuş şekilde kalkmıyorum, akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemiyorum, en fazla 1 şişe soda içiyorum, meyve bile yemem gece.. ama işte metabolizmam çok yavaş ve çok hareketsizim, o yüzden böyleyim yani.
Olsun canım rahat ol, olursa da süpriz olur, tatil hediyesi olur sizebebiş memleket görür azcık
bat tam olarak belli olmamakla birlikte 11 temmuz diyelimsenin ne zaman bat?
mutlucummmmseninle son konuştuğumuzdan beri buralardayım ben aslında, halime arada acıyorlar garibim azcık sevinsin diyorlar açıyorlar kk, sonra yeter artık çok takıldın diyorlar kapatıyorlar fln
Amin inşallah canım, en hayırlı zamanda gelsin inşallah, illaki bu ay şuay gelsin diyemiyorum, en hayırlısı ne zamansa o zaman inşallah ama fazla bekletmeden inşallah.
Bakalım sen evlenirken nolcek, gözlerin mi dolcak yoksa salyasümük ağlıcak mısın yoksa güle oynaya mı gitceksin, görcez seni de seneye inşallah
Ben de çok seviyorum hepinizi ama yaaa
çok şükür maşallahhhh
evet senin durumun azcık farklı bizden, ama yine de o anki duygu çok değişik, yani belli olmaz sana belki sen daha çok ağlarsıngerçi tatlıkedicim mi hiç ağlamadan gülerek çıkmıştı, yoksa yanlış mı hatırlıyorum ben de ağlamadım, ama çok sıkmıştım kendimi ve yüzümden de belliydi sıktığım. Koyvermemek için de bi an önce arabaya binmek istiyordum, hatta annemi bile öpmeyi unutmuşum arabaya binmek için kendimi yırtarken
o zaman çabucak geçer de hiç birşey anlamazsın, merak etmenişana da daha çok vardı ama bak nerdeyse 1 ay kalmış
bol hareket etmek mi :26: beniğm akşamları canım parmağımı bile kıpırdatmak istemiyoraa hakkaten az yiyomussun canim aksamlaridemekki dedigin gibi metabolizman yavas...
evde bol hareket et dicem ama zor oluyo sahsen ben evde yan gelip yatmayi tercih ediyorum her ne kadar bu hafta hic yapamamis olsamda
Benimde tam belli degil canim batim, 15 temmuz gibi bekliyorum ama bakalim ne zaman gelir, ben zaten düzensizdim simdi hayit kullanarak düzene bindirmeye calisiyoruminsallah gelir tam tarihinde
oyy kiyamam yaa hakkaten daha alisamamis annecigin
hos kinalar hala tüylerimi diken diken yapar benim, ömür boyunca aliscagimi sanmiyorum bende
Mutlum, Deryam, sipaydim, röflelim bende seviyorum hepinizi, iyiki varsiniz kizlar
hahahahanneni nasil öpmezsin sen ay çok kötü bi durum aglamamaya calismak
evet o salak bendim deryacim yaaa
gülerek cikmadim hatta aglayarak ciktim ama davulla zurnayla oyun oynayip bittikten sonra elimi alkislar gibi yapmisim sonra caktirmamaya calismisimiçimi bildigim için bi tek ben anladim ama yinede sevindirik gibi el çirpacaktim nerdeyse
halbuki içim kan agliyodu
oyyyyyyama bende sizi çok seviyorum kiiiiiiii
bol hareket etmek mi :26: beniğm akşamları canım parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorkocama jenga oynayalım derken de aslında hiç içimden gelmemişti sadece aktivite olsun diye demiştim, zaten oynamadık uyuduk hemen
hahahahahatırladım kendi kendini alkışlayan gelinsin sen hahaha hepimiz ayrı alemiz yaa
napayım ordan koşarak uzaklaşmak istiyordum, 1 dk fazla kalsam bağırarak ağlayabilirdim çünkü
inşallah senin 15inde gelir, benim di 11inde gelmezhayırlısı bakalım
oyyyyyy
oyyy walla ben de ramazanı çok kayırıyorum, napıcaz ne edicez diye:26: bizde ilk gün 20:44 iftar. o bile çok geldi bana yaa, siz napıcaksınız o saate kadar bilmem:26: 22:40da tv karşısında sızmış olabilirim yinemonotonluktan kurtulmakta zor is anacim elimiz kolumuz kalkmicak hale geliyor aksamlari daha bunlar iyi günler,
bide Ramazan var napicaksak o kadar geç saatte yemek yiyip
Burda ilk gün 21:40' da açiyoruz orda saat 22:40 olcak siz yemis yatmis olursunuz belki hatta
hahah insallah benimki gelsin seninki gelmesin 9 ay boyuncadaha geçenlerde sipaydiye ediyorduk bu duayi
sipaydide geçen gün seviniyor 9 ay rahatim olmicam diye
oyy kiyamam canim ya aglardin belki biraz daha kalsan, peki geri dönüp öpmedin mi anacigini nasil oldu sonrasi
oyyy walla ben de ramazanı çok kayırıyorum, napıcaz ne edicez diye:26: bizde ilk gün 20:44 iftar. o bile çok geldi bana yaa, siz napıcaksınız o saate kadar bilmem:26: 22:40da tv karşısında sızmış olabilirim yineama teravih fln var, gidebilir miyim bilmiyorum ama istiyorum gitmeyi, o zaman geç yatarız:26: sonra sahura kalk, bidaha yat, sonra bidaha kalk işe git, nasıl yapcam bilmiyorum walla:26:
annem aaa beni öpmeden mi gideceksin deyince geri döndüm ve öptümama ağlamamak için zor tuttum sarılınca anneme
evet Allah yardımcımız olsun walla kuzum :26: size göre çok iyi bizim saatler tabiTeravih'de var dogru ama ben gidemem, anca kadir gecesinde ya annemde ya kayinvalidemde kaliriz o gun giderim...
valla canim sizin saat mükemmel biz yandik yaAllah yar ver yardimcimiz olsun sabir versin
canim ya öpmüs sarilmissiniz yine iyi bariee napcan bacim hem aglarim hem giderim hesabi
Teravih'de var dogru ama ben gidemem, anca kadir gecesinde ya annemde ya kayinvalidemde kaliriz o gun giderim...
valla canim sizin saat mükemmel biz yandik yaAllah yar ver yardimcimiz olsun sabir versin
canim ya öpmüs sarilmissiniz yine iyi bariee napcan bacim hem aglarim hem giderim hesabi
Oyyyy şuan baktımda 10 gibi diyo anlamadım şimdi ben
Siz daha mı çok tutcaksınız yani
Selammm
Hayırlı ramazanlar hepinize kızlarrrr
Selam tatlımmm sanada hayırlı ramazanlarr
Naber nasıl gidiyor
Sağol canım
İyiyim çokkk uykum var:114: sen nasılsın neler yapıyorsun?
Koşuşturmaca nişanla mı ilgiliydi ki?İyiyim canım bende napıyım işte bildiğin gibi aynı dertten bende muzdaribimbikaç gündür özellikle haftasonum çok koşuşturmaca geçti
Bugün çok oruç tutmak istemiştim gece kalkamadım onun vicdan azabını çekiyorum. Kısmet olursa yarın tutcam inşallah
Çok zor cidden bu sıcaklarda Rabbim herkesinkini kabul etsin, güç versin
Keşke ramazan ayında 1 ay iş olmasa herkes gönlüne göre ibadetini yapabilse
Koşuşturmaca nişanla mı ilgiliydi ki?
Ben sahura kalktım ama sahurdan sonra pek uyuyamadım, o yüzden çok uykum var... topu topu 3-4 saat anca uyumuşumdur
sersem tavuk gibiyim bugün
Aminnnn
keşke tatil olsak hakkaten süper olurdu, bazı işyerleri ramazan sebebiyle erken paydos ediyo, ama bizde yok öyle bişey tabiki