- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.381
Amin canimsözlenmediler bile daha, cok cok istiyordu sözünü bari olsun görmeyi ama kismet olmadi
--
evet ya balik kadar yararli bisey yok, iyiki onu seviyorsun sen valla
kayinvalidem yapamaz belki süpriz, belinden igne vurulmus agrilari var onunda garibim. yapmasin bisey raziyim iki dakikada bi corba yapariz yeter nolcak..
üzüldüm yaaa:kanser falan mıydı cnm:26:Allah sabır versın anne baba kaybı cok yaralar ınsanı emınım
aa adım çıkmış benım bacum ondan ben yararlı olan herşeyı cok severım valla
gecmıs olsun onada
benım k valıdemınde kalçasında protez falan var bazen acıyorum onada ama yapcek bişi yok Allah herkese sağlık versınde kımseye muhtaç olmasın bakanada zor yatanada zor
malesef kanserdi canim, cokta yasliydi, geçenlerde daha yeni tanisma oldu içim parçalandi oglunun mürüvetini görememesine(
bak o konuda haklisin, yararli seyleri seviyorsun Allahtan ama ette yararli canim onuda yemeye calis
Allah yardimcisi olsun kayinvalideninde cok zor gerçekten birine muhtaç olmak. Kimse kimseye olmaz insallah. Bakmak sorun degilde yatana daha zor olur kesin
Rabbım mekanını cennet etsın bazı ınsanlar bu dünyada çeekr öbür dünyada ınş.mükafatını görür
evt cnm yok kırmızı etıde yıyorum ben aslında
kurban bayramlarında babamın kestığı kurban etını yıyorum babam kavurma yapıo sac kavurma blıyorumkı o dana etıyoksa yemem
onun dışında baklagıllerı cok sevıyorum aynı say
bakanada zor cnm yaa bazıları öle kı altlarını değiştırıoo valla kımse yatağa düşmeden kımseye muhtaçolmadan vefat etsın ısterım cok yaşlanmakta kötü yaa
bu arada enıştem aradı dıo esra erol a senın nıkah memuru cıktı4 yıldır cıkıo ve göruyorum enıştem yenı görmş adamı güülüşünden tanıdım dıo
bızım nıkahta baya gülmştü
aa ben et yemiyorsun sanmistim pardon canim ozaman süper ya herseyden gidani aliyormussun
tabiki bakanada zor ama muhtac olanda düsünmeden duramaz acaba sıkıntı oluyormuyum diyeAmin ama Allah ele ayaga düsürmesin kimseyi, rahat ölüm nasip etsin..
içimizi karartmayalim canim Rabbim hayirlisini versin hakkimizda..
--
Terzi kendi sökügünü dikemezmis bi kendi nikahini kiyamadi heralde adam
yok cnm mesela ben lahmacun falan yerım bıldığım bı yerden (kullanılan malzeme ve yaapn cok önemlı o yüzden hep bıldığım yerden yerım cok sık yemem)
Allahım kımseyı kımseye muhtaç etmesın ınş amınnn
valla belkıde adam bekardır bılmıyorumenıştem dıo anıların canlandı mı ne anısı eskıdık dıomm bıde adamı hergun göruyom kanal değiştırırken falan denk gelıyorum tabı aklıma hemen nıkahımda gelmıo değil ne güzel gunlerdı yaa
bu akşam görümcem gelebılırmış bakalım ınşallah gelırler hep gelıyoruz dıyıp gelmıyolar bakalım nolcak en sonunda çemkrcem onada bıraksam hergun gelıyorum dıo yaa
Amin canim amin...
bi nikah memuru bu kadar akilda kalcak kadar niye gülebilir ki merak ettimnoldu sizin nikahinizda
esra erol insanlari evlendiren hatun degil mi ya ben programlari mi karistirdim? evlenmek istiyor diye katildi sandim nikah memurunu..
bu saatte haber verdiyse artik iptal edemez heralde gelir
yakin mi oturuyorsunuz ?
bizim nıkahımız 17:00 de ıdı bılıyorsun nıkahlarda 10 dk kıyılır
bız eşimle ıçerde bızı çağırcaklar dıye beklıyoruz
mıllet içerde kopuyoo
süreklı tezaruhattlar bjk marşları pankartlar falan içerısı çoştu bızde kapı aralığından azcık göruyoz
hadı hadı bızıde cağırın dıyesonra 18:30 falandı sanırım ancak odadan cıktık
nıkah memurunun cok hoşuna gtmış sanırım bızı ıçerde unuttularcok eğlendık güzeldı
nıkah masasına oturdum ama nasıl heycan kameradan bıle bellı oluyo yüreğım hop ınıp kalkıoöle baya güzel gecmıştı ondan cok gülmştuk
yok cnm nıkah kıyıyo bızım beledıyenın başkanıdanhala aynı başkan aynı sözler ayy dıom aynı bız
1 bucuk saat mi unuttular inanilmaz bisey ya
o heyecan baska heyecan yaaa
-- bende kaçiyorum canim
herkese iyi aksamlar haftasonunda olanlara mutlu haftasonlari
Selamlar canlarr
Sipaydi inşallah güzel bi hafta olur gerçekten yoksa hiç çekilmiyor
Haftasonu görümcemleydik çok şüküraramız iyi çok sıkı fıkı değiliz mesafeliyiz ama istediğimde bu ztn
inşallah canım güzel olur...
zamanla gerekirse daha da samimi olursunuz
inşallah
buardaa nişan için magnet düşünüyorum :44: şu bizim eceninkilerde çok hoşuma gidiyor :26: nasıl olur ki az kişi olcaz zati max 100-150kişi sadece yakın akrabalarımız
modellerini beğen canmbir sürü çeşiti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?