Sipaydi ye Yardım lütfen

hala gidip geliyoruz canim kesin karar degil ama bakalim cidden ne zaman niyet ederiz kismet olur

yildönümü için plan var, fotograf cekindigimiz yere gidip yaptigimiz bi pozu her sene cekinmeyi düsünüyoruz, bu ilk cekim olcak iste
sonrasinda havuz keyfi yapip yemek yeriz disarda sanirim

canim tatilimizde 15 agustosta türkiyedeyiz Allahin izniyle. 3 haftaligina gelicez

size soramiyorum tatili yazlari cok yogunsunuz degilmi kari / koca :26:

süper bi fikir, senelr sonra bütün fotolara bakıp aradaki farkları görmek çok hoş olur benim teyzem de gençliğinde her sene aynı şekilde foto çektirirmiş.
3hafta tatil hee, süper walla canım. Memlekete gidersiniz heralde, ege ya da akdenize fln gidersiniz bide...
Yok maalesef bize hiç sorma tatili
kısmetse seneye artık :26:

günaydın herkese
günaydın taze anne adayıııı :nazar

SİZDENDE bir atak bekliyorum valal söyleyim

günaydın herkese

Günaydin canimmm nasilsinnn nasil hissediyosun kendini

gencliginde dedin yaslaninca bitiyor mu o heves yaa insallah bitmez farklari görmek güzel olcak cidden

evet canim önce 5 gün kayseri-nevsehir, sonra 5 gün antalya, en sonada 10 gün istanbulda olcaz Allah izin verirse

kismet insallah sizde kisin yaparsiniz tatilinizi, en azindan havalar düzeldi al kocani gidip piknik yapin hava alin o da yeter zamaniniz olunca :26:

hadi bakalım bekliyoruz bizim daha 8 ayımız var
peki

yaşlanınca torunlarla foto çekinme derdine düşülüyor sanırım
Antalya için rezervasyon fln yaptınız mı? Ne tarafına gitmeyi düşünüyorsunuz canım?
Kışın sanmam ama azcık havalar ısınınca baharda fln belki gideriz biyerlere.
Bizim buralar zaten turistik yerler olduğu için haftasonları fln çok sıkılmıyoruz, eğer haftasonu çalışmazsa eşim gezme dolaşma piknik fln güzel oluyor, ama şehir dışına kaçamıyoruz işte, o kötü:26: Neyse buna da şükür
Hep diyordum ya, yaz gelince balkona çocuk havuzu ya da büyük leğen koyucam, içine su doldurup ayaklarımı sokucam diye, hayalim gerçek olacak sanırım

Şaka gibi ya ne çabuk geçti zaman dimi ya da bana mı öyle geliyor bugün haziran 4 geçen sene bu zaman napıyordum şimdi napıyorum, Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Zaman çok çabuk geçiyor 2 ay 13gün sonrada nişanım var Seneye bu zaman evli olurmuyum acaba Hayırlısıyla halledebilirmiyiz acaba bütün bunları bizimde mutlu musmutlu bi yuvamız olur mu acaba

Son düzenleme:
Geçen sene bu zamanlar neler yapıyordun ki merak ettim
Ben geçen sene bu zamanlar düğün hazırlığı yapıyordum walla deli gibi çok heyecanlı ve güzeldi, evimizin mutfak dolaplarını fln beğeniyorduk, ahh ahhh şimdi o mutfakta yemekler yapıyorum
zaman çok çabuk geçiyor gerçekten...
sen de inşallah seneye bu zamanlar mutlu huzurlu yuvanda olursun canım benim

geçen sene bu zaman koşturuyodum bi ordan bi oraya tezimi teslim etmiştim yada bitirmeye çalışıyodum galiba :44: bi yerde stajerdim stajım bitmişti çalışcak iş arıyodum girip çıkmadığım delik yoktu çok umutsuzdum okulum bitiyodu sudan çıkmış balık gibiydim ne yapcağımı bilmiyodum çok yakın bi arkadaşım evlencekti her akşam onla konuşuoduk ne yaptığını neler aldığını anlatıyodu ve benim geçen sene bu zaman çeyiz namına hiçbişeyim yoktu

olabilir, torun torbaya karisinca kocadan tatli geliyor demekki

antalyada lara bölgesine gidiyoruz canim yaptik rezervasyonumuzu, royal wings hotel'e yaptik bakalim

ay ne güzel turistik bi yerde olmaniz zamaniniz oldukca gezersiniz valla

hahah hayirdir niye gerçek olcak diyorsun alcakmisiniz cocuk havuzu

şuanda iyiyim ama 1 saat önce kafamı koysam uyurdum herhalde

hayat canim ya nerden nereye dimi. Insallah seninde musmutlu bi yuvan olur seneye bu zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…