Sipaydi ye Yardım lütfen

hosbuldum canim :)
pazartesi zaman geçiremeyen sen mi diyosun bunlari

dikkat et sende sicak tut kendini çok çikolata yiyip durma bakim ufukta diyet yapmak gerek olur yoksa

aa bak pzt unuttum geçen haftaymış gibi geldi biranda bana o o neydi öyle yaa hiç bitmicek sandımmm

kendimi sıcak tutamıyorum ki inanırmısın akşam 2 yorgan 1 battaniye yattım sabah donarak kalktım ısınamıyorum şuaralar çok ilginç bi biçimde içim üşüyor toparlasam bari ilaç iççem eve gidince

ay çok yiyorum ya diyet yapmak bana farz oldu zatende ah bi yapabilsem bugün itiraf ediyorum 2 tane çikolatalı gofret 1tane çikolata 3-4 tane küçük küçük çikolatalı bisküvi yedim yetmedi üstüne 6-7 tane hanımeller bisküvi yedim gözüm dönmüş gibi tatlı istiyor canıım

kuru üzüm ye hem kan yapar kansizliktan üsüyosundur, hemde tatli ihtiyacini giderir

slm arkadaslar... nasılsınız bakalım.... uzunca biraradan sonra geldim sonunda ... işlerim inanlmaz yoğun hiç nete gremedim 1 ay kadarda holdingdeydim geçen ay sonu tekrar geldim ofisime... ee neler yapıyosunuz ?? var mı değişik haberler...

hosgeldin canim valla bizde bi degisiklik yok buralardayiz, iyiyiz cok sükür
asil sen nasilsin naptin ameliyatin nasil geçti

hosgeldin canim valla bizde bi degisiklik yok buralardayiz, iyiyiz cok sükür
asil sen nasilsin naptin ameliyatin nasil geçti

ameliyatım çok şükür çok iyiydi cnm zaten 5. gün işe başladım duramadım ... 2 aydr koştrmaca toplantı vs uğrasıorum pazar geceside eşimin halasını kaybettik cnm sıkkın ... biraz burda kafa dağıtiim dedim

Hoşgeldin canım nasılsın başınız sağolsın. bizde herşley aynı devam

yaaa :26: basiniz saolsun canim, Allah sabir versin yakinlarina

zaten senin tarih ayarlayip ameliyat olabilmen mucizeydi, duramamissin hemen baslamissin ise :)

günaydın kızçeler
annem ne soğuk var dondummmm

krıstal clood başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun ınş.sanada cok gecmıs olsun

Hoşgeldinn tatlımm

Sana çok geçmiş olsun, halanız içinde başınız saolsun mekanı cennet olsun

günaydın kızçeler
annem ne soğuk var dondummmm

krıstal clood başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun ınş.sanada cok gecmıs olsun

böcümm günaydınnn bacımmm

evet bugün soğuk ama ben donmuyom şükür atlattım galiba 2 gündür donuyodum ısınamıyordum kat kat giyinmeme rağmen ve bugünden daha güzeldi hava :26:

bugün perşmbe yarında cuma heemn geçse

arabaların üstü bıle buz tutmuş bıde benım işyerımın dağdaresmen o yüzden daha soğuk oluoo

dün cemre dştü ama ısınmaya başlar artık havaalar
bend 2 hafta sonra öle dıycemm ctesılerım tatıl olunca havamdan geçılmıycekkk

deryaw gunaydın cnmmm h geldın
nasılsın

çakallarla dans ı ızlıyorum gelırım gene

Günaydin kizlar

böcük düstümü ilk cemre yasasin ya artik bahar gelir insallah

ne zordu bu sabah uyanmak niye bugün cuma degil dedim durdum sabah
normalde esimle ayni anda caliyor alarmlarimiz benimki caldi 1 kere erteledim ikincide kalktim ama esim uyanamamis ben camasir asarken saatin farkina vardim ki cikmasi gereken saatte yatakta hâlâ

bu aksam intikam var
islerde bi sürü puff haftasonu gelse

Herkese günaydın kızlar :2:

günaydınn tatlımm

hadi böcüm hayırlısıyla inşallahh cmtsileri beraber kutlarız cumadan

hergün bişiy izlion he iyi bişiy demiyorlar benim patron olsa, düşünemedim neler diceni

günaydınn tatlım

evet akşam intikam var

sabahları kalkmak gerçekten banada çok zor geliyor

buardaa söz zamanı kilo vermişim farkında olmadan stresten heralde 2kilo ama şuara eminim 2 katını geri aldım nasıl beslensem bilemedim bide nasıl iştahım açık şuaralar dıymuyorum resmen tatlı krizimi zaten hiç hesaba katmıyorum :26: itiraf ediyorum dün akşam sevgilimle pizza yedim

Son düzenleme:

zaten telas zamani kilo veriliyor canim, ama önemli olan dengeli beslenmen normal zamandada. Tamam aksam pizza yedin onun yerine 2 gün dikkat et cok asiri yeme dengelersin yani
bide bu zamanlar geçici yeniden eski istahina kavusursun bi kaç güne

kavuştumm kavuştumm hemde eski iştahımın fazlasına kavuştumm

Merhabalar geldim bende

hoşgeldin tatlımm

hoşbuldum canım, iyiyim biraz daha, sen nasılsın?
Bu sabah ve dün sabah bizim burda da arabaların üstü ve çatılar bembeyazdı. Arabanın kapısını zor açtım, çatır çatırdı

günaydın tatlım, evet niye bugün cuma değil ki
Dün de biz az kalsın uyuyakalıyorduk heee
ilk cemre düştü, 2.si haftaya düşecek, 3 sü de martın ilk haftası mı ne düşecek sanırım yaz geliyoooor

selam canım bugün senin yüzünden az kalsın gidip ben de çikolata yiyecektim canımı çektirdin

Merhabalar geldim bende
hoşgeldin canım, ben de geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…