• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydın herkese :54::54::54::54:

bugün cuma günümüz harika geçmeli mutlu hatta musmutlu ( bu neyse musmutlu )
Hepinize hayırlı cumalar ... :54:

Sabah gelirken yeni sallama çay aldım kış çayı diye geçiyor ofçay Tarçın karanfil portakal :56: :16:
kına kıyafetimi giymeye kesin karar verdim 17 gün kaldı inşallah yeni bir kıyafet gelmez aklıma :31:

benden bu kadarlık işte. :27: gidiyim biraz alışveriş sitelerine göz atıyım

günaydınnn günaydınnn :16: :16: :16:

speddy ne güzel gezmişsiniz :nazar:

derya dün gelmedi evett nerde acabaa :26:

bizde dün arkadaşa çaya gittik
sonra da kv ye misafir gelcekti
ona geçti
12 ye geliyordu eve gittiğimde
uykum çok var ama esnemekten ağzım yırtılacak :1: :1:

Günaydınlarrrrr :3::3::3:

Cümleten hayırlı cumalarr :34:

Bugün cuma ya ne mubarek gün çok seviyorum bugünü, şükürler olsun rabbim yarın tatill :21::21: bu hafta her sabah çok zor uyandım hatta uyanamadım geç kaldımm :27:

Sipaydii kırmızı iyi seçimm bacum :34:

Böcümm sanada hayırlı cumalar yavrumm, işin ne alemde? sorunlar çözülmüştür inşallahh :34:

diğerleri daha yok kanımcaa :1:

evet canım gezdik bugün bi arkadaşa gidecektik
bahsetmişimdir belki tatilde ayvalıkta tanıştık 1 oğlu var bayılmıştık şimdi kadın 2. ye hamile.
dün bizimki demiş ya siz gelin ya biz gelelim cuma cumartesi müsaitiz demiş her an gidebiliriz de gelebilirler de :34::34:

sende iyi gezmişsin sizinkinin çalışması ne durumda haftasonu görüşebiliyor musunuz rahat rahat :34:

mutluluk ; bende cuma günlerini seviyorum akşam beyaz show var onu da seviyorum. daha konuklarına falan bakmadım inşallah güzel olur.
bizim genelde film günümüz oluyor yarında geç kalkıyoruz 12*1 gibi falan haftasonu ayrı keyifli oluyor

yarın kalkar evi toplar temizlerim. hava iyi olursa camlarımı yıkarım falan filan

Son düzenleme:
kesinlikle düşün bakalım canım çözümü var mı yapıyım öyle bişey :21::21:
tek tek world dosyasına mı çeksem acaba :17:

word e kopyalayacaksın :1:
yanına da saat tarih yazarak
zaten smileyler değişti ya sorunda olmaz :34:

Günaydınlarrrrr :3::3::3:

Cümleten hayırlı cumalarr :34:

Bugün cuma ya ne mubarek gün çok seviyorum bugünü, şükürler olsun rabbim yarın tatill :21::21: bu hafta her sabah çok zor uyandım hatta uyanamadım geç kaldımm :27:

Sipaydii kırmızı iyi seçimm bacum :34:

Böcümm sanada hayırlı cumalar yavrumm, işin ne alemde? sorunlar çözülmüştür inşallahh :34:

diğerleri daha yok kanımcaa :1:

bende burdayım kiii :3: :3:

evet canım gezdik bugün bi arkadaşa gidecektik
bahsetmişimdir belki tatilde ayvalıkta tanıştık 1 oğlu var bayılmıştık şimdi kadın 2. ye hamile.
dün bizimki demiş ya siz gelin ya biz gelelim cuma cumartesi müsaitiz demiş her an gidebiliriz de gelebilirler de :34::34:

sende iyi gezmişsin sizinkinin çalışması ne durumda haftasonu görüşebiliyor musunuz rahat rahat :34:

siz gdin daha iyi :1: :1:
evde misafir ağırlama da sana çay servis etsinler :9: :9:
iyi cesaret varlla kadındaki
daha diğeri çok ufak ama :9:

bu hafta hiç evde oturmadım zaten
erkenden eve gidip yatmak istiyorum

yılbaşından beri :nazar: normal pazar tatile aldılar
hemde 8-4 çalışıyor
ama sorunlar yok değilde
dayanabildiği kadar dayanacak artık:25:

word e kopyalayacaksın :1:
yanına da saat tarih yazarak
zaten smileyler değişti ya sorunda olmaz :34:

siz gdin daha iyi :1: :1:
evde misafir ağırlama da sana çay servis etsinler :9: :9:
iyi cesaret varlla kadındaki
daha diğeri çok ufak ama :9:

bu hafta hiç evde oturmadım zaten
erkenden eve gidip yatmak istiyorum

yılbaşından beri :nazar: normal pazar tatile aldılar
hemde 8-4 çalışıyor
ama sorunlar yok değilde
dayanabildiği kadar dayanacak artık:25:

aynen bi ara başlar kopyalarım world dosyasına ben bazen world de günlük yazıyorum. :9:
şaka gibi gelecek ama olmayan çocuğum için bile yazdığım zamanlar geliyor :9: ileri de ona sahip olduğumuz da ve büyüdüğünde okutmak için

haftasonu dinlenirsin iyice evde.
pazar günü izinli olması güzel olmuş gezersiniz işlerinizi halledersiniz inşallah bozulmaz.
ama huzurun olması önemli bi yandan başka işe baksın olmadı gelin buraya:1: zorla getireceğim he
dur bakalım sen mi geleceksin ben mi ? biliyorsun şeflk olursa 5 sene sonra müdürlük sınavı var ilk yazacağı yer Bursa :3::3:

bende sinemaya baktım ama bişey beğenemedim haftasonu gideriz diye düşünmüştüm artık evde izleriz.:31:
bu ara çok gittik zaten sinemaya 1 şubata kadar 1 kez daha gidersek eper çift kişilik bedava biletimiz olacak ona da 14 şubatta bekarlığa veda filmine gideriz :33:

aynen bi ara başlar kopyalarım world dosyasına ben bazen world de günlük yazıyorum. :9:
şaka gibi gelecek ama olmayan çocuğum için bile yazdığım zamanlar geliyor :9: ileri de ona sahip olduğumuz da ve büyüdüğünde okutmak için

pazar günü izinli olması güzel olmuş gezersiniz işlerinizi halledersiniz inşallah bozulmaz.
ama huzurun olması önemli bi yandan başka işe baksın olmadı gelin buraya:1: zorla getireceğim he
dur bakalım sen mi geleceksin ben mi ? biliyorsun şeflk olursa 5 sene sonra müdürlük sınavı var ilk yazacağı yer Bursa :3::3:

bende sinemaya baktım ama bişey beğenemedim haftasonu gideriz diye düşünmüştüm artık evde izleriz.:31:
bu ara çok gittik zaten sinemaya 1 şubata kadar 1 kez daha gidersek eper çift kişilik bedava biletimiz olacak ona da 14 şubatta bekarlığa veda filmine gideriz :33:

:1: :1: ne kadar güzel
ilerde senin neler düşündüğünü bilecekk :31:
bence yazmaya devam et
bende hamile kalınca yazmayı düşünüyorum ama :9: üşenmezsem

başka işe bakıyor ama
izin sıkıntılı olacak işte
o yüzden bırakmakta istemiyor
burda yıllık izni var :34: düğünde tatil yapabilecek
diğer türlü 3 gün nikah izni
hadi 2-3 günde çalıştığı yer verse izin balayından gelip hemen işbaşı yapması gerekecek :30:

biz sinema oalyını abarttığımızdan ötürü
bi süre yok sinema :9: ama size bedave bilet varmış
gidin ki kazanın bilet :1: idareten bi film vardır :9: :9:

romantik komediyi bende çok emrak ediyorum
ilki güzeldi :1:

:1: :1: ne kadar güzel
ilerde senin neler düşündüğünü bilecekk :31:
bence yazmaya devam et
bende hamile kalınca yazmayı düşünüyorum ama :9: üşenmezsem

başka işe bakıyor ama
izin sıkıntılı olacak işte
o yüzden bırakmakta istemiyor
burda yıllık izni var :34: düğünde tatil yapabilecek
diğer türlü 3 gün nikah izni
hadi 2-3 günde çalıştığı yer verse izin balayından gelip hemen işbaşı yapması gerekecek :30:

biz sinema oalyını abarttığımızdan ötürü
bi süre yok sinema :9: ama size bedave bilet varmış
gidin ki kazanın bilet :1: idareten bi film vardır :9: :9:

romantik komediyi bende çok emrak ediyorum
ilki güzeldi :1:

Bazı zamanlar yazıyorum hamilelikte hafta hafta yazmak istiyorum mutlaka :34:
o zaman daha bilinçli hissederek olacağı için keyifle yazarım zaten :16::16:
İzin konusunda haklısın ama şöyle ağustos gibi çıksa eylülde iznini yapar balayından döner işne başlar.
arada işsiz olur o işsizlik dönemini de balayında tatilde geçrir tabi bu söylediğim büyük şans oradan çık diğer tarafa geç falan :34:
bende sabırsızlıkla nisan ayını bekliyorum :1: bakalım neler olacak haftasonu yine full çalışır..

sinema bizde abarttık her haftasou sinemadayız bi sinemaya gitmek en az 50 TL biletlerde pahalı ya:27::27:
biz artık tasarruf yapıyoruz ya verdiğim paralara bile dikkat ediyorum :52::52:

1 süperdi 2. fragmanları harika :52:

inanmıyorummmmmmm yaaaa 1000 msjımı geçmişim hemde çok olmuşş :15::15::15::15::15:

ben hediye vercektim 1000msjımı yazdığım kişiye off yaa uyuz oldum şuann :15::15::15::15:

Günaydın kızlar, hayrılı cumalar :3:
Yine çok kalamayacağım, anca akşam üzerine doğru gelirim..
Ama bi günaydın demek istedim size :54:

Günaydin kizlar hayirli cumalar herkese :16:

mübarek gündeyiz ama bugün yüzüm gülmüyor :50:
emektar iphone'um beni birakti bu sabah :5: uzun zamandir es zamanlama (senkronizasyon) yapmadigim icinde bir cok seyimi kaybettim :5:
daha dün aksam yapsam mi diye düsündüm sonrada bosver haftasonu yaparim dedim yaa :25:
ah bu ben :22:

günaydın herkese :54::54::54::54:

bugün cuma günümüz harika geçmeli mutlu hatta musmutlu ( bu neyse musmutlu )
Hepinize hayırlı cumalar ... :54:

Sabah gelirken yeni sallama çay aldım kış çayı diye geçiyor ofçay Tarçın karanfil portakal :56: :16:
kına kıyafetimi giymeye kesin karar verdim 17 gün kaldı inşallah yeni bir kıyafet gelmez aklıma :31:

benden bu kadarlık işte. :27: gidiyim biraz alışveriş sitelerine göz atıyım

tarçin varsa o çay en lezzetlisidir :1:
kirmizi güzel seçim canim, kinaya dügüne daha bulursun insallah :34:

:1::1::1: bende günlük tutuyorum :9: ama benim ki cidden günlük, bi kelime bile olsa yazarim hergün :1: geriye dönüp okumak zevkli oluyor :27:
Bekarliga veda da Burcu Kara oynuyor, büyük hayraniyim o hatunun ya masallah cok güzel :16:

inanmıyorummmmmmm yaaaa 1000 msjımı geçmişim hemde çok olmuşş :15::15::15::15::15:

ben hediye vercektim 1000msjımı yazdığım kişiye off yaa uyuz oldum şuann :15::15::15::15:

sen yolla ksn bana yazmışşdınrı :1::1::1::1::1::1:

Günaydın kızlar, hayrılı cumalar :3:
Yine çok kalamayacağım, anca akşam üzerine doğru gelirim..
Ama bi günaydın demek istedim size :54:

günaydın yine gel akşama doğru :54:

Günaydin kizlar hayirli cumalar herkese :16:

mübarek gündeyiz ama bugün yüzüm gülmüyor :50:
emektar iphone'um beni birakti bu sabah :5: uzun zamandir es zamanlama (senkronizasyon) yapmadigim icinde bir cok seyimi kaybettim :5:
daha dün aksam yapsam mi diye düsündüm sonrada bosver haftasonu yaparim dedim yaa :25:
ah bu ben :22:

tarçin varsa o çay en lezzetlisidir :1:
kirmizi güzel seçim canim, kinaya dügüne daha bulursun insallah :34:

:1::1::1: bende günlük tutuyorum :9: ama benim ki cidden günlük, bi kelime bile olsa yazarim hergün :1: geriye dönüp okumak zevkli oluyor :27:
Bekarliga veda da Burcu Kara oynuyor, büyük hayraniyim o hatunun ya masallah cok güzel :16:

geçmiş olsun canım herşey gitti yani :26:

tarçın var karanfil var yemekten sonra içerim artık daha tadına bakamadım :31::31:

evlenmeden önce bende tutuyordum deftere hatta evimde bazen yazmak istiyorum ama sonra boşver diyorum
bide günlüğümün kimsenin okumasını istemem :17: e insanoğlu meraklı eşimin yanında yazsam kuşkulanırım acaba okur mu diye :20::20::20::20:

düğüne bakarz artık acelesi yok

sen yolla ksn bana yazmışşdınrı :1::1::1::1::1::1:

günaydın yine gel akşama doğru :54:

geçmiş olsun canım herşey gitti yani :26:

tarçın var karanfil var yemekten sonra içerim artık daha tadına bakamadım :31::31:

evlenmeden önce bende tutuyordum deftere hatta evimde bazen yazmak istiyorum ama sonra boşver diyorum
bide günlüğümün kimsenin okumasını istemem :17: e insanoğlu meraklı eşimin yanında yazsam kuşkulanırım acaba okur mu diye :20::20::20::20:

düğüne bakarz artık acelesi yok

tesekkür ederim canim.. hersey degilde son 3 aydir güncellemem, onlar gitti :19: fotograf, not, rehberimdeki son kisiler, vs...
nefret ediyorum ya böyle kaybetmekten :31: unutana kadar hep bi yanim eksik olur artik :ssz:
öglen eve gidicem esimde gelicek belki yeni telefon siparisi vericez bakalim :52: aslinda simdi masraf istemiyordum idare ediyordum, belki izinden sonra alirim diyordum ama :50:
hayirlisi..
is içinde kadin arayacakti o da arayamaz simdi :1:
ohhh bi sürü alarmim vardi hepsi gitti :47:
neyse.. :ssz:

Bak günlük için sana ne dicem :1:
dropbox diye bi program var, arastir bak ne olduguna, kisacasi internet üzerinde bi dosya.
O programi yükledigin her bilgisayardan dosyana erisim saglayabiliyorsun.
Mesela ben yemek tariflerimi is yerinde arastirip dropbox'a koyarim hep, hem telefondan hem evdeki pcden rahatlikla görebilirim o dosyayi.
iste günlügümde onun içinde :1: böylelikle evde yazmak istersem ulasabiliyorum son güncel haline..
Her sene için bi word'um var :1:

Sen bana bi mail adresini at canim ben seni davet edeyim o programa :)

Son düzenleme:
tesekkür ederim canim.. hersey degilde son 3 aydir güncellemem, onlar gitti :19: fotograf, not, rehberimdeki son kisiler, vs...
nefret ediyorum ya böyle kaybetmekten :31: unutana kadar hep bi yanim eksik olur artik :ssz:
öglen eve gidicem esimde gelicek belki yeni telefon siparisi vericez bakalim :52: aslinda simdi masraf istemiyordum idare ediyordum, belki izinden sonra alirim diyordum ama :50:
hayirlisi..
is içinde kadin arayacakti o da arayamaz simdi :1:
ohhh bi sürü alarmim vardi hepsi gitti :47:
neyse.. :ssz:

Bak günlük için sana ne dicem :1:
dropbox diye bi program var, arastir bak ne olduguna, kisacasi internet üzerinde bi dosya.
O programi yükledigin her bilgisayardan dosyana erisim saglayabiliyorsun.
Mesela ben yemek tariflerimi is yerinde arastirip dropbox'a koyarim hep, hem telefondan hem evdeki pcden rahatlikla görebilirim o dosyayi.
iste günlügümde onun içinde :1: böylelikle evde yazmak istersem ulasabiliyorum son güncel haline..
Her sene için bi word'um var :1:

Sen bana bi mail adresini at canim ben seni davet edeyim o programa :)

telefonumda o prgram yüklü aslında :23::23:
ama hiç böyle düşünmemiştim geçen akşam kullandım arkadaşın oğlunun resimlerini atmak için peki şöyle bişey var ...
biraz bana karışık geldi sanki :39:

telefonumda o prgram yüklü aslında :23::23:
ama hiç böyle düşünmemiştim geçen akşam kullandım arkadaşın oğlunun resimlerini atmak için peki şöyle bişey var ...
biraz bana karışık geldi sanki :39:

devami gelmemis peki söyle bisey vardan sonra :44: ben mi anlamadim acaba cümlenin gidisatini :17:

pc'ye de yükle ozaman ordaki fotograflarin direk pc'de de olcaktir :34:

Back