Sipaydi ye Yardım lütfen

benimde hepsi topuklu dolgu,ince,kalın bir sürü var indirimdeyken almak lazım aslında

evet aslında bakamak lazımda benim hiç halimde olmuyor artık ya eskisi gibi işten çıkınca hemen eve gidesim geliyor hiç gezesim olmuyor bikaç işim varsa hemen halledip eve gidiyorum

belki bi haftasonu

benimki hiçbişey demez hepsini begenir ama ben topukluda rahatsız oluyorum ya onun yanında az topuklu yada düz giyiyorum o yüzden :26:

evet indirim var hatta bitiyo bile yazlıklar gelmiş her yere

bakmak lazım cidden

Son düzenleme:
burda haziran basinda bi oluyor birde ocak basinda.. ama oldumu büyük olur ve akla gelcek her üründe olur, yiyecekte dahil..

ordaki indirimlere yetisemiyorum hiç

burdakilerde agustos sonu eylül başı bide ocak sonu şubat başı oluyor genelde

ama öyle yicekte fln yok yani giyimde kimi yerler sağlam indirim yapıyor kimiside fiyatları şişirip şişirip indiriyor aynı hesaba geliyor hatta daha bi pahalı olabiliyor

evet aslında bakamak lazımda benim hiç halimde olmuyor artık ya eskisi gibi işten çıkınca hemen eve gidesim geliyor hiç gezesim olmuyor bikaç işim varsa hemen halledip eve gidiyorum

belki bi haftasonu

bende bakabilirsem haftasonu bakarım

burda haziran basinda bi oluyor birde ocak basinda.. ama oldumu büyük olur ve akla gelcek her üründe olur, yiyecekte dahil..

ordaki indirimlere yetisemiyorum hiç

internetten bak beğen indirime girdiğinde ben alırım

aa agustos sonunda varsa oralardayim genelde
o fiyat sisirmeleri cok sinir yaa.. gerçekten bilemiyo insan kaziklaniyo mu yoksa cidden kâr mi ediyor indirimli alarak

bende bakabilirsem haftasonu bakarım

internetten bak beğen indirime girdiğinde ben alırım

saol canim benim genelde internetten kiyafet / ayakkabi almamaya calisiyorum.. bide onu geri göndermeyle kim ugrascak

yok cnm bazen yoğun oluyorum
şuanda müge anlı ya bakıoyrumçok ateşlı bı olay var
bende önceden sevmezdım ama son zamanlarda baya okudum hatta şuan okuduklarım tekrar sankı ama tabı arada farklı bılgılerde var bırınde olan bırınde yok

SABAH farkettim de benim bu havalarda giyecek düz ayakkabım yok hep yazlık babetlerim var

şu aralar kışlık ürünler ındırımde bende az topuklu bot ıstıyorum bakarım belkı h sonu
h sonuda abımler gelcek belkıde bakamamneyse haftaya bakarım

he bu arada altın baya indi yatırım yapan var ıse bılgı verım dedım 148 tl ceyrek

altınla çok işim olmuyor. Dolarcıyız biz onu da 20 sinden 20 sine işte

altınla çok işim olmuyor. Dolarcıyız biz onu da 20 sinden 20 sine işte

dolar hıc yok bende 1 dolarım var hee cok zengunum oda bereket param arap dinarı falan var onları hıc bozdurmuomda ölesıne duruyo annem bereket parası dıo

bende kumbaramda 200 tl olmuş 100 tl alcam aatcam bankaya belkıde ceyrek alrım ama oda daha ıncek gıbı

hiç anlamam altından senin ilgi alanın bekle yada al

anladım canım buraya geldiğinizde bakarız yine buluruz belki ucuz bişeyler

ayipsin canim oraya gelince yaptigim tek sey alisveris
kiyafet olarak cok cesit var orda.. burdakiler sanki hepsi birbirine benziyor

okusamda aklimda tutamam tarihi kitaplari o yüzden gerek yok kafa agritmaya sürükleyici romanlara bayiliyorum ama

baya düsmüs ya ceyrek, bizde pek ilgilenmiyoruz canim altinla

bakırköy pazarına gideriz orası harika ama sadce cumartesi günleri oluyor işte.

sen aklından 1 sayı tutu bitirdin mi ?

pazar deme bana 10 saat gezsem bikmam teyzemle cok daliyoruz pazarlara valla geçen sene sislideki bomontiye gitmistik kücük ama güzel seyler vardi..
Sali günleri sosyete pazari var leventte orayada gittik
pazarlarida armutlu pazari oluyo zaten gezmezsek olmaz

bak bakirköyü not ediyorum bi cumartesimide ona ayiririm bos olursan senle gezeriz

sayfa 273'teyim ay catlicam cabuk ilerlemiyorum ve cok merak ediyorum katili ilk kez bi kitap bu kadar süründü bende

okusamda aklimda tutamam tarihi kitaplari o yüzden gerek yok kafa agritmaya sürükleyici romanlara bayiliyorum ama

baya düsmüs ya ceyrek, bizde pek ilgilenmiyoruz canim altinla

anladım cnm ben bırazcık tutuyoum aklımda

anam ceyrekle ılgılenılmez mıben süreklı takıp edıyorum nakıt olunca harcarım o yüzden altına hucüm edıyorum

kısmet olursa gideriz birlikte harika olur sosyete pazarının 2 katıdır.

kitap güzeldi bende heycanla okumuştum :18: sonu da güzel beklenmedik bitiyor ( söyleyim mi )

sipidim sana geçenn sormuştum yaa adı aylin de anlamadığım bı nokta var dıye
hanı bu aylin ölüyr anlamsız tuhaf bir şekılde kim öldürdü olay nasıl oldu anlamadım hatta ıkı kez anlatıldığı kısmı okudum bı aracın kayıp aylının altına gırdığını aksın ordan ona saplandığını
kıyafetı falan bozulmamıştı saçı başı
bıtek orasını anlamadım ve can noktası orasıydı

bakırköye pazarına cok gıttım ben harıka burda kadıköy pazarıda cok güzel dıolar ama salı günlerı gıdemedım hıc

o kitabı ben okuyalı 6*7 yıl olmuştur çoğu yerini hatırlamıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…