Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydınnn cnm
incir reçelını ızledım cnm ctesı
hıc farketmez gerılım olabılır komedı olabılır
du bakım hirçın sevgılıme aslında oscarlı fılmler ızlmek ıstıyorum kesın ızlenmesı gereken fılmler olur ya öle

mesela türk fılm olarak dedemın ınsanları süperdı ölede olabılır

sipidim kolay gelsın cnmm sanada

ben dün gün boyu yattım görumcemler gelemedıler bende yorganın altına grdım hıc bı iş etmedım az dışarda dolaştım geldım yattım uydum kalktım
süreklı kıtap okudum bıtırdım şükür şu cılgın türklerı öle cok dıncım ama canım sıkkın
akşama işkonusunu demek ıstıyorum patrona ama hala vıcdanım rahatsız bakalım nolcek

Hala buradayim. Akşam eve kacta giderim allah bilir artik ya. Haftasonu ds yigun gectiyaaa anlamadim bisey . Cumartesi calisinca bböyle oluyor heo. ; ((

benim uykum yok ama hastayım, burnum durmuyoooo :2::2: evde olsam da yatsam keşke:2:
sipaydicim kolay gelsin sana

Mutlu isin yoksa erken cik izin iste olmaz mi

Deryawcim gecmis olsun ya, herkes hasta bu aralar

Böcük; aklima hiç gelmiyor oskarli film :44::44::44:
kk'da film topiklerini gez istersen kesin bisey bulursun hâlâ isin yoksa :)

kizlar ya sabah elma yiyordum cenem bloke kaldi agzimi acipta yemek yiyemedim öglen :26:
resmen acilmiyor ya agzim napsam ki :44:
sakiz cigne diyorlar cok agriyor
geldi mi hepsi bi gelir ya... neyse bunada sükür

Son düzenleme:

Canım adam sözümde izin vermedi şimdi mi verir

Zaten ne diyip izin alcam ki sorar soruşturur 10 saat gerek yok 2,5 saat kaldı çekicem artık

Sizin izinler nasıl:26: veriyorlar mı yoksa sorun yapıyorlar mı :26:nasıl izin alıosunuz?

Benimde eskiden bişiy yerken çenem açık kalıodu birazcık sinir oluosun ama geçiyor yavaş yavaş bol bol süt fln iç bak o kalsiyumdan kaynaklanan bişiymiş

benim bugün hiç eve gidesim yok nedense bu gece fabrikada yatsam nolur ki sanki

alla neden ki :44:

Son düzenleme:

sende haklisin önemli gününde vermeyen simdi mi vercek :26:
pis adam

sütü benden cok içen yoktur ya, aksamlari yatmadan içerim (ya kakaolu ya kahveli)
sabahlari kellogs yerim sütle..
cidden bende cok eksik magnezyum.. eskiden hap kullanirdim yine alicam sanirim :26: geceleri cok kramp giriyor ayagima dizime...

isi sormussun canim, benimki verir ama bende yüzsüzlük yapmamaya calisiyorum cok isteyip.. kacirdigim saatleri geri yaparsam sorun olmaz..

hakkaten Deryaw napicaksin fabrika köselerinde, kocanin koynunda uyumak varken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…