- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.861
oooo bu haber de çok heyecanlı bir haber, artık niyetine girmiş olman bile büyük bir gelişme yani canım
eee ne yapıcaksınız yıl dönümünüzde, var mı plan? süpriz fln hazırlıyor musun?
Tatil ne zaman hayırlısıyla ?
süper bi fikir, senelr sonra bütün fotolara bakıp aradaki farkları görmek çok hoş olurhala gidip geliyoruz canim kesin karar degil ama bakalim cidden ne zaman niyet ederiz kismet olur
yildönümü için plan var, fotograf cekindigimiz yere gidip yaptigimiz bi pozu her sene cekinmeyi düsünüyoruz, bu ilk cekim olcak iste
sonrasinda havuz keyfi yapip yemek yeriz disarda sanirim
canim tatilimizde 15 agustosta türkiyedeyiz Allahin izniyle. 3 haftaligina gelicez
size soramiyorum tatili yazlari cok yogunsunuz degilmi kari / koca :26:
günaydın taze anne adayıııı :nazargünaydın herkese
süper bi fikir, senelr sonra bütün fotolara bakıp aradaki farkları görmek çok hoş olurbenim teyzem de gençliğinde her sene aynı şekilde foto çektirirmiş.
3hafta tatil hee, süper walla canım. Memlekete gidersiniz heralde, ege ya da akdenize fln gidersiniz bide...
Yok maalesef bize hiç sorma tatili
kısmetse seneye artık:26:
günaydın taze anne adayıııı :nazar
Kısmet bakalım artık, bu ay olmaz sanırım, ama inşallah bidahaki aya yetiştiricem senin bebişe bir kardeş, Allah nasip ettiyse tabiSİZDENDE bir atak bekliyorum valal söyleyim
Kısmet bakalım artık, bu ay olmaz sanırım, ama inşallah bidahaki aya yetiştiricem senin bebişe bir kardeş, Allah nasip ettiyse tabi
günaydın herkese
süper bi fikir, senelr sonra bütün fotolara bakıp aradaki farkları görmek çok hoş olurbenim teyzem de gençliğinde her sene aynı şekilde foto çektirirmiş.
3hafta tatil hee, süper walla canım. Memlekete gidersiniz heralde, ege ya da akdenize fln gidersiniz bide...
Yok maalesef bize hiç sorma tatili
kısmetse seneye artık:26:
günaydın taze anne adayıııı :nazar
pekihadi bakalım bekliyoruz bizim daha 8 ayımız var
yaşlanınca torunlarla foto çekinme derdine düşülüyor sanırımGünaydin canimmmnasilsinnn nasil hissediyosun kendini
gencliginde dedin yaslaninca bitiyor mu o heves yaainsallah bitmez farklari görmek güzel olcak cidden
evet canim önce 5 gün kayseri-nevsehir, sonra 5 gün antalya, en sonada 10 gün istanbulda olcaz Allah izin verirse
kismet insallah sizde kisin yaparsiniz tatilinizi, en azindan havalar düzeldi al kocani gidip piknik yapin hava alin o da yeter zamaniniz olunca :26:
Günaydin canimmmnasilsinnn nasil hissediyosun kendini
Geçen sene bu zamanlar neler yapıyordun ki merak ettimŞaka gibi ya ne çabuk geçti zaman dimi ya da bana mı öyle geliyor bugün haziran 4 geçen sene bu zaman napıyordum şimdi napıyorum, Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Zaman çok çabuk geçiyor 2 ay 13gün sonrada nişanım varSeneye bu zaman evli olurmuyum acaba Hayırlısıyla halledebilirmiyiz acaba bütün bunları bizimde mutlu musmutlu bi yuvam olur mu acaba
Geçen sene bu zamanlar neler yapıyordun ki merak ettim
Ben geçen sene bu zamanlar düğün hazırlığı yapıyordum walla deli gibiçok heyecanlı ve güzeldi, evimizin mutfak dolaplarını fln beğeniyorduk, ahh ahhh şimdi o mutfakta yemekler yapıyorum
zaman çok çabuk geçiyor gerçekten...
sen de inşallah seneye bu zamanlar mutlu huzurlu yuvanda olursun canım benim
peki
yaşlanınca torunlarla foto çekinme derdine düşülüyor sanırım
Antalya için rezervasyon fln yaptınız mı? Ne tarafına gitmeyi düşünüyorsunuz canım?
Kışın sanmam ama azcık havalar ısınınca baharda fln belki gideriz biyerlere.
Bizim buralar zaten turistik yerler olduğu için haftasonları fln çok sıkılmıyoruz, eğer haftasonu çalışmazsa eşim gezme dolaşma piknik fln güzel oluyor, ama şehir dışına kaçamıyoruz işte, o kötü:26: Neyse buna da şükür
Hep diyordum ya, yaz gelince balkona çocuk havuzu ya da büyük leğen koyucam, içine su doldurup ayaklarımı sokucam diye, hayalim gerçek olacak sanırım
şuanda iyiyim ama 1 saat önce kafamı koysam uyurdum herhalde
Şaka gibi ya ne çabuk geçti zaman dimi ya da bana mı öyle geliyor bugün haziran 4 geçen sene bu zaman napıyordum şimdi napıyorum, Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Zaman çok çabuk geçiyor 2 ay 13gün sonrada nişanım varSeneye bu zaman evli olurmuyum acaba Hayırlısıyla halledebilirmiyiz acaba bütün bunları bizimde mutlu musmutlu bi yuvamız olur mu acaba
geçen sene bu zaman koşturuyodum bi ordan bi orayatezimi teslim etmiştim yada bitirmeye çalışıyodum galiba :44: bi yerde stajerdim stajım bitmişti çalışcak iş arıyodum girip çıkmadığım delik yoktu çok umutsuzdum okulum bitiyodu sudan çıkmış balık gibiydim ne yapcağımı bilmiyodum çok yakın bi arkadaşım evlencekti her akşam onla konuşuoduk ne yaptığını neler aldığını anlatıyodu ve benim geçen sene bu zaman çeyiz namına hiçbişeyim yoktu
acilden tatile gitmek istiyorum ben ya
28i son is gunuydu dimi sana :26:
Günaydin hanimlar hayirli kandiller, dualarimiz kabul olsun insallah