Sipaydi ye Yardım lütfen

bende tutamam valla neyse kitabevine girince bulurum elbet :)

hangi patronun yetkisi daha cok imzayi atanin mi bekletenin mi?
bence sorun olmaz biri imzayi atmis sonucta.. istemeseydi o da bekletirdi...

evetttt az kaldi 15 marta

afiyet olsun kizlar

Ikisi de patron yetkileri aynı.

az kaldi bekliyorum bakalim. Hakkımızda hayırlısı diyorum. Hala ama içim öyle demiyor.

Son düzenleme:
bakicam mutlaka o iki yazarada

ya daha ne bekliyolarki atacaklari bi imza

evet bebek olursa zaman geçerde, bebek olana kadar ya Allah vermesin hamileyken evde kalmam gerekse :26:

işten çıkartmak istemezler ki sonuçta 7 senedir orda çalışıyomuş işide biliyor ne diye ugraşsınlar ki başka biriyle bide tazminat çıkcak şirketten o yüzden süründürüyorlardır :44:

ben ciddi ciddi sıkılıyorum artık bu işten kariyerden bikaç yere iş başvurusu yaptım biyer geri dönmüş mail atmış görüşme için ama orayıda araştırdım begenmedim

gözün aydn cnmbende cok beğendım yazarı 3 tane kıtabını okudum başka kıtap çıkartsın gene alır okurum cok beğendım bıde benım tarzım korku gerılım

h sonu d&r a gıttım yenı yenı kıtaplar gördum onunda gördum yenı kıtabını ıssız adamlar korosu muydu neydı
haftaya annemlere gtcem ordan alcam not aldım 10 tane falan kıtap

deryaw h geldın tatlımm

Vericem derse everir diye düşünüyorum.
Inşallah nsorun olmaz

Benim dediğim hasret aynı kitaptan bahsetmiyor olabiliriz

KİMSE YOK valla

dün 7 de girdim ben eve. krep yaptım hemen
akşam tv izle sıkıldım kitap okudum. yatmamız 01:00 buldu valla

bu akşam maç varmış eşim maç izlerken evi toplayım diyorum

evet kimseler yok :26:

benide dün çııkar ayak kitlediler işyerinde imzalancak evrak var diye ne evrakmış aşağıdan yukarıya getirene kadar 2 saat geçti resmen özellikle yapıyorlar eve gittiğimde saat 8di duş aldım yeteneğe baktım sora uyuyakalmışım

oh iyi işte o maç izlerken fırsattan istifade sende ortalığı halledersin

bende dünden beri kendime iş arıyorum hatta sadece işle kalsa yanınada ek iş bakıyorum bişiyler yapmam gerek artık :26:

kötü olmuş senin içinde ya bu akşam aynı durum bende de olabilir. işleri artık sallamıyorum elimden geldiği kadarıyla.
buguün hadi kal diyebilir. çok pis rest çekesim var valla

akşam 3 sepet ütüm var unutmuşum onları öncelikli halletmem lazım. temizlik sonraya artık dün öyle çok yorgundum ki yapamadım. bu akşam mecburi

maddiyat mecbur elimizi ayağımızı tutuyor işte. iyi düşün daha iyisini bulmadan çıkma canım

Son düzenleme:

Evet kesinlikle maddiyat mecbur yapcak bişiy yok o beni çıkartmadığı sürece yeni bir iş bulana dek burda durmayı düşünüyorum zati

Ütü işi çok sıkıcı cidden bence ilk temizliğini yap ütüyü dinlenirken eşinin yanında yaparsın yapabildiğin kadar yapamadıgını yarın

Sanada inşallah kal demezler çok sinir bozucu oluo ama senin içinde erken daha rest çekme bence tamamen bi hayatın kesinleşsin çekersin restini ozaman

ütü saatlerce bitmez ki temizlik ve ikisi bir arada

inşallah demezler hiç kalacak halim yok

Günaydin kizlarrrr

nasilsiniz iyimisiniz

speedy rest çekme canim azcik sabir, elbet bisey diceklerdir..
konusali bi ay oldu mu?
eger olduysa bi hatirlatma yap derim patrona

mutlu sende ben artik burda yapamiyorum kendimi bu ise uygun görmüyorum diyip cikarsin canim, isi bulda gerisi kolay

bizde dün aksam alisveris yaptik.. sadece türk bakkaliyla hallettik valla isimizi, bazen 2-3 yere gittigimizde oluyor ama ilk defa dün bi türk bakkaliyla bitirdik ordaki sebzeler taze olmuyor ama yinede domates ve semizotu aldim biraz.. bide havuççç en önemlisi o varsa tamamdir

aksam eve gelince sizin gibi kolaya kaçtik peynirli yumurta yedi kocacim, bende semiz otu salatami...

bak mutlu pogaca börekten bahsetsekte normal besleniyoruz

bu aksam milföylü tavuk bagetlerini denicem nasil olcak bakalim

ütü bendede var 3 parça, 2 pantalon 1 gömlek yapsam iyi olur kenarda bekleyecegine..
ufff hem temizlik hemde o kadar ütü baya geç biter isin speedy ama rahat olursun haftanin geri kalaninda

tatlıkedi ; bizim aylık rahat oluyor ama bu sana uymaz tabi. perşembe evin orada cuma işin orada pazarım var ikisinden birisine gitmeye çalışıyorum. Markette genelde önceden kalma yada dondurulmuş oluyor ikisi de çok sağlıklı gelmiyor bana.
burada bi ara pazarlar hergün açık olacak bi yer verilecek onlara falan denildi ne güzel olurdu git taze taze al valla çok işime gelirdi :125:

akşam yemeğim yok.
ütüm öyle 2*3 parça değil başlamadan önce resmini çekerim halinize şükredin diye
temizlik yapmam lazım perşembe de misafir gelebilir çünkü

akşam yine kolay bir yemek yapmam lazım belki işyerinden bile alabilirim güzel yemek var ise rahat olur

mutlu ; iş bulduktan sonra olmuyor der gidersin bunu hiç düşünme bile

cidden her gün acik olcak bi yer süper olurdu, balik pazari gibi 7/24 sebze pazarida olsa harika olur valla size
dondurulmus hic almiyorum diyebilirim, konserveyide sevmiyorum illa taze denk getiririyorum ne yapicaksam..
aylik alisveris yapsamda kenarda kösede alincaklar oluyor ilerleyen günlerde, o yüzden iki üç parça için markete gitmeyi sevmiyorum. Haftalik iyi oluyor. Ama haftalik dedigime bakma 2 haftada bir oluyor daha çok.. hele haftasonlari evde olmayinca iyi oluyor
Aslinda bizimkide ayda 2ye denk geliyor bak

yaaa ütü çok sinir görümcem kaynim evlenmeden önce bütün ütüsünü yaparmis, bankacida kaynim..
simdi ütü konusu acildi mi eltimle ikiside yakiniyor ama görümcem kurtuldum diye seviniyor
Allaha sükür ben rahatim.. Sirf o ütüyü ardiyeden cikarmak bile zor geliyor bana, onuda esim cikarir hemen sen kaldirma diye atiliyor saolsun

yemegide sirketten götürürsen zaman kazanirsin süper olur

bu aksam maç var dogru keske izleyebilsek yaaa

Son düzenleme:

öyle diyemeyebilirim çıkarken Allah korusun bide gün muhtaç olurum fln off aman neyse iş bulursam yaparım bunun stresini şimdi düşünemicem

bak bak diyetetik uzmanımıza bak sen normal beslenme he milföy hamurlu tavuk bagetlerii şuanda agzımın suyuyla ugraşıorum daha fazla yazamıcam galiba

buarada helal olsun semiz otu bulmuşsun ya orda ben 2-3 haftadır pazar günleri pazara gidiyorum hiç görmedim

bencede işyerinden al geç ya onla mı ugraşcan kocacında bigüncük işyeri yemeği yiyiversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…