Sinsi kaynana

Konu karışık olmuş ama sinsi kayinvalidenin kekini, böreğini yemek çok mu önemli? Niye bekliyorsunuz? Kek dediğiniz nedir yani sanki içli köfte yapmış.
Bir insanın her hareketini kontrol eder, kusur bulmaya çalışırsanız elbette bulursunuz. Elti size vermiş gazı, sizin gece gündüz kayinvalide olmuş.
Kendinize başka şeyler bulun. Yazdıklarınızda büyük büyük olaylar yok ki eşiniz annem kötü diye kabul etsin.

Son düzenleme:
Belki canım çekti hamileyim sonuçta hamile birinin yanında kek börek yaptım dediysen onun günahını almamalisin evine gidip kek börek beklemedim hamileyim ya evimiz karşı karşıya onun düşünmesi lazimdi
Yahu madem caniniz cekti anne halsizim gelemiycem sanirim ama sen bana 1 tabak ikramliklardan ayir aksam alirim deseydiniz
Kadinin misafirleri geliyor hazirlik yaparken midenizi mi dusunecek birde

Eşim annesine çok düşkün annesi çok iyi niyetli onun gözünde.nasil mesafe koyacağım
Senin doğurduğun da ' Anneme nasıl mesafe koysam' diye düşünse üzülmez misiniz? Sinsi demişsin ama börek kek getirsin yerim... Çıkarcı davranmayın annesiniz herşey bizler için önünüze gelir kalbinizdekiler

Belki canım çekti hamileyim sonuçta hamile birinin yanında kek börek yaptım dediysen onun günahını almamalisin evine gidip kek börek beklemedim hamileyim ya evimiz karşı karşıya onun düşünmesi lazimdi
belki kalmadı, o kadar yakınsa eşiniz uğrayıp isteyebilir annesi sonuçta. bu kadar büyütülecek bir şey değil. Ya eş anneleri ne yapsa, yapmasa yaranamıyor genelde.. kayınvalide antipatisi var toplumda. Eltinize dikkat edin asıl, dedikodu yapıyor hoş değil..

Konu karışık olmuş ama sinsi kayinvalidenin kekini, böreğini yemek çok mu önemli? Niye bekliyorsunuz? Kek dediğiniz nedir yani sanki içli köfte yapmış.
Bir insanın her hareketini kontrol eder, kusur bulmayaca çalışırsanız elbette bulursunuz. Elti size vermiş gazı, sizin gece gündüz kayinvalide olmuş.
Kendinizi başka şeyler bulun. Yazdıklarınızda büyük büyük olaylar yok ki eşiniz annem kötü diye kabul etsin.
Elti bunları birbirine düşürmeyi başarırsa gül gibi geçinecek kaynanayla, konu sahibi de uzaktan bakacak.

Elti bunları birbirine düşürmeyi başarırsa gül gibi geçinecek kaynanayla, konu sahibi de uzaktan bakacak.
Konu sahibi düşmeye hevesli ama kocasını annesinin kötü olduğuna ikna edemiyormuş. Bir kek böreğe anasını kötü bilecek tabi kocası da. Elti gazıyla yola çıkanın sonu, kendi kendine sinir harbi olur ancak böyle.

Konu sahibi düşmeye hevesli ama kocasını annesinin kötü olduğuna ikna edemiyormuş. Bir kek böreğe anasını kötü bilecek tabi kocası da. Elti gazıyla yola çıkanın sonu, kendi kendine sinir harbi olur ancak böyle.
Ahhh acemilik üstüne acemilik. 🥴 Hala eşlerini analarının şeytan olduğuna falan inandırıp kumandasını eline alabileceğini sanan minnoş gelinler var çok şaşırıyorum.💔

Yoo hiçte öyle bir lazımlık yok. Ne günahı yahu? Hem mesafe koyayım diyorsunuz hem kek börek bekliyorsunuz. Canınız çektiyse kendiniz yapabilirsiniz, hamilesiniz hasta değil. Kadın misafirleri için yapmış hazırlığını. İlla kayınvalidenin yaptığını yemek istiyorsanız da saçmasapan bir bahane bulup evinizde oturacağınıza önceden konuşulduğu gibi onun evine gider diğer misafirlerle yersiniz. Bir telefon açıp bana ayırır mısın gelip alırım demek zor olmasa gerek. Ayağınıza beklemenize gerek yok. Kayınvalide değil siz sinsisiniz bence. Koştur koştur kocanıza şikayet etmişsiniz

Merhaba arkadaşlar ben iki senelik evliyim kaynanam çok sinsi ikiyüzlü ve ben bir türlü eşime bunu anlatamıyorum ilk evlendigimiz gün 10gunu eltim demisti bana çok sinsi çok yalan konusur die öğünden sonra takip ettim örnek ben eşim kaynanam dışarda yemek yiyeim kaynım arasın evdeyim oturuyorum dedi hep böle yapar eltim bayramlarda gelmezler anneler gününde gelmez ameliyat gelmez sadece tlf arar yogunuz cocuklar okulda falan gecistiriyo ama yine onlarsiz olmuyor dün kaynanam misafirler gelecekti bende gidecektim gitmedim sebebi ise eşim akrabası halam komşusu hamileligimi 4ayda akrabalra söyleyecektim gidersem hamile olduğumu öğrenirler halama derlwr die gitmedim kaynanama dedim TM kızım dedi akşam bekledim kaynanam hamileyim ya börek kek yapmış gondeirri die evimiz çok yakın göndermedi yetmedi eşim aradı kaynanami düşünemedim dedi meğerse akrabalri benim hamile olduğumu ilk gün kaynanam demiş dün akşam eşime dedi ben onlara zaten demiştim beni evine istemedi gibi sizce haklimiyim ne yapsam
Hamileliğinize odaklanın.Eşinize bir şey ispatlamaya çalışmayın.Çok yanlış yaparsınız.Hiç kimse ailesinin yalanı varsa bile kabul etmez.Yolunuz tavrınız yanlış üzülen siz olursunuz.

Şu hamilelik saklama olayları bi bana komik geliyor heralde, bebeğim olduğu halde benden görümcemin hamileliği gizlenmişti cok sacma köpekler bile doğurabiliyorken nedir bu insanlara kem gözlü muamelesi yapmak, her neyse ben sinsi buldugum mesafe koymak istediğim birinin kekine tenezzül etmem hasta değilsin kalk iki dakka yumurta şeker çırp,

birisi birini cok seviyorsa bu anne olur arkadas olur vs... olur anlatarak daha dogrusu kotuleyerek kimseye ispat edemezsin sen kötü olursun. bırak biraz sal cok icindesin her seyin. kocanin gözlem yapmasina izin ver. biraz susmayı dene. illaki sinsilik ve iki yuzluluk yapan kimse bi yerlerde bir celiski olacaktir ve daha rahat yakalayacaksindir. iste o an kime ispat etmek istiyosan o an onunda bunu fark etmesi icin dogru bi işaret verebilmen cok onemli

Elti ağzıyla dolmuşsunuz kaynanaya, ondan böyle her şeyi batıyor.
Kayınvalide 2 gelini de idare etmek için biriyle görüştüğünde diğerine söylemiyordur, söylerse böyle arada kıskançlık oluyor demek ki, anlatılanlara göre yorumlamak gerekirse kadın sinsi gibi gelmedi bana.

Kek börek de yani ne bileyim, gittiğin yerde kokar canın çeker amenna da evde oturuyorken 1 kek çırpabilirsin, 1 yufkadan dahi kendine kadar börek yapabilirsin, ona da üşeniyorsan pastaneden 2 dilim kek 2 dilim börek alırsın biter.

Kadın göndermedi diye olay olmuş, misafir gelecek diye ev temizle çay yanına ikramlıklar hazırla yetmezmiş gibi bir de gelini düşün 🤦‍♀️

X