Sipaydi ye Yardım lütfen

Hayırlısı ne ise o olsun inşallah kuzumm Zor tabi hem maddi hem manevi ama ikiz olsa bile Rabbim onu rıskıyla sabrıyla getirir olursada dert etme

Benimkininde ailesinde ikiz var

En iyisi valla malak gibi yatın ohh miss tatil yaa bnm yerimede yat bacımm

Sipaydi yaa bidee tatile giderken ayakkabının altına ismimi yazsana ya belki bende giderim

En çok ayaklarını otelde sürttür yerlere yerleree hatta ayakkabıları orda bırak gel

Son düzenleme:

allah olana da sabır versin zor iş cidden...

Tek planımız o şuan yemek yatmak dinlenmek biraz serinlemek

Sipaydi yaa bidee tatile giderken ayakkabının altına ismimi yazsana ya belki bende giderim

En çok ayaklarını otelde sürttür yerlere yerleree hatta ayakkabıları orda bırak gel

hahahah olur canım bol bol sürterim

Selam kızlar, ne zamandır gelen giden olmamış
Dün mutluyla konuştuk, yine yasaklıyım engelliyim dedim, bugün bi baktım yine engel kalmamış
koştum geldim, ama sipaydicim tatilde sanırım, mutlucum benim gibi çalışıyo biliyorum
ya tatlı kedicim, röfleli, böcük, zelemele... siz neler yapıyorsunuz?

ben buradayım bu cuma gidiyoruz.
valla işyerinde bombalıcam he

ben buradayım bu cuma gidiyoruz.
valla işyerinde bombalıcam he
aa daha gitmediniz mi? ben de sohbette seni göremeyince heralde gittiler dedim
artık alıştım yaa, burayı böyle kabul ediyorum ben. telefonlar da değişti, yeni bi sisteme geçtik, herşey arapsaçına döndü anlayacağın:26:
sen napıosun, bebiş nasıl bakiyim çok üzüyo mu seni?

hımm burada gözükmüyorum ancak yazan olursa işte gelip bakıyorum
cuma gidiyoruz kısmetse son 4 gün işte
bebiş iyi büyüyoruz 8 haftalık olduk arada üzüyor ama o bile güzel senin nasıl gidiyo tahliller şeyler neler oldu bakalım

hadi bakalım, çabucak geçsin şu 4 gün o zaman
güzeldir eminim
tahliller sonuçlandı, önemli bişey yok canım, dün mutluya da anlattım. Artık bu ay başlıyoruz çalışmalara hayırlısıyla
Rabbim en hayırlı zamanda göndersin inşallah

inşallah heycanla bekliyoruz tatili

çok güzel inşallah çok bekletmez sizi hemen gelir

Deryaw ah kuzum yazmissin bizi sormussun hic görmemisim yazdigini cok nadir bakiyorum bu taraflara canim ya :26:

e senin acilmis yine engelin süper valla

nasilsin ne var ne yok, bebis calismalari nasil gidiyor

Deryaw ah kuzum yazmissin bizi sormussun hic görmemisim yazdigini cok nadir bakiyorum bu taraflara canim ya :26:

e senin acilmis yine engelin süper valla

nasilsin ne var ne yok, bebis calismalari nasil gidiyor

evet sen başka topiklerden buraya uğramaz olmuşsun
açılıyoooo kapanıyooooo, açılıyoooo kapanıyooooo bize hiç belli olmuyoooo
iyiyim kuzucum sen nasılsın? çalışmalar iyi gibi şimdilik bakalım
sen neler yapıosun bakalım?

zayiflamaya calisiyorum bacim napem ondan bu topike gelemiyorum burdakiler çok çitir kaldi kendimi kötü hissediyordum
yok ya saka bi yana motivasyonla zayiflamaya calisiyorum ne kadar giderse kârdir yazin kayseride sagdiclik yapicaz sonra buraya gelince görümcemin dügünü olcak falan filan derken zayiflama gruplarindayim

valla belli olmuyor senin nolcagin Allahtan arayi cok uzatmadan geri geliyorsun

hadi hayirlisi canim 1 ay oldumu calismalar baslayali

bizde basladik gibi baslamadik gibi karisti ortalik tam baslama tatilde olcak insallah, bende simdiden folik asite basladim. En yakin zamanda da kan testi yaptirmam gerek demir ve kan sayimi yapilsin bi :26:

hakkimizda hayirlisi olur insallah herkes icin

ben de zayıflıyordum, saldım yine kendimi
can boğazdan gelir diyorum
biz başlayalı daha 1 ay olmadı canım, doktor işleri uzun sürdü. ama nihayet sonuçlandı. bakalım bu ay nolacak...
demek siz de niyetlendiniz artık hee, çokkk sevindim canım benim. folik asite fln başlamışsın
doktora gittiğinde gebelik düşündüğünü söyle, ona göre toxoplazma testi fln da yapılıyor.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun tatlım.

herkes bebek mi istio yaaaa bi mutlu birde ben mi bebeksiz kalcaz ama bize yazıkkkk :2:

derya canım napıosun yaa
bir türlü denk gelemiyoruz seninle yaa

herkes bebek mi istio yaaaa bi mutlu birde ben mi bebeksiz kalcaz ama bize yazıkkkk :2:

derya canım napıosun yaa
bir türlü denk gelemiyoruz seninle yaa
ooo röfleli hatun iyiyim canım, evet ya denk gelemedik senle, bi gün ben yazdım sen yazmadın, sonra sen yazmışsın ben geç gördüm cewap veremedim fln
siz hele bi dünya evine girin de o zaman sıkıştırcaz sizi de, ne zaman istiyorsunuz ne zaman düşünüyorsunuz fln diye
şimdi sizin uğraşılarınız farklı azcık :123:
bugün fotonu görünce çok duygulandım ama, çok garip hüzünlü ama bir o kadar da güzel bir duygu di mi canım benim

çokk zor oldu canımm
babam ağladı annem ağladı
ben evden kaçtım kendi evime gidince ağladım
mutlu olmak çok farklı ama duygusallık geçmiyor işte

salma kendini canim bebis gelince ister istemez salcaksin zaten düzgün beslen gece falan cok yemek yeme yine hafif dikkat et
tam basladik diyemiyorumda ya tatile denk gelmesini istemedigimden.. sonrada adet döngüsü en düzgün olan insanlar bile 2/3 ay bekliyor o yüzden rahatim simdi, ama evet folige basladim onun zarari yok. yakin zamanda da aile doktoruma gidip kan testi yazdircam bakalim

Amiiiiiiiiiiin canim hayirlisi insallah
bat ne zaman simdi hangi tarih bekliyorsun sen

çokk zor oldu canımm
babam ağladı annem ağladı
ben evden kaçtım kendi evime gidince ağladım
mutlu olmak çok farklı ama duygusallık geçmiyor işte

kiyamam röflelim yaa çok çok zor o esyalarin gidisi ama hersey güzel olacaktir insallah canim
imzana bakinca inanamiyor insan 1 ay 28 gün kalmisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…