- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.861
günaydınnnnn
sabah sürüne sürünee geldim
speddy
titreşim kemeri alacaksanız saunalı olanlardan alın
bende normal kemerlerden var faydası var gibi ama saunalılar daha iyimiş
ben extra sauna kemer aldım. belim içim belim çok ağrıyor gece falan onu takarım diye düşündüm.
dün gece 4,30 da kalktım ya öksüre öksüre bi baktım bizimki de uyanmışvalla hastayken onun ilgisinden bunalıyorum ya
ıhlamur yapıyım mı adaçayı yapyım mı onu yapıyım mı bunu yapıyım mı fenalık geliyor
millet ilgiye hasret
bu da ilgileniyor diye şikayetçi
sus otur aşağı ne güzel işte çocuk soruyor ilgileniyor
gece yatarken kullanabilyior musun kiii :26:
bana daral basar
Günaydınlar
Böcükcüm, güle güle kullanın hediyelerini
Sipaydicim masaj aleti de kalsaydı, güzel olurduHaftasonu keyif yaptın mı peki? Ben yaptım walla, süperdi cumartesi çarşıda gezdim, pazar da elimde kahvemle tv keyfi yaptım
Röflelicim, bloğunu bugün inceleyeceğim tatlım
hadi yaa çok geçmiş olsun canım....
hiç sorma cumartesi evi topladım bir yattım pazar 4 te kalktım
çünkü hasta oldum grip öksürük kafamı kaldıramadım ve eşim 2 gün çalıştı düşün yani tam gezme zamanıydı ama ben yattım evde
hadi yaa çok geçmiş olsun canım
ben de cumartesi eşimi işe gönderip arkasından sildim süpürdüm çamaşır yıkadım astım ve giyinip süslenip attım kendimi dışarı
Gezdim gezdim gezdim
Sonra eve geldim yemek yaptım, yemekten sonra tv karşısına geçip keyif yaptık. Aynı keyif pazar günü de devam etti kahvaltı sonrasından akşam yemeğine kadar
Yemekten sonra da arkadaşlara gittik.. öyle işte
Günaydınlar
Sipaydicim masaj aleti de kalsaydı, güzel olurduHaftasonu keyif yaptın mı peki? Ben yaptım walla, süperdi cumartesi çarşıda gezdim, pazar da elimde kahvemle tv keyfi yaptım
seninde harika geçmiş bu haftasonu film izleyelim dedik ama ölü gibiydim vazgeçtik
evet güzeldi haftasonukendimize vakit ayırınca çok güzel oluyor, ama zoraki gidilmesi gerekn yerler olunca sevmiyorum haftasonlarını bu haftasonu var mesela :26:
ben de güya tv izledim diyorum da, uyuyup kalıyorum hep tv karşısındahiç bir programın filmin dizinin sonunu göremiyorum bu aralar
vayy vayyy ii olmuşş devooooooooooooommmmGünaydınlar
oh gezmecelerde yaptın tmm ben c.t çalışıoom hıçbyre gıdemıom pazarda kaynanamlar geldiihadi yaa çok geçmiş olsun canım
ben de cumartesi eşimi işe gönderip arkasından sildim süpürdüm çamaşır yıkadım astım ve giyinip süslenip attım kendimi dışarı
Gezdim gezdim gezdim
Sonra eve geldim yemek yaptım, yemekten sonra tv karşısına geçip keyif yaptık. Aynı keyif pazar günü de devam etti kahvaltı sonrasından akşam yemeğine kadar
Yemekten sonra da arkadaşlara gittik.. öyle işte
evet güzeldi haftasonukendimize vakit ayırınca çok güzel oluyor, ama zoraki gidilmesi gerekn yerler olunca sevmiyorum haftasonlarını bu haftasonu var mesela :26:
ben de güya tv izledim diyorum da, uyuyup kalıyorum hep tv karşısındahiç bir programın filmin dizinin sonunu göremiyorum bu aralar
evet iyi geliyor insana wallasağol cnm
ohh valla keyıf yapmayı özledım bende
günaydın kedicim, hoşgeldinGünaydin kizlar
böcük; güle güle kullan hepsini çok kiymetli oluyor öyle esantiyonlar hemen bitiyor diye midir nedir
Deryawcim; ne güzel keyif yapmissiniz sizde :) bu haftasonu herkese güzeldi sanirim içimizde
speedy; o hasta oldugunda da sen ilgiye bog onubirak ilgilensin sende naza çek kendini; cünkü erkekler naza cekiyorlar hasta olunca
röflelim; bende yok blogunun ismi özelde yazarmisin
mutlu da memleketinde ohhh hayat ona güzel çalismiyor bugün
Ayyy çok sevindim devomm, gözünüz aydınvayy vayyy ii olmuşş devooooooooooooommmm
oh gezmecelerde yaptın tmm ben c.t çalışıoom hıçbyre gıdemıom pazarda kaynanamlar geldii
buaradaaaa eşim şonuçlarıı şüpeeeeeeeeeeeer çıktııııııııı
ne güzel kendinize ayırabiliyorsunuzobende de var eşim sinir oluyor kalk yatapa diyince kendime geliyorum oturuyorum yastık kaydı mı uyku moduna geçiyorum valla yoruluyorum ama napıyım ?
biz haftasonuna özel olmadıkça gezme işi almıyoruzkendimze ayırıyoruz genelde
tatlıkedi ; erkekler grip olsa 3 günlük ömrü varmış gibi davranıyor
ne güzel kendinize ayırabiliyorsunuz
bu haftasonu nişan var maalesef, ben tanımıyorum ama eşimin akrabası.. gitmesek olmazBir gün de benim kuzenimin bebek mevlüdü var.. hele yaza doğru düğünler başlayınca yandık, hergün düğün oluyor yaa, deli oluyorum
obende de var eşim sinir oluyor kalk yatapa diyince kendime geliyorum oturuyorum yastık kaydı mı uyku moduna geçiyorum valla yoruluyorum ama napıyım ?
biz haftasonuna özel olmadıkça gezme işi almıyoruzkendimze ayırıyoruz genelde
tatlıkedi ; erkekler grip olsa 3 günlük ömrü varmış gibi davranıyor
evet iyi geliyor insana walla
günaydın kedicim, hoşgeldin
evet sanırım herkes için güzel bir haftasonuydugerçi sipaydicim hastaymış ve biraz sıkılmış ilgiden ama, ben sıkılmazdım walla
bizimde gelse artik kendimize ayrilan haftasonlari
her hafta mi bisey cikar ya??? Marta kadar annemlerin tasinmasiyla ugrasicaz ondan sonrada gelmek isteyen arkadaslar var onlari davet edicem..
yani bize ait haftasonu uzak simdilik
işte bizde biraz fazla aşırı oluyor bu düğün dernekler, o yüzden bunalıyorumonlar ayrı napalım mutlu günlerinde ve kötü günlerinde sevdiklerimizin yanında olmamız lazım bizim yakın zamanda yok öyle söz nişan düğün falan doğuım günnleri dolu ama
bugünlerde yoruluyoruz demek ki canım.bu aralar o bende de var ya hayatta sevmem uyuklamayi ama ikidir filmlerin sonunu kaçiriyorum..
bizimde gelse artik kendimize ayrilan haftasonlari
her hafta mi bisey cikar ya??? Marta kadar annemlerin tasinmasiyla ugrasicaz ondan sonrada gelmek isteyen arkadaslar var onlari davet edicem..
yani bize ait haftasonu uzak simdilik
Hosbuldum canimisin dogrusu bende sıkılıyorum, daha dogrusu onun etrafimda dolanmasina kiyamiyorum.. Ama baktim geçenlerde o hasta olunca benden beterdi speedy'nin dedigi gibi sanirsinki ömürleri bitti
işte bizde biraz fazla aşırı oluyor bu düğün dernekler, o yüzden bunalıyorum
Uzak akraba, konu komşu fln.. çok fazla. Evimde oturmayı özlüyorum çoğu zaman:26:
en az 1 sene canım böyle geçiyor..
Evlenen 2011 topiğinde bu zamanlarımda en yemek yapıyım şu kadar kişi gelecek falan diye plan yapıyordum.
sana yine hafta içi gelmiyor.
hafta içi mutlaaka 1 gün haftasonu full misaifirm oluyordu ve öyle 3*4 kişi değil..
bizim taraf ise annemlerle 10 kişi en az şimdi azaldı Allahtan yemeğe falan gelen yok bazen özlüyorum ama böyle iyi gidiyor..
arkadaşlarla görüşüyoruz işte
işte bizde biraz fazla aşırı oluyor bu düğün dernekler, o yüzden bunalıyorum
Uzak akraba, konu komşu fln.. çok fazla. Evimde oturmayı özlüyorum çoğu zaman:26:
bugünlerde yoruluyoruz demek ki canım.
Evet bizim de kendimize ayrılan haftasonları gelsin demek istiyorum ama yaz geldikçe daha da uzaklaşıyor o haftasonları bizden
Evet erkekler gerçekten ömürlerinin son günleri gibi davranıyorlargeçen eşim de hastaydı, hiç dayanamam o haline, çok üzerine düşerim ben. Ama o okadar fazla düşmez benim üzerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?