- Emoji Skoru
- 4.466
- Puanlar
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #31.921
Yarın kafa patlatirim çıktım ben tophane ye gidiyorum yine disarfayiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kafa patlatirim çıktım ben tophane ye gidiyorum yine disarfayiz
kesinlikle düşün bakalım canım çözümü var mı yapıyım öyle bişey
tek tek world dosyasına mı çeksem acaba![]()
Günaydınlarrrrr
Cümleten hayırlı cumalarr
Bugün cuma ya ne mubarek gün çok seviyorum bugünü, şükürler olsun rabbim yarın tatillbu hafta her sabah çok zor uyandım hatta uyanamadım geç kaldımm
Sipaydii kırmızı iyi seçimm bacum
Böcümm sanada hayırlı cumalar yavrumm, işin ne alemde? sorunlar çözülmüştür inşallahh
diğerleri daha yok kanımcaa![]()
evet canım gezdik bugün bi arkadaşa gidecektik
bahsetmişimdir belki tatilde ayvalıkta tanıştık 1 oğlu var bayılmıştık şimdi kadın 2. ye hamile.
dün bizimki demiş ya siz gelin ya biz gelelim cuma cumartesi müsaitiz demiş her an gidebiliriz de gelebilirler de
sende iyi gezmişsin sizinkinin çalışması ne durumda haftasonu görüşebiliyor musunuz rahat rahat![]()
word e kopyalayacaksın
yanına da saat tarih yazarak
zaten smileyler değişti ya sorunda olmaz
siz gdin daha iyi![]()
evde misafir ağırlama da sana çay servis etsinler![]()
![]()
iyi cesaret varlla kadındaki
daha diğeri çok ufak ama![]()
bu hafta hiç evde oturmadım zaten
erkenden eve gidip yatmak istiyorum
yılbaşından berinormal pazar tatile aldılar
hemde 8-4 çalışıyor
ama sorunlar yok değilde
dayanabildiği kadar dayanacak artık![]()
aynen bi ara başlar kopyalarım world dosyasına ben bazen world de günlük yazıyorum.![]()
şaka gibi gelecek ama olmayan çocuğum için bile yazdığım zamanlar geliyorileri de ona sahip olduğumuz da ve büyüdüğünde okutmak için
haftasonu dinlenirsin iyice evde.
pazar günü izinli olması güzel olmuş gezersiniz işlerinizi halledersiniz inşallah bozulmaz.
ama huzurun olması önemli bi yandan başka işe baksın olmadı gelin burayazorla getireceğim he
dur bakalım sen mi geleceksin ben mi ? biliyorsun şeflk olursa 5 sene sonra müdürlük sınavı var ilk yazacağı yer Bursa![]()
bende sinemaya baktım ama bişey beğenemedim haftasonu gideriz diye düşünmüştüm artık evde izleriz.![]()
bu ara çok gittik zaten sinemaya 1 şubata kadar 1 kez daha gidersek eper çift kişilik bedava biletimiz olacak ona da 14 şubatta bekarlığa veda filmine gideriz![]()
![]()
ne kadar güzel
ilerde senin neler düşündüğünü bilecekk![]()
bence yazmaya devam et
bende hamile kalınca yazmayı düşünüyorum amaüşenmezsem
başka işe bakıyor ama
izin sıkıntılı olacak işte
o yüzden bırakmakta istemiyor
burda yıllık izni vardüğünde tatil yapabilecek
diğer türlü 3 gün nikah izni
hadi 2-3 günde çalıştığı yer verse izin balayından gelip hemen işbaşı yapması gerekecek![]()
biz sinema oalyını abarttığımızdan ötürü
bi süre yok sinemaama size bedave bilet varmış
gidin ki kazanın biletidareten bi film vardır
![]()
![]()
romantik komediyi bende çok emrak ediyorum
ilki güzeldi![]()
günaydın herkese
bugün cuma günümüz harika geçmeli mutlu hatta musmutlu ( bu neyse musmutlu )
Hepinize hayırlı cumalar ...![]()
Sabah gelirken yeni sallama çay aldım kış çayı diye geçiyor ofçay Tarçın karanfil portakal![]()
![]()
kına kıyafetimi giymeye kesin karar verdim 17 gün kaldı inşallah yeni bir kıyafet gelmez aklıma
benden bu kadarlık işte.gidiyim biraz alışveriş sitelerine göz atıyım
aynen bi ara başlar kopyalarım world dosyasına ben bazen world de günlük yazıyorum.![]()
şaka gibi gelecek ama olmayan çocuğum için bile yazdığım zamanlar geliyorileri de ona sahip olduğumuz da ve büyüdüğünde okutmak için
haftasonu dinlenirsin iyice evde.
pazar günü izinli olması güzel olmuş gezersiniz işlerinizi halledersiniz inşallah bozulmaz.
ama huzurun olması önemli bi yandan başka işe baksın olmadı gelin burayazorla getireceğim he
dur bakalım sen mi geleceksin ben mi ? biliyorsun şeflk olursa 5 sene sonra müdürlük sınavı var ilk yazacağı yer Bursa![]()
bende sinemaya baktım ama bişey beğenemedim haftasonu gideriz diye düşünmüştüm artık evde izleriz.![]()
bu ara çok gittik zaten sinemaya 1 şubata kadar 1 kez daha gidersek eper çift kişilik bedava biletimiz olacak ona da 14 şubatta bekarlığa veda filmine gideriz![]()
inanmıyorummmmmmm yaaaa 1000 msjımı geçmişim hemde çok olmuşş
ben hediye vercektim 1000msjımı yazdığım kişiye off yaa uyuz oldum şuann![]()
inanmıyorummmmmmm yaaaa 1000 msjımı geçmişim hemde çok olmuşş
ben hediye vercektim 1000msjımı yazdığım kişiye off yaa uyuz oldum şuann![]()
Günaydın kızlar, hayrılı cumalar
Yine çok kalamayacağım, anca akşam üzerine doğru gelirim..
Ama bi günaydın demek istedim size![]()
Günaydin kizlar hayirli cumalar herkese
mübarek gündeyiz ama bugün yüzüm gülmüyor![]()
emektar iphone'um beni birakti bu sabahuzun zamandir es zamanlama (senkronizasyon) yapmadigim icinde bir cok seyimi kaybettim
daha dün aksam yapsam mi diye düsündüm sonrada bosver haftasonu yaparim dedim yaa
ah bu ben
tarçin varsa o çay en lezzetlisidir
kirmizi güzel seçim canim, kinaya dügüne daha bulursun insallah
bende günlük tutuyorum
ama benim ki cidden günlük, bi kelime bile olsa yazarim hergün
geriye dönüp okumak zevkli oluyor
Bekarliga veda da Burcu Kara oynuyor, büyük hayraniyim o hatunun ya masallah cok güzel![]()
sen yolla ksn bana yazmışşdınrı![]()
günaydın yine gel akşama doğru![]()
geçmiş olsun canım herşey gitti yani :26:
tarçın var karanfil var yemekten sonra içerim artık daha tadına bakamadım![]()
evlenmeden önce bende tutuyordum deftere hatta evimde bazen yazmak istiyorum ama sonra boşver diyorum
bide günlüğümün kimsenin okumasını istememe insanoğlu meraklı eşimin yanında yazsam kuşkulanırım acaba okur mu diye
![]()
düğüne bakarz artık acelesi yok
tesekkür ederim canim.. hersey degilde son 3 aydir güncellemem, onlar gittifotograf, not, rehberimdeki son kisiler, vs...
nefret ediyorum ya böyle kaybetmektenunutana kadar hep bi yanim eksik olur artik
öglen eve gidicem esimde gelicek belki yeni telefon siparisi vericez bakalimaslinda simdi masraf istemiyordum idare ediyordum, belki izinden sonra alirim diyordum ama
hayirlisi..
is içinde kadin arayacakti o da arayamaz simdi
ohhh bi sürü alarmim vardi hepsi gitti
neyse..
Bak günlük için sana ne dicem![]()
dropbox diye bi program var, arastir bak ne olduguna, kisacasi internet üzerinde bi dosya.
O programi yükledigin her bilgisayardan dosyana erisim saglayabiliyorsun.
Mesela ben yemek tariflerimi is yerinde arastirip dropbox'a koyarim hep, hem telefondan hem evdeki pcden rahatlikla görebilirim o dosyayi.
iste günlügümde onun içindeböylelikle evde yazmak istersem ulasabiliyorum son güncel haline..
Her sene için bi word'um var
Sen bana bi mail adresini at canim ben seni davet edeyim o programa :)
telefonumda o prgram yüklü aslında
ama hiç böyle düşünmemiştim geçen akşam kullandım arkadaşın oğlunun resimlerini atmak için peki şöyle bişey var ...
biraz bana karışık geldi sanki![]()