- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.181
gazla çalışmıyorum diyorsun yani
ben de çok özeniyorum bu günlerde bebişlere, ama çok az daha zamanımız var bizim de
canım saçın çok ince ve düzse bu saçın sende çok kalıcı olacağını sanmıyorum, çabuk inebilir:26:
bu arada benim orjinal saçım böyle biliyor musun
Kızlar bende en çok siyah olanı begendimm ama çok kararsız kaldım gündüz gelcekler çok mu abartmış olurum falan diye o yüzden gri olanı aldım gri olanın boyu dizimdeydi kısalttırdım sevgilim kot üstüne triko giycek o yüzden, şuan çok tereddüte düştüm siyahımı almalıydım off keşke yanımda biri olsaydı buarada o siyah elbise 36beden içine nasıl girdimi bi Allah bi ben biliom çıkartırkende aynı şekilde patlıyodum
tekte kalmıştı
buarada diğer çizgili olanıda aldım onu 25liraya aldım işe falan giyerim diye
gri ve siyah olan 60liraydı
evet haklısın ben de bundan korkuyorum ama çok geç kalmaktan da korkuyorum.. o yüzden ikilemdeyim bebiş konusunda:26: hayırlısı artık..yok çalışmıyorum daha var zamanımız size de istediğiniz zaman versin inşallah.
çocuk büyük sorumluluk ama evliliğini yaşamadan düşünme sonra eve kapanıp kalındığında kavgalar çok fazlalaşıyor
malesef ince kuaföre dde göstereceğim..
sürekli böyle nasıl kullanıyorsun tatlım benim bi arkadaşımında böyleydi lakabı da perezdi ilkokulda şimdi gördüm saçları harika kıymetini bilmiyor o ayrı
canım gündüz geleceklerse gri de çok güzel olur, siyah daha ağır tabi, ama gri de çok güzelKızlar bende en çok siyah olanı begendimm ama çok kararsız kaldım gündüz gelcekler çok mu abartmış olurum falan diye o yüzden gri olanı aldım gri olanın boyu dizimdeydi kısalttırdım sevgilim kot üstüne triko giycek o yüzden abartırım diye korktum , şuan çok tereddüte düştüm siyahımı almalıydım off keşke yanımda biri olsaydı buarada o siyah elbise 36beden içine nasıl girdimi bi Allah bi ben biliom çıkartırkende aynı şekilde patlıyodum
tekte kalmıştı
buarada diğer çizgili olanıda aldım onu 25liraya aldım işe falan giyerim diye
gri ve siyah olan 60liraydı
evet haklısın ben de bundan korkuyorum ama çok geç kalmaktan da korkuyorum.. o yüzden ikilemdeyim bebiş konusunda:26: hayırlısı artık..
walla ben de kıymetini bilemedim saçlarımın, düzleştiriciler maşalar fln derken canına okudum saçların
bi ara öyle bi düzlendi ki saçlarım, kıvırcık olmuyordu, o derece yani
sonra kıymetini anladım saçlarımın.. herkes de bana düzün o kadar yakışmadığını söylemesiyle fln yani mahalle baskısıylaartık saçlarımı seviyorum, ve toparlanması için hiç maşa ve düzleştirici değdirmiyorum saçlarıma.. epey kendine geldiler
yıkıyorum, hafif nemliyken krem sürüyorum kabarmasın diye ve kurutuyorum, böyle oluyor
ama ancak banyodan banyoya tarayabiliyorum, kuruyken pek taranmıyor, tüleriyor tararsam
bence griyi alarak iyi yapmışn
ben çok beğendim onu
stres yapma relaxx ol
biraz alışveriş yaptım
bunları nikahta kullanıcam inşallah
bunu kınada takıcam
bunu da sevgilier günü hediyesi
hem nikahta hem düğünde kullanır
wooow süperlerr bebeğimmgüle güle kullanın
internetten mi sipariş verdin:44:
biraz alışveriş yaptım
Eki Görüntüle 621154
Eki Görüntüle 621155
Eki Görüntüle 621156
Eki Görüntüle 621158
bunu kınada takıcam
Eki Görüntüle 621157
Eki Görüntüle 621159
oh içime su serptiniz çok saolun buarada altına ince siyah çorap giyip siyah taşlı bi ev içi babetim var onu giymeyi düşünüyorum :26: maalesef ki topuklu ayakkabı giyemiyorum sevgilimden uzun oluyorum
çok güzel şeyler almışsın canım yaa, hele eldivenlere bayıldımmmbiraz alışveriş yaptım
Eki Görüntüle 621154
Eki Görüntüle 621155
Eki Görüntüle 621156
Eki Görüntüle 621158
bunu kınada takıcam
Eki Görüntüle 621157
Eki Görüntüle 621159
çok güzeller kına tacına bayıldım ya çok şirin saçını da böyle yapabilirsin bak kaybetme bunu.
sevgililer günü hediyesi de hazır ben daha düşünmedim almayı da düşünmüyorum
gömlek kravat falan alacağım onu veririm işte
güle güle giy canım benim
çok güzel şeyler almışsın canım yaa, hele eldivenlere bayıldımmm
nikahın önceden mi olacak?
ya ben sevgililer günü için ne almalıyım yaa, kararsızım çok, hiç bişi gelmio aklıma
evliyken kutlamak kolay kız
bi yemek
ufak hediyesonraa
tamam işte
kaytdettim bende resmi nişanda da böyleydi ama çok hoşuma gitti bu
deryaa saçlarının kıymetini bil
ne güzel şekilli
benim saçlarımın bi tarafı dalgalı bir tarafı düz
nasıl beceriyor bilmioyurm ama
hep öyle
mutlumm bence babet iyi olur
servis falan yapacaksın rahat hareket edersin hem
biliyorum sakin olmak zor ama
geçip gidecek
bikaç saatlik bişey yalnızca
vee çok çok güzel geçecek emin ol
onlar gittikten sonra ailen ne derse evet de
şimdi bahane bulurlar kızları gidiyor sonuçta
ama sonra zamanla sindirirler
evt canım internetten aldım hepsini
birde gelin damat t shirt aldım kuaförde giymek için
bizde de tam tersi işler :26: ben biraz daha bekleyelim diyorum, gezelim tozalım.. sanki çok geziyoruz daaynen canım bahsettim mi bilmiyorum 4*5 aylık evliyken eşimle bebek konusunda kavga ettik ben kesinlikle istiyorum nasılsa bir gün yapıcaz beklemeyelim dedim
hatta bi ara bu yüzden çok kavga ettik. eşim hayır diyordu.
şimdi düşünüyorum olsaydı 5*6 aylık olmuştu ama ben yapamazdım. o süre içinde öyle çok gezdik tozduk eğlendik ikimiz birlikte vakit geçirdik ya iyiki olmamış diyorum
Evlendikten sonra zaten bir ömür beraber olacağız ama ilk 3*5 yıl bana kalırsa çok değerlidaha 1,5 yıllık evliyim diyorum. 1 sene daha gideri var bekleyebilirim geldiği zaman herşeye doymuş olmalıyız.
bu yazda tatilimizi güzelce yapmak istiyoruz birlikte yapacağımız 3. tatilimiz olacak. 4. istiyorum ama belki o zamana hamile olabilirim bilmiyorum biz her sene hdef belirtiyoruz sonra o zaman gelince şu kadar daha bekleyelim diyoruz
şuanda 2013 sonu hedefimiz.
Saç içinde düzleştirici mahvediyor benim saçlarımda tam tersi banyodan çıkıyım dümdüz fönlü gibi.
insanoğku cidden doyumsuz ben dalgalı istiyorum sende düz.
artık değerini biliyorum röflelimderyaa saçlarının kıymetini bil
ne güzel şekilli
benim saçlarımın bi tarafı dalgalı bir tarafı düz
nasıl beceriyor bilmioyurm ama
hep öyle
mutlumm bence babet iyi olur
servis falan yapacaksın rahat hareket edersin hem
biliyorum sakin olmak zor ama
geçip gidecek
bikaç saatlik bişey yalnızca
vee çok çok güzel geçecek emin ol
onlar gittikten sonra ailen ne derse evet de
şimdi bahane bulurlar kızları gidiyor sonuçta
ama sonra zamanla sindirirler
evt canım internetten aldım hepsini
birde gelin damat t shirt aldım kuaförde giymek için
walla Allah vergisi canım, ben bişi yapmadımderyaaW nasıl oluyor saçlarınn :26::26::26:
Sipaydii bende çok beğendimm bu senin resimdeki modeli bayılıyorum kıvırcık saça alın bendende bi pırasa
Geçen sene kalıcı su dalgası yaptırdım ama hiç istediğim gibi olmadı saçımın dengesini bozdu resmen o zaman saçlarım çok uzundu kestrdim kurtuldum
evliyken kutlamak kolay kız
bi yemek
ufak hediyesonraa
tamam işte
kaytdettim bende resmi nişanda da böyleydi ama çok hoşuma gitti bu
önce olsun istiyorum ben
elbisem çiçeğim herşeyim hazır
bir tek gün koyulmasını bekliyoruz
güzel bir kazak ya da gömlek alabilirsin
çok özel bir hediyeye gerkl yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?