Sipaydi ye Yardım lütfen

bencede iznini kullanma şimdi
sonra da lazım olacak

yemek mantıklı

ahh bu erkeklerin hepsi aynı demek ki
başka yerde yemek yiyemiyorlar

Heralde hem yemek hem ikramlıklar yaparız:26::26:

poff ne yapcaz biz şimdi çok stresliyim:18:

ben ne giysem ki şimdilik bizbizeyiz ya öyle abartı bişiy değilde belki düz dizde bi elbise alabilirim öğle aramda kotona falan bakıyım bari :26::26:

Günaydin günaydin günaydin kizlar
saka gibi ya ne cabuk geciyor haftasonu
zaten pazar oldu mu beni aliyor bi sendrom yarin is var diye.. pazarinda tadini cikaramiyorum..
en mutlu oldugum zaman cuma aksami ve cumartesi sabahi
neysem bizde sünnet dügünündeydik cumartesi ilk kez gittim hayatimda, resmen nikah tazeliyorlardi kari-koca cocukla alakalari bile yoktu
pazarda evdeydik pek bisey yapmadik

iyi fikir valla canim bende mi alsam ne fritöz, ama kalabalik olsun istemiyorum simdiki evim cok büyük degil o yüzden idare ediyorum tavada kizartiyorum bakalim :26:

cumartesi bende ayni ya 8 bucukta hortlarim, hafta içinin verdigi aliskanlik sanirim ama pazar en az 11 de kalkariz

afiyet olsun canim ye gitsin bosver baliktan zarar gelmez
aynen doyasiya yasayamiyorum bende haftasonunun zevkini, 1 güncük daha olsa yetecek haftasonu

face'de gördüm resminizi, onlar görümcelerin miydi

günaydin canim

güle güle kullan tüm aldiklarinida iyi yapmissin topik yapmakla hatira kalir bakarim bi ara

ayyyyy sen simdi heyecandan duramazsinda
hadi hayirlisi olsun canim

ikramliklar için annenin kolayca yapabilcegi seyler olmasi lazim

--
röfleli, sanada selam canim

Mutlu hadi guzel habere sevindim gayirlusi olsun yoldn gelecekler yemek mantikli cayin yanina da tstlu falan olabilir babana da takma simdi vermezse bile 2vde verir

Mutlu hadi guzel habere sevindim gayirlusi olsun yoldn gelecekler yemek mantikli cayin yanina da tstlu falan olabilir babana da takma simdi vermezse bile 2vde verir

evet bizde yemek ve çay ikramlıklarında karar kıldık ama neler yapcaz hiçbi fikrim yok anacım benimm kara kara düşünüyordur şimdi napsam netsem diyee, çok yormasa bari kendini kıyamıyom ona hiç

saolasın canımmm

aynen ya haftasonu çok çabuk geçiyor uyuz oluorumm pazar günüde kahvaltıyı yaparken yarın pzt die karnıma bi agrı çöküyo

menümüz belli olunca burda oylamaya açarım

fritöze gelince ben ciddi ciddi düşünüyorum artık şu tefalin actifryi

buaradaa çok stresimm hakketen ya

Son düzenleme:
cok sekermis görümcelerin

oh artik disardanda baglanirsin

evet bağlanıyorum ama geldim yerimdeyim şuanda

evet bizde yemek ve çay ikramlıklarında karar kıldık ama neler yapcaz hiçbi fikrim yok anacım benimm kara kara düşünüyordur şimdi napsam netsem diyee, çok yormasa bari kendini kıyamıyom ona hiç

düşünür anneciğin karar verir o şimdi kafasında yapar planının

evet bağlanıyorum ama geldim yerimdeyim şuanda
düşünür anneciğin karar verir o şimdi kafasında yapar planının

Hoşgeldinn

evet yapmıştır bile kesin akşama alırım haberleri

izin alsam mı kararsız kaldım :26: ama şimdiden izin alırsam sözde,nişanda falan napcam yüzüm olmaz :26:

belki cuma bi kaç saat erken çıkabilirim sadece gece yarısına kalmamak adına :26:

cuma otobüs saatine göre izin al bana kalırsa.

söz var daha önünde o zaman alırsın iznini şimdi hiç gerek yok gitsende annen zaten son zamana bırakmaz işlerini.

kaç kişi gelecekler belli mi ?

cuma otobüs saatine göre izin al bana kalırsa.

söz var daha önünde o zaman alırsın iznini şimdi hiç gerek yok gitsende annen zaten son zamana bırakmaz işlerini.

kaç kişi gelecekler belli mi ?

Haklısın bende öyle düşünüyorum daha sonra için asıl gerekli izin, kalabalık gelmicekler uzaktan geldikleri için 4-5 kişi gelcekler diye biliyorum ben süprizyapmazlarsa sonradan

mutluluk; bencede canim annen ayarlanir bu seferlik, asil sonrasi önemli ozaman izin alirsin canim
annene yardim eden yakinlariniz falan vardir insallah

yemek molasiydi kizlarla çeneye tutulmusuz mutfakta..
disari ciktim olmayan telefonuma koruyucu kap aldim, onuda yanlis almisim aksam yada yarin degisirim belki
ise geldim bi corba ictim bide konserve balik yedim
yesil cayimi alip kkye daldim
çalisasim yok herzamanki gibi

Haklısın bende öyle düşünüyorum daha sonra için asıl gerekli izin, kalabalık gelmicekler uzaktan geldikleri için 4-5 kişi gelcekler diye biliyorum ben süprizyapmazlarsa sonradan

Çok fazla kalabalık olmazsınız canım annen içinde emin ol çok zor olmaz

tatlikedi telefon işini ne yaptın bakıyım. sen

gittim geldim hemen işim uzun sürmedi ama hava buz resmen gelene kadar dondum ya

gittim geldim hemen işim uzun sürmedi ama hava buz resmen gelene kadar dondum ya

kar geliyormus yine istanbula ya, ne çok kar yagdi bu sene oraya

burda hava anormal bi sekilde güzel 10-17 derecelere cikicak bu hafta geçen sene bu zamanlar -15lerdeydi bu sene böyle, havalarda sasirdi iyice

canim cuma internetten siparis verdik iphone 5 için.. Hâlâ sevinemiyorum masraf oldu bos yere diye ama olacagi varmis napalim diyor esim teselli için

is yerine gelicek belki bu aksama kadar gelir yada yarin gelir en kötü ihtimal, beklemedeyim...

ama bide telefon gelince sim kartim uymayacagi için operatörümden yeni bi sim kart siparisi verdik onu beklicem :26:

afiyet olsunn canmm

aynen benimde yok hiç ya poff eve gitsem artık

ayaklarmı uzatsam tv açsam bi kahve içsem ohh

hayal aleminde yaşıyorumm, en sevdiğim 5 çayıdırr bi kek bi çay

benm kafa anca bogaza çalışıyo ya

Hayırlı olsun canmm boşver olcagı varmış

yeni sim kartı neden bekliyorsun kırdırtamıyormusun kartını orda??

burda bana ayaküstü kırdılar hemencik

bakalım inşallah hayırlısı olur cnm

o kadar soğuk mu ya? bizim geçen hafta burası baya iyidi bugün burası bile soğuk istanbul için normal

ayniyim bende yaaaa, aç gibi ne yesem derdindeyim her an
valla imkanin varsa rahatsizim de çik canim, kafa dinlersin biraz
ama yapacaksan cuma yapki yola cikacaksin daha iyi gelir erken cikmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…