• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipariş sorunu

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
25
Yakın zaman da sevgilimin doğum günü var. Yakın şehrim de oturuyo doğum gününden bir süre sonra gelme imkanı var.Öyle özel bir günde kapısına bir sürpriz göndermek istiyorum. Adet pastalar, donut, ya da kartpostal şeklinde fakat internet üzerinden bir türlü yetkili siteye ulaşamadım. İstanbul iline gönderebilmem için bilgi verebilir misiniz?

Yakın zaman da sevgilimin doğum günü var. Yakın şehrim de oturuyo doğum gününden bir süre sonra gelme imkanı var.Öyle özel bir günde kapısına bir sürpriz göndermek istiyorum. Adet pastalar, donut, ya da kartpostal şeklinde fakat internet üzerinden bir türlü yetkili siteye ulaşamadım. İstanbul iline gönderebilmem için bilgi verebilir misiniz?
Bazi cicek siteleri var. Onlar bu ise el attilar. Hele ki istanbulsa gonderilecek yer, daha rahat gonderebilirsiniz

Cikolata ve benzeri seyleri haci seriften gonderiyorum ben. Hic sorun yasamadim. Internetten bakabilirsiniz cesitlerine

Evet bende baktım fiyatları biraz fazla geldi aslında ondan sonra da hiç bulamadım :KK43:
Diger cicek bocek gonderen sitelerin urunleri cok kiytirik. Bir de seker yerine glikoz surubu kullaniyorlar cok sagliksiz. Bahsettigim yer urunlerini hem gunluk uretiyor hem de gercek seker kullaniyor yani kaliteli. Kucuk bir sey gonderin iyisini gonderin bence.

• Beğen
Reactions: H E
Diger cicek bocek gonderen sitelerin urunleri cok kiytirik. Bir de seker yerine glikoz surubu kullaniyorlar cok sagliksiz. Bahsettigim yer urunlerini hem gunluk uretiyor hem de gercek seker kullaniyor yani kaliteli. Kucuk bir sey gonderin iyisini gonderin bence.
Evet bu fikrinize katıldım yiyecek konusu olunca dikkatli hareket etmek istiyorum uygun olana bakayım

Back
X