- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.661
daha okuduğum bir sürü var ama çok aklımda tutamam ben genelde
bilmiyorum ki bizim patron imza attı onayladı. diğer patron ne zaman atacak hiç fikrim yok korkum ya redderse diye olmaya başladı
şuanda 15 mart tarihine odaklandım tazminatı çok düşünmemeye çalışıyorum
hamileyken bende istemem bebek olunca ancak
ben çıkıyorum yien arada telefondan girer bakarım
bende tutamam vallaneyse kitabevine girince bulurum elbet :)
hangi patronun yetkisi daha cok imzayi atanin mi bekletenin mi?
bence sorun olmaz biri imzayi atmis sonucta.. istemeseydi o da bekletirdi...
evetttt az kaldi 15 marta
afiyet olsun kizlar
bakicam mutlaka o iki yazarada
ya daha ne bekliyolarki atacaklari bi imza
evet bebek olursa zaman geçerde, bebek olana kadar ya Allah vermesin hamileyken evde kalmam gerekse :26:
Günaydin canlarim
özlendin Deryawcim ya nerelerdesin sen
Valla bizde bi degisiklik yok canim, ayni gidiyor
sen nasilsin ne var ne yok
speedy, böcük, aklindan bir sayi tutu bitirdim pazar günüo kadar etkilendim ki yeni kitabima baslayamadim, cok güzeldi yaaa, babam elimde gördü cumartesi o da okumak istiyor ona vericem
Deryaw canım inşallah bir daha olmaz.. bizden yana bi değişiklik yok herşey aynı sen nasılsın neler yaptın gelmediğin günler
tatlıkedi ; kesinlikle çok güzel Canan Tan yeni kitap çıkarmış elimdeki kitabı bitirdiğimde onu alacağım
işten çıkartmak istemezler ki sonuçta 7 senedir orda çalışıyomuş işide biliyor ne diye ugraşsınlar ki başka biriyle bide tazminat çıkcak şirketten o yüzden süründürüyorlardır :44:
ben ciddi ciddi sıkılıyorum artık bu işten kariyerden bikaç yere iş başvurusu yaptım biyer geri dönmüş mail atmış görüşme için ama orayıda araştırdım begenmedim
gözün aydn cnmbende cok beğendım yazarı 3 tane kıtabını okudum başka kıtap çıkartsın gene alır okurum cok beğendım bıde benım tarzım korku gerılım
h sonu d&r a gıttım yenı yenı kıtaplar gördum onunda gördum yenı kıtabını ıssız adamlar korosu muydu neydı
haftaya annemlere gtcem ordan alcam not aldım 10 tane falan kıtap
deryaw h geldın tatlımm
Günaydın ;
bugün muhteşem müdür seyahatten dönecek. yani balkabağına dönüşecek herşey
Günaydınnn canlarrr
Nasılsınızz, neler yaptınız bakalım
KİMSE YOK valla
dün 7 de girdim ben eve. krep yaptım hemen
akşam tv izle sıkıldım kitap okudum. yatmamız 01:00 buldu valla
bu akşam maç varmış eşim maç izlerken evi toplayım diyorum
evet kimseler yok :26:
benide dün çııkar ayak kitlediler işyerinde imzalancak evrak var diye ne evrakmış aşağıdan yukarıya getirene kadar 2 saat geçti resmen özellikle yapıyorlar eve gittiğimde saat 8di duş aldım yeteneğe baktım sora uyuyakalmışım
oh iyi işte o maç izlerken fırsattan istifade sende ortalığı halledersin
bende dünden beri kendime iş arıyorum hatta sadece işle kalsa yanınada ek iş bakıyorumbişiyler yapmam gerek artık :26:
kötü olmuş senin içinde yabu akşam aynı durum bende de olabilir. işleri artık sallamıyorum elimden geldiği kadarıyla.
buguün hadi kal diyebilir. çok pis rest çekesim var valla
akşam 3 sepet ütüm var unutmuşum onları öncelikli halletmem lazım. temizlik sonraya artıkdün öyle çok yorgundum ki yapamadım. bu akşam mecburi
maddiyat mecbur elimizi ayağımızı tutuyor işte. iyi düşün daha iyisini bulmadan çıkma canım
Evet kesinlikle maddiyat mecbur yapcak bişiy yok o beni çıkartmadığı sürece yeni bir iş bulana dek burda durmayı düşünüyorum zati
Ütü işi çok sıkıcı cidden bence ilk temizliğini yap ütüyü dinlenirken eşinin yanında yaparsın yapabildiğin kadar yapamadıgını yarın
Sanada inşallah kal demezler çok sinir bozucu oluoama senin içinde erken daha rest çekme bence tamamen bi hayatın kesinleşsin çekersin restini ozaman
ütü saatlerce bitmez ki temizlik ve ikisi bir arada
inşallah demezler hiç kalacak halim yok
çıkınca doktora randevum var falan desen yerler mi :26:
tatlıkedi ; bizim aylık rahat oluyor ama bu sana uymaz tabi. perşembe evin orada cuma işin orada pazarım var ikisinden birisine gitmeye çalışıyorum. Markette genelde önceden kalma yada dondurulmuş oluyor ikisi de çok sağlıklı gelmiyor bana.
burada bi ara pazarlar hergün açık olacak bi yer verilecek onlara falan denildi ne güzel olurdu git taze taze al valla çok işime gelirdi :125:
akşam yemeğim yok.
ütüm öyle 2*3 parça değil başlamadan önce resmini çekerim halinize şükredin diye
temizlik yapmam lazım perşembe de misafir gelebilir çünkü
akşam yine kolay bir yemek yapmam lazımbelki işyerinden bile alabilirim güzel yemek var ise rahat olur
mutlu ; iş bulduktan sonra olmuyor der gidersinbunu hiç düşünme bile
Günaydin kizlarrrr
nasilsiniz iyimisiniz
speedy rest çekme canim azcik sabir, elbet bisey diceklerdir..
konusali bi ay oldu mu?
eger olduysa bi hatirlatma yap derim patrona
mutlu sende ben artik burda yapamiyorum kendimi bu ise uygun görmüyorum diyip cikarsin canim, isi bulda gerisi kolay
bizde dün aksam alisveris yaptik.. sadece türk bakkaliyla hallettik valla isimizi, bazen 2-3 yere gittigimizde oluyor ama ilk defa dün bi türk bakkaliyla bitirdikordaki sebzeler taze olmuyor ama yinede domates ve semizotu aldim biraz.. bide havuççç en önemlisi o varsa tamamdir
aksam eve gelince sizin gibi kolaya kaçtik peynirli yumurta yedi kocacim, bende semiz otu salatami...
bak mutlu pogaca börekten bahsetsekte normal besleniyoruz
bu aksam milföylü tavuk bagetlerini denicem nasil olcak bakalim
ütü bendede var 3 parça, 2 pantalon 1 gömlek yapsam iyi olur kenarda bekleyecegine..
ufff hem temizlik hemde o kadar ütü baya geç biter isin speedy ama rahat olursun haftanin geri kalaninda
tatlıkedi ; bizim aylık rahat oluyor ama bu sana uymaz tabi. perşembe evin orada cuma işin orada pazarım var ikisinden birisine gitmeye çalışıyorum. Markette genelde önceden kalma yada dondurulmuş oluyor ikisi de çok sağlıklı gelmiyor bana.
burada bi ara pazarlar hergün açık olacak bi yer verilecek onlara falan denildi ne güzel olurdu git taze taze al valla çok işime gelirdi :125:
akşam yemeğim yok.
ütüm öyle 2*3 parça değil başlamadan önce resmini çekerim halinize şükredin diye
temizlik yapmam lazım perşembe de misafir gelebilir çünkü
akşam yine kolay bir yemek yapmam lazımbelki işyerinden bile alabilirim güzel yemek var ise rahat olur
mutlu ; iş bulduktan sonra olmuyor der gidersinbunu hiç düşünme bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?