- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.281
Hoşgeldinn tatlımm
evet bu hafta çabuk geçti Allahtan inşallah perş cumada çabuk geçerde haftasonu dinleniriz bol bol
hosbuldum canim :)
pazartesi zaman geçiremeyen sen mi diyosun bunlari
dikkat et sende sicak tut kendiniçok çikolata yiyip durma bakim ufukta diyet yapmak gerek olur yoksa
aa bak pzt unuttum geçen haftaymış gibi geldi biranda bana oo neydi öyle yaa hiç bitmicek sandımmm
kendimi sıcak tutamıyorum ki inanırmısın akşam 2 yorgan 1 battaniye yattım sabah donarak kalktım ısınamıyorum şuaralar çok ilginç bi biçimde içim üşüyor toparlasam bari ilaç iççem eve gidince
ay çok yiyorum ya diyet yapmak bana farz oldu zatende ah bi yapabilsembugün itiraf ediyorum 2 tane çikolatalı gofret 1tane çikolata 3-4 tane küçük küçük çikolatalı bisküvi yedim yetmedi üstüne 6-7 tane hanımeller bisküvi yedim gözüm dönmüş gibi tatlı istiyor canıım
aynen ya ne şanslıyız her buluştuğumuzda yağmurlu hava
slm arkadaslar... nasılsınız bakalım.... uzunca biraradan sonra geldim sonunda ... işlerim inanlmaz yoğun hiç nete gremedim 1 ay kadarda holdingdeydim geçen ay sonu tekrar geldim ofisime... ee neler yapıyosunuz ?? var mı değişik haberler...
hosgeldin canim valla bizde bi degisiklik yok buralardayiz, iyiyiz cok sükür
asil sen nasilsin naptin ameliyatin nasil geçti
slm arkadaslar... nasılsınız bakalım.... uzunca biraradan sonra geldim sonunda ... işlerim inanlmaz yoğun hiç nete gremedim 1 ay kadarda holdingdeydim geçen ay sonu tekrar geldim ofisime... ee neler yapıyosunuz ?? var mı değişik haberler...
ameliyatım çok şükür çok iyiydi cnm zaten 5. gün işe başladım duramadım ... 2 aydr koştrmaca toplantı vs uğrasıorum pazar geceside eşimin halasını kaybettik cnm sıkkın ... biraz burda kafa dağıtiim dedim
ameliyatım çok şükür çok iyiydi cnm zaten 5. gün işe başladım duramadım ... 2 aydr koştrmaca toplantı vs uğrasıorum pazar geceside eşimin halasını kaybettik cnm sıkkın ... biraz burda kafa dağıtiim dedim
günaydın kızçeler
annem ne soğuk var dondummmm
krıstal clood başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun ınş.sanada cok gecmıs olsun
böcümm günaydınnn bacımmm
evet bugün soğuk ama ben donmuyom şükür atlattım galiba 2 gündür donuyodum ısınamıyordum kat kat giyinmeme rağmen ve bugünden daha güzeldi hava :26:
bugün perşmbeyarında cuma heemn geçse
Herkese günaydın kızlar:2:
arabaların üstü bıle buz tutmuş bıde benım işyerımın dağdaresmen o yüzden daha soğuk oluoo
dün cemre dştü ama ısınmaya başlar artık havaalar
bend 2 hafta sonra öle dıycemm ctesılerım tatıl olunca havamdan geçılmıycekkk
deryaw gunaydın cnmmm h geldın
nasılsın
çakallarla dans ı ızlıyorum gelırım gene
Günaydin kizlar
böcük düstümü ilk cemreyasasin ya artik bahar gelir insallah
ne zordu bu sabah uyanmakniye bugün cuma degil dedim durdum sabah
normalde esimle ayni anda caliyor alarmlarimiz benimki caldi 1 kere erteledim ikincide kalktim ama esim uyanamamis ben camasir asarken saatin farkina vardim ki cikmasi gereken saatte yatakta hâlâ
bu aksam intikam var
islerde bi sürü puff haftasonu gelse
günaydınn tatlımm
hadi böcüm hayırlısıyla inşallahh cmtsileri beraber kutlarız cumadan
hergün bişiy izlion he iyi bişiy demiyorlar benim patron olsa, düşünemedim neler diceni
günaydınn tatlım
evet akşam intikam var
sabahları kalkmak gerçekten banada çok zor geliyor
buardaa söz zamanı kilo vermişim farkında olmadan stresten heralde 2kilo ama şuara eminim 2 katını geri aldım nasıl beslensem bilemedimbide nasıl iştahım açık şuaralar dıymuyorum resmen tatlı krizimi zaten hiç hesaba katmıyorum :26: itiraf ediyorum dün akşam sevgilimle pizza yedim
zaten telas zamani kilo veriliyor canim, ama önemli olan dengeli beslenmen normal zamandada. Tamam aksam pizza yedin onun yerine 2 gün dikkat et cok asiri yeme dengelersin yani
bide bu zamanlar geçici yeniden eski istahina kavusursun bi kaç güne
Merhabalar geldim bende
hoşbuldum canım, iyiyim biraz daha, sen nasılsın?arabaların üstü bıle buz tutmuş bıde benım işyerımın dağdaresmen o yüzden daha soğuk oluoo
dün cemre dştü ama ısınmaya başlar artık havaalar
bend 2 hafta sonra öle dıycemm ctesılerım tatıl olunca havamdan geçılmıycekkk
deryaw gunaydın cnmmm h geldın
nasılsın
çakallarla dans ı ızlıyorum gelırım gene
günaydın tatlım, evet niye bugün cuma değil kiGünaydin kizlar
böcük düstümü ilk cemreyasasin ya artik bahar gelir insallah
ne zordu bu sabah uyanmakniye bugün cuma degil dedim durdum sabah
normalde esimle ayni anda caliyor alarmlarimiz benimki caldi 1 kere erteledim ikincide kalktim ama esim uyanamamis ben camasir asarken saatin farkina vardim ki cikmasi gereken saatte yatakta hâlâ
bu aksam intikam var
islerde bi sürü puff haftasonu gelse
selam canımgünaydınn tatlımm
hadi böcüm hayırlısıyla inşallahh cmtsileri beraber kutlarız cumadan
hergün bişiy izlion he iyi bişiy demiyorlar benim patron olsa, düşünemedim neler diceni
günaydınn tatlım
evet akşam intikam var
sabahları kalkmak gerçekten banada çok zor geliyor
buardaa söz zamanı kilo vermişim farkında olmadan stresten heralde 2kilo ama şuara eminim 2 katını geri aldım nasıl beslensem bilemedimbide nasıl iştahım açık şuaralar dıymuyorum resmen tatlı krizimi zaten hiç hesaba katmıyorum :26: itiraf ediyorum dün akşam sevgilimle pizza yedim
hoşgeldin canım, ben de geldimmMerhabalar geldim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?