- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.021
anammm çok güzel ama süet ve çok topukluu :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evet yaaaa benimde çok hoşuma gitti ama maalesef çok topuklu sen bunları giyersen kafayı yersin nişanda kötükedihüso ben sana arştırmaya devam edecğim tatlım el birliğiyle buluruz artıkın
ece geçen cumartesi seninle konuşurken Hakanda yanımdaydı.
Dedi havalar düzelsin gideriz Bursaya onun da asker arkadaşı varmış orada.
Günü birlik anam havalara uçtum.
Secl benim nişandan sonra ankaraya gelicez kısmetse.
Abime nişan yapmaya aklinialirimsmile
aaaaaaaaaa sevinçten havaya uçtummmmmmmm yupiiiiiiiiiiiiiiiii alırım canım ben izin işallah
4 hazirandı tatlım dimi fisfisfis canım söz ağızdan bir kere çıkar ikli elim kanda bile olsa senin ve aslının nişanına mutalak gelicemmmmm işallah çok güzel iki nişan olurrrrr benim arkidişlerimm nişanlanıyor yaffffff amannn amannn ohhhhhhh darısı başıma hihoyyyt :jeyyar:
allahhh çok sevindim yaa
gelin beklerim
buraya gelirsiniz inegöl köfte ısmarlarım bak size aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hem mobilya da bakarsınız fikriniz olurr
eeee iyi ozaman seninle Aslının nişanda önceden bi görüşücez.
Çok güzel oldu bak bu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ismarlayamazsın çünkü ben kırmızı et yemiyorum ohaoldumsmile
Neyse Siz Yersiniz Hakanla bende salata yeerim sempatiksalakcinni
tamam o zaman sen gel
ben sana tavuk ısmarlarım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ecemm kız senin nişan ne zamndı canımmmm bellimiydi tarih :jeyyar:
kendimi ona göre ayarlayımmmm eeee malum sanada sözüm var senin nişanınada gelicem tabiiki seni unuttum sanma sakın kız yasakkelime
ecemcimm kız sendemii haftaortası yapcaksın kızım yaaa haftasonu yapsanıza
allah allah yaffff gitti bu sene benim izinler desenize mafoldumben
hıhhhh siz dışardan aldığınız yemekleri ısmarlayınnn :umursamaz:siz ank.ya gelin ben size kendi ellerimle yemek yapıp yediricem şöyle adana usulü bi içli köfte yapayımda bir daha unutmayın tadını cokacimcoook