- Emoji Skoru
- 3.245
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.001
Hadi yaaaaaaçok pis kazıklandık demekki :26: işte benimki sabırsız illa alalım alalım hemen bak kampanyalıymış dedi aldık yoksa ben onu 50kere düşünürdüm burda bi size sorar soruştururdum :26: herşey hemencik olsun istiyor
neyse artık yapcak bişiy yok aldımız yerde baya uzak biyer kimbilir nezaman gideriz :44:
poff annemle ancak tlfda konuşabilioruzz yemek yapalım diyo uzaktan gelcekler diyo ama ne yapalım bilemedik benimki herşeyi yemezde gerçi öyle böyle yer bizde :26::26: bigün izin mi alsam acaba verir mi ki ama hemende bitirmek istemiorum izinlerimi :44:
Selam galiba hepiniz uyuyosunuzdur bu saatlerde haftaiçi kalkamam yataktan kerpetyenle ayırırlar bugün cmt sabahın köründe pörtledim gene uyuz olouyorum bu huyumatadını çıkartın bebeişlerr
kızartma çok zor geliyor bana heryer yağ içinde kalıyor kuzumalmıcam diyodum ama çeyizime bi actyfry alcam galiba
adamcık düşünmüş işte daha ne
yedir yedir adama balık yedirde zihni açılsın şef olacak eniştemiz bugüne bugün
buarada burası bugün inanılmaz kapalı kaparanlık dışarısı içim karardıgece şimşekler yağmurlar çok tırstım:18:
belkim gelmeyebilirler bugün :44:
dün gıda boyası alamdım buarada iş çıkışıma sevgilim geldi tamam sonra bakarız sonra bakarız diye unutturdu
ama bugün eve yakın bi aktar var ordan bakıcam
öpüyorumm siziii
çalışanlarımızada rabbim kolaylıklar versin su gibi akıp geçsin bugün zaman sizee röflelim bu senin içinbaşka çalışanımız yok heralde bu haftasonu ben kaçıyorum hepimize iyi haftasonlarıı olsunnn
pazartesi görüşürüzz
Mutlu ;
günaydın canım önümüzeki hafta sonu çalışıyorum ama ayda 1 kere işte cumartesi günü arkadaşla haftalaımızı değiştirdik yoksa geçtiğimiz hafta gelecektim.
fırında yaptım kokusuz ve kolay oluyor patates kokusunu çekiyor. eşim ayıklamasını sevmediği için çok yemedi ama ben yedim onun yerine:26:
aktarda mutlaka bulursun ana renkler oluyor zaten bende sarı,kırmızı,yeşil var birbirlerine karıştırarakta renk elde edebiliyorsun
Röfleli ;
beceriksiz olduğunu vurgulamışsın bak yaz bun kenara evlenince döktüreceksin çünkü
o dediğin uyuşukluk oluyor bende de var genel olarak üşenirim herşeye hatta eşim diyor senin üşenmekten çocuğun olmaz.
Cuma akşam evde film izledim " Umudunu kaybetme " güzeldi
Cumartesi günü de anneme gittim misafiri gelecekti başladığım boyunluğu söktük baştan tekrar örrdük o gün bitti evde otursam devamlı örerim herhalde. akşama da görümcelerle tophaneye gittik gece 4 te yatttık
eve gel karnımız acıktı falan filan
Pazar ; maç vardı kv ile annemler bizdeydiyendik tabiki eşim bjk lı ama yapacak bişey yok öyle çok yoruldum ki haftasonunun tadını hiç yaşayamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birisi gelse de gelmese de sanki hiç haftasonu olmamış gibi geliyr
Günaydınn kızlarr
Sipaydimm haftasonu inanılmaz yagmur vardı burda sel vardı resmen haliyle arkadaşlar gelmedi bende yapmadım renkli pastacıklarıbi dahaki sefere kaldı artıkk neyse bombayı söylüyorum önümüzdeki cumartesi sevgilim ve ailesi geliyrolar
biz ailecek çok stresliyiz yaa
haftasonu sevgilimle yagmur sel dinlemedik gezdikgünlük yemek takımı aldık kütahya porselenden yanında mikrodalga fırın hediyeli 290lira
kendime topik yaptım buarada çeyizlerimeözendim sizden benimde bi anım olsun dedim ama herşeyi unutmuşum yavaş yavaş koycam bide bulamıom resimleri yaa sinir oluom
röflelim bacımm ben birazcık biliodum ikeanın pahalı oldugunu çok güzeller orjınaller ama pahalı birazhatta paketlemede burda eskiden paket başı fiyat alıodu artı nakliye ücreti şimdi nasıl bilmiorum:44:
Heralde hem yemek hem ikramlıklar yaparız:26::26:
poff ne yapcaz biz şimdi çok stresliyim:18:
ben ne giysem kişimdilik bizbizeyiz ya öyle abartı bişiy değilde belki düz dizde bi elbise alabilirim öğle aramda kotona falan bakıyım bari :26::26:
Tatlijedi gorumceler onlar iste tophane de cektim dusardayim telden tsziyorum stladigim
Mutlu hadi guzel habere sevindim gayirlusi olsun yoldn gelecekler yemek mantikli cayin yanina da tstlu falan olabilir babana da takma simdi vermezse bile 2vde verir
Günaydin günaydin günaydin kizlar
saka gibi ya ne cabuk geciyor haftasonu
zaten pazar oldu mu beni aliyor bi sendrom yarin is var diye.. pazarinda tadini cikaramiyorum..
en mutlu oldugum zaman cuma aksami ve cumartesi sabahi
neysem bizde sünnet dügünündeydik cumartesiilk kez gittim hayatimda, resmen nikah tazeliyorlardi kari-koca cocukla alakalari bile yoktu
pazarda evdeydik pek bisey yapmadik
iyi fikir valla canim bende mi alsam ne fritöz, ama kalabalik olsun istemiyorum simdiki evim cok büyük degil o yüzden idare ediyorum tavada kizartiyorum bakalim :26:
cumartesi bende ayni ya 8 bucukta hortlarim, hafta içinin verdigi aliskanlik sanirimama pazar en az 11 de kalkariz
afiyet olsun canim ye gitsin bosver baliktan zarar gelmez
aynen doyasiya yasayamiyorum bende haftasonunun zevkini, 1 güncük daha olsa yetecek haftasonu
face'de gördüm resminizi, onlar görümcelerin miydi
günaydin canim
güle güle kullan tüm aldiklarinidaiyi yapmissin topik yapmakla hatira kalir bakarim bi ara
ayyyyy sen simdi heyecandan duramazsinda
hadi hayirlisi olsun canim
ikramliklar için annenin kolayca yapabilcegi seyler olmasi lazim
--
röfleli, sanada selam canim
cok sekermis görümcelerin
oh artik disardanda baglanirsin
evet bizde yemek ve çay ikramlıklarında karar kıldık ama neler yapcaz hiçbi fikrim yokanacım benimm kara kara düşünüyordur şimdi napsam netsem diyee, çok yormasa bari kendini kıyamıyom ona hiç
evet bağlanıyorum ama geldim yerimdeyim şuanda
düşünür anneciğin karar verir o şimdi kafasında yapar planının
Hoşgeldinn
evet yapmıştır bile kesinakşama alırım haberleri
izin alsam mı kararsız kaldım :26: ama şimdiden izin alırsam sözde,nişanda falan napcam yüzüm olmaz :26:
belki cuma bi kaç saat erken çıkabilirim sadece gece yarısına kalmamak adına :26:
cuma otobüs saatine göre izin al bana kalırsa.
söz var daha önünde o zaman alırsın iznini şimdi hiç gerek yok gitsende annen zaten son zamana bırakmaz işlerini.
kaç kişi gelecekler belli mi ?
evet bağlanıyorum ama geldim yerimdeyim şuanda
Haklısın bende öyle düşünüyorum daha sonra için asıl gerekli izin, kalabalık gelmicekler uzaktan geldikleri için 4-5 kişi gelcekler diye biliyorum ben süprizyapmazlarsa sonradan
Çok fazla kalabalık olmazsınız canım annen içinde emin ol çok zor olmaz
tatlikedi telefon işini ne yaptın bakıyım. sen
gittim geldim hemen işim uzun sürmedi ama hava buz resmen gelene kadar dondum ya
mutluluk; bencede canim annen ayarlanir bu seferlik, asil sonrasi önemli ozaman izin alirsin canim
annene yardim eden yakinlariniz falan vardir insallah
yemek molasiydi kizlarla çeneye tutulmusuz mutfakta..
disari ciktim olmayan telefonuma koruyucu kap aldim, onuda yanlis almisimaksam yada yarin degisirim belki
ise geldim bi corba ictim bide konserve balik yedim
yesil cayimi alip kkye daldim
çalisasim yok herzamanki gibi
kar geliyormus yine istanbula ya, ne çok kar yagdi bu sene oraya
burda hava anormal bi sekilde güzel 10-17 derecelere cikicak bu haftageçen sene bu zamanlar -15lerdeydi bu sene böyle, havalarda sasirdi iyice
canim cuma internetten siparis verdik iphone 5 için.. Hâlâ sevinemiyorum masraf oldu bos yere diye ama olacagi varmis napalim diyor esim teselli için
is yerine gelicek belki bu aksama kadar gelir yada yarin gelir en kötü ihtimal, beklemedeyim...
ama bide telefon gelince sim kartim uymayacagi için operatörümden yeni bi sim kart siparisi verdik onu beklicem :26:
Çok fazla kalabalık olmazsınız canım annen içinde emin ol çok zor olmaz
tatlikedi telefon işini ne yaptın bakıyım. sen
gittim geldim hemen işim uzun sürmedi ama hava buz resmen gelene kadar dondum ya
afiyet olsunn canmm
aynen benimde yok hiç ya poff eve gitsem artık
ayaklarmı uzatsam tv açsam bi kahve içsem ohh
hayal aleminde yaşıyorumm, en sevdiğim 5 çayıdırr bi kek bi çay
benm kafa anca bogaza çalışıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?