- 5 Şubat 2012
- 3.982
- 2.606
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.621
benimde hepsi topuklu dolgu,ince,kalın bir sürü varindirimdeyken almak lazım aslında
evet ya oraya yaz cabuk gelir zatensimdilik idare ediceksin ozaman canim, hasta olmada :26:
hih sende bendensin düz düz giyiniyosun
valla geçen gezerken ne ayakkabilar begendimde hepside topukluydu hiç birinide begenmedi pis kocacim
indirim mi var suanda orda?
tabi canım yaz gelince kışlık çoğu ürünler indirime giriyor % 50 % 70 falan
burda haziran basinda bi oluyor birde ocak basinda.. ama oldumu büyük olur ve akla gelcek her üründe olur, yiyecekte dahil..
ordaki indirimlere yetisemiyorum hiç
evet aslında bakamak lazımda benim hiç halimde olmuyor artık ya eskisi gibi işten çıkınca hemen eve gidesim geliyor hiç gezesim olmuyor bikaç işim varsa hemen halledip eve gidiyorum
belki bi haftasonu
burda haziran basinda bi oluyor birde ocak basinda.. ama oldumu büyük olur ve akla gelcek her üründe olur, yiyecekte dahil..
ordaki indirimlere yetisemiyorum hiç
burdakilerde agustos sonu eylül başı bide ocak sonu şubat başı oluyor genelde
ama öyle yicekte fln yok yani giyimdekimi yerler sağlam indirim yapıyor kimiside fiyatları şişirip şişirip indiriyor aynı hesaba geliyor hatta daha bi pahalı olabiliyor
bende bakabilirsem haftasonu bakarım
internetten bak beğen indirime girdiğinde ben alırım
saol canim benimgenelde internetten kiyafet / ayakkabi almamaya calisiyorum.. bide onu geri göndermeyle kim ugrascak
Günaydin hatunlar
bugün cuma olsaydi keske yaaa
böcük yeni ise basladin bizi unuttun
tarihsel kitaplari sevmiyorum yaa :26: zorlasam okurumda ozamanda heves meves kalmiyo bende :26:
sen iyi okuyosun valla
mutlu elektrikli minik bi radyatör alsan canim kendine ? en azindan odani isitirsin, dustan gelince sicakta giyinirsin falan...
speedy
SABAH farkettim de benim bu havalarda giyecek düz ayakkabım yokhep yazlık babetlerim var
şu aralar kışlık ürünler ındırımde bende az topuklu bot ıstıyorum bakarım belkı h sonu
h sonuda abımler gelcek belkıde bakamamneyse haftaya bakarım
he bu arada altın baya indi yatırım yapan var ıse bılgı verım dedım 148 tl ceyrek
altınla çok işim olmuyor. Dolarcıyız biz onu da 20 sinden 20 sine işte
dolar hıc yok bende 1 dolarım var hee cok zengunum oda bereket param arap dinarı falan var onları hıc bozdurmuomda ölesıne duruyo annem bereket parası dıo
bende kumbaramda 200 tl olmuş 100 tl alcam aatcam bankaya belkıde ceyrek alrım ama oda daha ıncek gıbı
hiç anlamam altından senin ilgi alanın bekle yada al
anladım canım buraya geldiğinizde bakarız yine buluruz belki ucuz bişeyler
yok cnm bazen yoğun oluyorum
şuanda müge anlı ya bakıoyrumçok ateşlı bı olay var
bende önceden sevmezdım ama son zamanlarda baya okudum hatta şuan okuduklarım tekrar sankı ama tabı arada farklı bılgılerde var bırınde olan bırınde yok
şu aralar kışlık ürünler ındırımde bende az topuklu bot ıstıyorum bakarım belkı h sonu
h sonuda abımler gelcek belkıde bakamamneyse haftaya bakarım
he bu arada altın baya indi yatırım yapan var ıse bılgı verım dedım 148 tl ceyrek
ayipsin canim oraya gelince yaptigim tek sey alisveris
kiyafet olarak cok cesit var orda.. burdakiler sanki hepsi birbirine benziyor
bakırköy pazarına gideriz orası harika ama sadce cumartesi günleri oluyor işte.
sen aklından 1 sayı tutu bitirdin mi ?
okusamda aklimda tutamam tarihi kitaplari o yüzden gerek yok kafa agritmaya sürükleyici romanlara bayiliyorum ama
baya düsmüs ya ceyrek, bizde pek ilgilenmiyoruz canim altinla
pazar deme bana 10 saat gezsem bikmam teyzemle cok daliyoruz pazarlara vallageçen sene sislideki bomontiye gitmistik kücük ama güzel seyler vardi..
Sali günleri sosyete pazari var leventte orayada gittik
pazarlarida armutlu pazari oluyo zaten gezmezsek olmaz
bak bakirköyü not ediyorum bi cumartesimide ona ayiririm bos olursan senle gezeriz
sayfa 273'teyim ay catlicam cabuk ilerlemiyorum ve cok merak ediyorum katiliilk kez bi kitap bu kadar süründü bende
sipidim sana geçenn sormuştum yaa adı aylin de anlamadığım bı nokta var dıye
hanı bu aylin ölüyr anlamsız tuhaf bir şekılde kim öldürdü olay nasıl oldu anlamadım hatta ıkı kez anlatıldığı kısmı okudum bı aracın kayıp aylının altına gırdığını aksın ordan ona saplandığını
kıyafetı falan bozulmamıştı saçı başı
bıtek orasını anlamadım ve can noktası orasıydı
bakırköye pazarına cok gıttım ben harıka burda kadıköy pazarıda cok güzel dıolar ama salı günlerı gıdemedım hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?