- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.461
hadi yaa bakim hemen ozaman
bende kaydetip sonra düzenliyorum, telefondan yazip pc'de düzenlemesi güzel oluyor
Evet canım mayıs başında başlayım diyorum ama hava hala serin bundan sonra sıcaklar geleck diyorlar ama hayırlısıBahar temizligi headim adim gidersen kolay olur
yazarak heveslenmissin bile
bende mayis sonu yada haziran ortasi gibi yapmak istiyorum bakalim
kuzenim gelmeye temiz olsun evim ki bide tatilde onla ugrasmayim
yildönümüne ne yapicaksin buldun mu biseyler
evet canım bende aklıma gelenleri yazıyorum böyle bi ara telden yolluyorum.
Evet canım mayıs başında başlayım diyorum ama hava hala serin bundan sonra sıcaklar geleck diyorlar ama hayırlısı
yok canım ya.henüz hiç planım yok benim
güzelmiş krema herhalde içindeki
kremada olur ama burdaki o degilmis...
Yarım kilo iri çilek
200 gram labne peynir
3-4 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı Vanilya
Fındık kırıntısı veya antep fıstığı veya kraker kırıntısı
Yapılışı:
Çilekler yıkanır ve üst tarafları kesilir. İçine dolum yapabilmek için gerekirse bıçakla bir miktar oyulur.
Labne peynir, pudra şekeri ve vanilyayı mikser ile krema kıvamına gelene kadar çırpılır. Dolum malzemesi olarak kullanılacak.
Çilekler, hazırlanan krema ile doldurulur ve içinde fındık kırıntıları bulunan bir kaba batırılarak servis yapın.
--
Burdada persembeden sonra kötülescek havalar yayaz gec gelicek anlasilan
aynen canim benimde hala kesin bisey yok surekli karar degisiyorum napicagimi sasirdim pazara geliyor isin kötüsü 7/24 yanimda olcaknapsam bilmiyorum...
oturup dvd mizi mi izlesek sadece acabahahah o günü yeniden yasama adina
günaydinnnn mutlu bayramlar
bende varim calisan
Labne ile güzelmiş denemek lazım.. gerçi benim koca yyiemiyor bir süre daha püreye devam
bizim çarşamba gününe geliyor ama aklımın ucunda hiç plan yok valla
çalışkan arkadaşlarım benımm
sipidim diğer fılmıde ızledım 3 saat imşcok uzun ama ızledım sonunda müge yıde ızledım tabı patron geldıkcede çalıştım
ama bu aralar kıtaba baya ara verdım
bıraz kıtap okusam ıyı olacak 2 günde okuncak kıtabı 6 gündür yarı yapmışımyazıklar olsun bana
çalışkan arkadaşlarım benımm
sipidim diğer fılmıde ızledım 3 saat imşcok uzun ama ızledım sonunda müge yıde ızledım tabı patron geldıkcede çalıştım
ama bu aralar kıtaba baya ara verdım
bıraz kıtap okusam ıyı olacak 2 günde okuncak kıtabı 6 gündür yarı yapmışımyazıklar olsun bana
evet deneyelim bakalim
en azindan meyveden alsin gidasini.. patates püreside yapabilirsin tek yiyebilirse
böcük sana yakismiyor hiç kitap bu kadar sürünür mü
sana diyorum ama 2 haftadir falan john verdon'un gözlerini sımsıkı kapat kitabi elimde.. gerçi bu daha kalinmis ilkine göre
çok güzel bu ikinciside yaaa
ohh ne ala sonra çalışıyorum de dimikeyif yapıyorsun
çalışıyorumda ama
dün bankaya gıttım bı sıra vardıkı sorma patronu aradım dedım cok beklerız boşver olmaz dedı bekle
tamda mügenın en heycanlı yerı yenıde başlamıştı öğlen geldım
hemen tekrarını ızledım
öğlene kadar çalıştım yanı o da yeter ona
x ın(adını bılıyomda dememı ıstemezsın belkı)
dişi ıle ılgılı sorun ne cnm
çalış çalış yada patrona deseydin müge anlı var diye
20 lik dişiini çektirdi şimdide ağrısı devam ediyor ama bugün daha iyi ders çalışmaya başlamış
demedım nasılsa sonra seyrederım dıye ama bazen gelıo dalmış oluyorum ızlıyorum hıc kapatmıyorum o da bakıo bu ne dıye bende olayları kısaca anlatıyorum sonra kendını kaptrcam dıye korkup cıkıyoyada içinden bana bişiler dıyo
uuu cok zordur yaaa gecmıs olsun cnm cokkkkk
patates püresi mi 3 gündür midem bulandı şansıma öğlen de gelmiş püre
meyveyi bile rondodan geçiriyorum
valla yakışmıyoo
nazara mı geldım neotobuste okuyorum ya bazıları dıo nasıl okuyon sabahın köründe akşamın yorgunluğunda kesın nazar değdıler bana
şaka bı yana bundan öncekı kıtabımıda okuyamadım yarım bıraktımbabilde ölüm ıstanbul da aşk ı cok sıkılmıştım şimdı bu bıtsın ınş.ona baştan konsantre olarak denıycem okumayı
bana dıon ama kendıne bak 2 haftada ben 3 kıtap okurum
pazar annemlerın orda bı arkadaşımı gördum 6 7 yıldır görmuyordum öküz bana dıokı evlılık nasıl gıdıyo ıyı dedım cocuk var mı yok dedım o zaman kötü gıdıyodur demesın mı gerçekten mutlu musun demesın mı
yok dedım yarın boşanma davası açcam tövbbe yaa bıde bana dıo gel konuşalım manyak msın nesın dedım yaa öküzzzz
AYNEN öyle belki o konuştuğumzdan beri kremalı patates yapmıyorum$aka gibi
bi ara kremali patatese sardigimiz gibi bu arada püre mevsimi heralde
neyse idare etsin bi kac gune normal besinlere gecersiniz
valla bende de bi konsantrasyon bozuklugu var bu ara, okuyamiyorum uzun süre napim, afakanlar basiyo
nazar degdi kesin sana al boncugunu tak hep
deli midir nedir yatöbe töbe her cocugu olmayanin evliligi kötü demekki vay be kadin zeka ileriliginden komaya gircek
AYNEN öyle belki o konuştuğumzdan beri kremalı patates yapmıyorum
şimdi püredeyiz hem de rondodan geçirilmiş
hahah inanirmisin bende yapmiyorum bak düsündümde simdi
püre dedinde bende su tupperware'in süper sefiyle smoothies yapmayi düsünüyordum bu aralar yine bazi seyler denk geliyor hayirdir insallah
yapacagim ev partisinde smoothies yapip dagiticam misafirlerime onlara yapmadan önce bi deneme yapmam lazim
o ne kız sigara gibi smoker
akşama yemeğimde var
ezogelin çorbası
patlıcan kavurma yoğurtlu
püre
ama eşim sadece püre ve çorba içebiliyor
bende domates salatalık yemek istiyorum.belki bide havuçlu yoğurtlu salata yaparım havuçlar biter haha
ezogelinin içine ne koydun sipaydim anlatsana sana bi zahmet
smoothies meyve püresi iste ama biraz daha civik olup içilebilir versiyonunda bardaktan lüp lüp götürüyosun
menün güzelmis, bendede bi porsiyonluk firinda yaptigim besamel soslu patlican oturtmasi var ama esim 2 gündür yiyor hayatta yemez onu bugün
bende dün aksam kuru patlican doldurdum. bu aksam pisircem..
kendime de roka var havucla senin gibi yogurtlu rokali salata yapabilirim
ay gülmekten öldüm taze patlican, kuru patlican yiye yiye patlican olcazbide menümüz kismen benziyor ne güldüm ya valla
valla bende de bi konsantrasyon bozuklugu var bu ara, okuyamiyorum uzun süre napim, afakanlar basiyo
nazar degdi kesin sana al boncugunu tak hep
deli midir nedir yatöbe töbe her cocugu olmayanin evliligi kötü demekki vay be kadin zeka ileriliginden komaya gircek