Sipaydi ye Yardım lütfen

hadi be canım bildiğim yatak döşek oluyorsun :KK37:

aynen öyle canım yaaa....yanımda hep bi leğen-kova bulundururm...yoksa her yanım batabilir....hap içemiyorum antibiyotik falan....minik haplar neyse de antibiyotikler agrı kesiciler kafam kadar yutamıyom napim:KK19:

bi ara yine böle hastayım annem üstüme oturmuş,burnumu kapamış surup içirmeye calsııyo.....her yanımı batırdı...içemem ki onu da midem bulanır :KK1:bi arada antibiyotirk verdi iç artık sunu dedi...ben suratına geri püskürttüm :KK1:canım annem yaaaa ne cektirmişimmm :KK1:

ama artık kolayı var...iğne yapıolar tamamdır 2 günde ayaktayım....ona yok demem...çünkü cabuk iyileştiriyor...ayrıca yutulmuyor da haha :KK1::KK1::KK53::KK53::KK53:

ne kaynatıyorsunuz bakim :KK33:

speedy uğramıyorsun artık ben senin topiğine uğrayayım dedim :KK54::KK54:nasılsın?
çağlomik:KK54::KK54:

HOŞGELDİN dedim az da siz yamacıma gelin :KK14::KK14:
şaka bir yana çok sık sık giremiyorum gelsemde bebek peşine düştüm yakalamaya çalışıyorum falan işte :KK42:
sen nasıklsn ?

aynen öyle canım yaaa....yanımda hep bi leğen-kova bulundururm...yoksa her yanım batabilir....hap içemiyorum antibiyotik falan....minik haplar neyse de antibiyotikler agrı kesiciler kafam kadar yutamıyom napim:KK19:

bi ara yine böle hastayım annem üstüme oturmuş,burnumu kapamış surup içirmeye calsııyo.....her yanımı batırdı...içemem ki onu da midem bulanır :KK1:bi arada antibiyotirk verdi iç artık sunu dedi...ben suratına geri püskürttüm :KK1:canım annem yaaaa ne cektirmişimmm :KK1:

ama artık kolayı var...iğne yapıolar tamamdır 2 günde ayaktayım....ona yok demem...çünkü cabuk iyileştiriyor...ayrıca yutulmuyor da haha :KK1::KK1::KK53::KK53::KK53:

bunları yaşıyorsan önlemini al hasta olma canım

Böcük dügünde kaçirdilar mi seni naptin nerdesin ya hiç ugramamissin :26:

yok yok kaçırmadılar:KK37:napsınlar benı anacummm

çok şeyler oldu
sipidim ilede mesajlarştık:KK17:ona anlattım fırsat buldummm sızede yazım dedim

düğünden sonra işten ayrıldımm 10 gün kadar yattım:KK1:ama çok sıkıldım sonra işkura gittim o ara abımlere geldım elemanı yoktu dedım 1 hafta çalışayım sonra eşim dediki sen orda kal ordan iş bul taşınalım
neyse tam cuma oldu dedım tamam ctesı bakarm nasıp kısmet ya tam annemlerın sokağı yanı bekarken kendı sokağım abımnde tükkanının karşısında ev buldum
cuma akşam kocam geldı:KK14:hemen kontrat yaptık tuttuk
ctesi öğlende işten çıktım:KK6:ablamlar yengemler temızledık ama su kesık olduğunda bırazkaba temızlıkoldu.ctesi akşam gittik gece geç saatlere kadar topladık sonra pazar erkenden naklıyatçılar geldı pazarda taşındım:KK12:şuan 1 hafta oldu ama hala dağınık hergün bir iş ediyoruz dün yenı perdeler diktrdm kısa geldı eskıler onları yıkadım ütüledım bugünde ev bahçe ılaçlandı böcek oluyoo cunku bagceden yarında mesaı var kalan zamanda ınş.heryerı temızleyıpsercem artık:KK6:ama heryer inşaat pisliği birbanyoyu bıle saatlerce temızledım ellerımyara oldu bıtırdım şükür
onun dışında bende başka haber yok net cekse abımlerden alcam ama cekmez 4 apartman var aramzda ben sıze gene haber ederımmm

tek istediğim yerleşmek sonra her haftasonu gezerızzz durmadan

çok şeyler oldu

düğünden sonra işten ayrıldımm 10 gün kadar yattım:KK1:ama çok sıkıldım sonra işkura gittim o ara abımlere geldım elemanı yoktu dedım 1 hafta çalışayım sonra eşim dediki sen orda kal ordan iş bul taşınalım
neyse tam cuma oldu dedım tamam ctesı bakarm nasıp kısmet ya tam annemlerın sokağı yanı bekarken kendı sokağım abımnde tükkanının karşısında ev buldum
ctesi öğlende işten çıktım:KK6:ablamlar yengemler temızledık ama su kesık olduğunda bırazkaba temızlıkoldu.ctesi akşam gittik gece geç saatlere kadar topladık sonra pazar erkenden naklıyatçılar geldı pazarda taşındım:KK12:şuan 1 hafta oldu ama hala dağınık hergün bir iş ediyoruz dün yenı perdeler diktrdm kısa geldı eskıler onları yıkadım ütüledım bugünde ev bahçe ılaçlandı böcek oluyoo cunku bagceden yarında mesaı var kalan zamanda ınş.heryerı temızleyıpsercem artık:KK6:ama heryer inşaat pisliği birbanyoyu bıle saatlerce temızledım ellerımyara oldu bıtırdım şükür
onun dışında bende başka haber yok net cekse abımlerden alcam ama cekmez 4 apartman var aramzda ben sıze gene haber ederımmm

oyy oyy oyyy böcükk hadi hayırlı ugurlu olsunn canım yaa :KK34:

neler neler yapmışsın bu kadar kısa zamanda:KK53:

Bak çok istiyodun herşey ne kadar hızlı gelişmiş Allah gönlüne göre vermiş inşallah hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :KK16:

Eski işinle bi bi problem mi vardı ayrıldın :44:

Son düzenleme:

çok şeyler oldu

ooo neler yasamissiniz canim yaaa :KK1:
hayirli olsun yeni eviniz insallah, kisa sürede ani kararla neler neler olabiliyormus demekki :KK52:

-----------

sipaydimiz hamile takvimini koymussss çokta güzel olmus :KK1::KK1::KK1: :KK54:

Teyzeler bekleyin beni 9 ay 10 gün sonra içeriden çıkıyorum, burnunuzdan getireceğim.

$images (1).jpg $images.jpg

ooo neler yasamissiniz canim yaaa :KK1:
hayirli olsun yeni eviniz insallah, kisa sürede ani kararla neler neler olabiliyormus demekki :KK52:

-----------

sipaydimiz hamile takvimini koymussss çokta güzel olmus :KK1::KK1::KK1: :KK54:
kedicim nasılsın görüşmeyeli, neler yaptın bakalım?

böcükcüm yeni işin ve evin hayırlı olsun, süper olmuş çok sevindim adına :KK34:

kedicim nasılsın görüşmeyeli, neler yaptın bakalım?

böcükcüm yeni işin ve evin hayırlı olsun, süper olmuş çok sevindim adına :KK34:

Deryawcim hosgeldin canim :KK54:

iyilik cok sükür bi yaramazlik yok bizde, is güc aile ayni gidiyor valla.
Pazartesileri hiç mi hiç sevmiyorum :26:
sen nasilsin naptin? doktorlarla isin bitti mi basladiniz mi sizde calismalara :KK23:

Deryawcim hosgeldin canim :KK54:

iyilik cok sükür bi yaramazlik yok bizde, is güc aile ayni gidiyor valla.
Pazartesileri hiç mi hiç sevmiyorum :26:
sen nasilsin naptin? doktorlarla isin bitti mi basladiniz mi sizde calismalara :KK23:
iyilik sağlık canım ya, doktorlarla işimiz daha bitmedi. Biraz fazla uzun sürdü. Sipaydiye anlattım. Daha da sürüyor zaten. Elde bi sonuç yok. Doktora şuan hamile kalmazsan iyi olur dedi. Şuan dikkat ediyoruz, ama doktora gidene kadar olduysa da bilemicem artık, bikaç güne belli olur eğer olduysa zaten :KK1: :KK9:
haftaya kontrolum var, bakalım o günkü sonuca göre başlayıp başlamıcağımız belli olur belki :KK31:
ben bugünkü pazartesiyi seviyorum ya, güzel bi gün bugün, sipaydi hamiş kalmış bunu öğrendim, neşelendim :KK16:
bide kk giriş engelim kalkmış, ona da sevindim :KK9:
o yüzden bu pazartesi mutluyum ben :KK9:

iyilik sağlık canım ya, doktorlarla işimiz daha bitmedi. Biraz fazla uzun sürdü. Sipaydiye anlattım. Daha da sürüyor zaten. Elde bi sonuç yok. Doktora şuan hamile kalmazsan iyi olur dedi. Şuan dikkat ediyoruz, ama doktora gidene kadar olduysa da bilemicem artık, bikaç güne belli olur eğer olduysa zaten :KK1: :KK9:
haftaya kontrolum var, bakalım o günkü sonuca göre başlayıp başlamıcağımız belli olur belki :KK31:
ben bugünkü pazartesiyi seviyorum ya, güzel bi gün bugün, sipaydi hamiş kalmış bunu öğrendim, neşelendim :KK16:
bide kk giriş engelim kalkmış, ona da sevindim :KK9:
o yüzden bu pazartesi mutluyum ben :KK9:

hakkinizda hayirlisi olsun insallah canim ya :KK16::KK16::KK16:
haberdar et bizide kontrolünden sonra :KK34:
olmaz olmaz degil doktora gidene kadar aradan kaçmis olabilir o minik :KK9::KK9:

niye engellenip duruyosunuz siz yaa :KK22:

hakkinizda hayirlisi olsun insallah canim ya :KK16::KK16::KK16:
haberdar et bizide kontrolünden sonra :KK34:
olmaz olmaz degil doktora gidene kadar aradan kaçmis olabilir o minik :KK9::KK9:

niye engellenip duruyosunuz siz yaa :KK22:
Amin inşallah, iyi şeyler söylesin de doktor :KK31:
Kaçtıysa minik artık yapacak bişey yok, napalım di mi ama :KK9: :KK49:
ahh ben de bir bilsem niye durup durup engellendiğimizi ve durduk yere tekrar engelin kaldırıldığını.. ahhh bir anlasam :26::KK50::44:

Amin inşallah, iyi şeyler söylesin de doktor :KK31:
Kaçtıysa minik artık yapacak bişey yok, napalım di mi ama :KK9: :KK49:
ahh ben de bir bilsem niye durup durup engellendiğimizi ve durduk yere tekrar engelin kaldırıldığını.. ahhh bir anlasam :26::KK50::44:

heheh insallah canim insallah iyi seyler söyler...

az kaldi bizimde evlilik yildönümüne, belki bizde baslariz cocuk calismalarina sonrasinda :26: yada tatilden gelince bakalim kismet :KK76:

geçen seneki beni çok kiskaniyorum yaaa 6 günü kalmisti evlenmek için :KK52::KK52::KK52:

heheh insallah canim insallah iyi seyler söyler...

az kaldi bizimde evlilik yildönümüne, belki bizde baslariz cocuk calismalarina sonrasinda :26: yada tatilden gelince bakalim kismet :KK76:

geçen seneki beni çok kiskaniyorum yaaa 6 günü kalmisti evlenmek için :KK52::KK52::KK52:
oooo bu haber de çok heyecanlı bir haber, artık niyetine girmiş olman bile büyük bir gelişme yani canım :KK34:
eee ne yapıcaksınız yıl dönümünüzde, var mı plan? süpriz fln hazırlıyor musun?
Tatil ne zaman hayırlısıyla ?

X