Sinsi kaynana

huzurumKsm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
8
1
Merhaba arkadaşlar ben iki senelik evliyim kaynanam çok sinsi ikiyüzlü ve ben bir türlü eşime bunu anlatamıyorum ilk evlendigimiz gün 10gunu eltim demisti bana çok sinsi çok yalan konusur die öğünden sonra takip ettim örnek ben eşim kaynanam dışarda yemek yiyeim kaynım arasın evdeyim oturuyorum dedi hep böle yapar eltim bayramlarda gelmezler anneler gününde gelmez ameliyat gelmez sadece tlf arar yogunuz cocuklar okulda falan gecistiriyo ama yine onlarsiz olmuyor dün kaynanam misafirler gelecekti bende gidecektim gitmedim sebebi ise eşim akrabası halam komşusu hamileligimi 4ayda akrabalra söyleyecektim gidersem hamile olduğumu öğrenirler halama derlwr die gitmedim kaynanama dedim TM kızım dedi akşam bekledim kaynanam hamileyim ya börek kek yapmış gondeirri die evimiz çok yakın göndermedi yetmedi eşim aradı kaynanami düşünemedim dedi meğerse akrabalri benim hamile olduğumu ilk gün kaynanam demiş dün akşam eşime dedi ben onlara zaten demiştim beni evine istemedi gibi sizce haklimiyim ne yapsam

Merhaba arkadaşlar ben iki senelik evliyim kaynanam çok sinsi ikiyüzlü ve ben bir türlü eşime bunu anlatamıyorum ilk evlendigimiz gün 10gunu eltim demisti bana çok sinsi çok yalan konusur die öğünden sonra takip ettim örnek ben eşim kaynanam dışarda yemek yiyeim kaynım arasın evdeyim oturuyorum dedi hep böle yapar eltim bayramlarda gelmezler anneler gününde gelmez ameliyat gelmez sadece tlf arar yogunuz cocuklar okulda falan gecistiriyo ama yine onlarsiz olmuyor dün kaynanam misafirler gelecekti bende gidecektim gitmedim sebebi ise eşim akrabası halam komşusu hamileligimi 4ayda akrabalra söyleyecektim gidersem hamile olduğumu öğrenirler halama derlwr die gitmedim kaynanama dedim TM kızım dedi akşam bekledim kaynanam hamileyim ya börek kek yapmış gondeirri die evimiz çok yakın göndermedi yetmedi eşim aradı kaynanami düşünemedim dedi meğerse akrabalri benim hamile olduğumu ilk gün kaynanam demiş dün akşam eşime dedi ben onlara zaten demiştim beni evine istemedi gibi sizce haklimiyim ne yapsam
Ne kadar ince ayrıntılara takılıyorsunuz göndermek zorunda değil doğru belki düşünmemiştir.Hamileymişsiniz tadını çıkarın kendinizi strese sokup bebeğinde strese sokmayın.Hayatta kimseye karşı beklenti içine girmeyin ki sizden de kimse birşey beklemesin.Ayrıca kalp atışlarını duyana kadar bende söylememe taraftarıyım zaten 4 aylık olmuş karnınız büyüyecek illa görecekler 😊top mu yuttum diyeceksiniz 😊Halanız birde sizden önce çocuk sahibi olmuştur eminim ki öğrense ne olacak

Ay birde rica ediyorum kynvldede bir anne sinsi ne demek hiç hoş değil eşiniz sizin annenize söylese hoşunuza gider mi?Çokta kötü olsa anne ha kimsenin ki de bizler de 4 4 lük değiliz herşeyden önce eşinizin annesi

Halam hamileyken tesadüf 5ayinda yolda gördüm o kadarda tlf konuşuyoduk ondan söylemek istemeidm sinsi kaynana konusu gelince malum zararsız bir kaynana görünümü sergileyip sinsiye yatmak bunun farkında olmak insan sinir ediyor

Ay birde rica ediyorum kynvldede bir anne sinsi ne demek hiç hoş değil eşiniz sizin annenize söylese hoşunuza gider mi?Çokta kötü olsa anne ha kimsenin ki de bizler de 4 4 lük değiliz herşeyden önce eşinizin annesi
Anne olması kimseye dokunulmazlık yüklemez🙄 bu konuyu tam anlayamadım ama bir insan sinsiyse sinsidir annelikle alakası yok.

Şöle özetleyeyim.kizim kızım diyor ama sürat ifadesi yalanları gizli saklı evlatlarının arasında işler cevirmesine hep şahit oldum bı çorap bile alsa aman diğer oğlum duymasın onlara alsa aman kimse duymasın pikniğe gideriz baraber aman demeyin biz beraberiz die hep yalan hep yalan eltim senede bir kere gelir o çok değerli onda bende fazla gitmem evimizde yakın ama çok Güleryüzlu alçak gönüllü olduğum için sanırım kaybediyorum

Eşim annesine çok düşkün annesi çok iyi niyetli onun gözünde.nasil mesafe koyacağım

Şöle özetleyeyim.kizim kızım diyor ama sürat ifadesi yalanları gizli saklı evlatlarının arasında işler cevirmesine hep şahit oldum bı çorap bile alsa aman diğer oğlum duymasın onlara alsa aman kimse duymasın pikniğe gideriz baraber aman demeyin biz beraberiz die hep yalan hep yalan eltim senede bir kere gelir o çok değerli onda bende fazla gitmem evimizde yakın ama çok Güleryüzlu alçak gönüllü olduğum için sanırım kaybediyorum
İki oğlu olan kv ler çok zorlanirmis ortamı idare etmekte diye söylerler hep çevremde. Kadın belki o kırılmasın bu gücenmesin ne yapacagini şaşırıyor.Eltinize de çok güvenmeyin, hemen kv nin dedikodusunu yapivermis. Onu yapan sizin dedikodunuzu da yapar .Sizin "ben gelmeyeceğim " demenize bir sey dememiş ama kek börek beklemissiniz Siz nasıl gitmek zorunda değilseniz o da göndermek zorunda değil.Zaten gelmeyeceğim diyerek mesafe koymuşsunuz. Yapmak istemediginiz şeyleri yapmayarak mesafe koymuş oluyorsunuz. Siz nasıl davranırsanız karşı taraf da öyle davranır. Eltiye dikkat bu arada.Bence Siz kv niz hakkında eltiye tek kelime etmeyin.

Eltim kaynanamla ilgli konuştuktan sonra irtibatı kestim anladım bana zarar gelecegini uzak durdum ne o arar nede ben ararım

Lütfen biraz dilbilgisi, cümlede anlam çalışın. Hepsini dümdüz yazmışsınız. Hiçbir şey anlaşılmıyor. Sadece başını ve sonunu anlayabildim ona göre yorum yazacağım. Siz niye eşinize bunu anlatmaya çalışıyorsunuz ki? Bunu anlatmayı başarabilen tek bir kişi gördünüz nü hayatınızda, ben görmedim. Ne olursa olsun o kişi annesi. Dünyanın en sinsi insanı olsun varsın insan annesine bir başkasının laf söylemesinden hoşlanmaz. Hem nasıl mesafe koyacağım diye dertleniyorsunuz hem kek börek bekliyorsunuz. Gidip hemen de annesini kocanıza şikayet etmişsiniz. Kadın size getirmek zorunda mı, istiyorsanız gidip evinde yeseydiniz. O eltiye de fazla güvenmeyin. Sizin dedikodusu da kaynanayla yapıyordur muhtemelen

Yarım yamalak yazmissiniz.Mesafe koyun sevmiyorsaniz.

Sinsi dediginiz kisinin kekini boregini yemekten bahsediyorsunuz
Kadin ogullari arasinda vay onlarla piknige gittiniz yemege gittiniz bizi cagirmadiniz diye laf olmasin diye soylemiyor belli ki
Ben ortada bi sinsilik goremedim
Siz fazla takintilisiniz kusur ariyorsunuz
Ayrica halaniz ogrense ne olacak yani 4 aylik gebelik saklanacak birsey mi artik 🤷‍♀️

Hamillik öğrenme mevzusu halamda sakladı tesadüf öğrendim ondan ayrıca koca kadın yalan konuşmasi gizli saklı işler
Kadin ogullari arasinda vay onlarla piknige gittiniz yemege gittiniz bizi cagirmadiniz diye laf olmasin diye soylemiyor belli ki
Ayrica halaniz ogrense

Hamillik öğrenme mevzusu halamda sakladı tesadüf öğrendim ondan ayrıca koca kadın yalan konuşmasi gizli saklı işler
Halaniz kendi hamileligini sakladi diye kiniyorsunuz ama kendiniz de ayni sekilde davraniyorsunuz ne farkiniz kaldi?
Ayrica kvye sorabilirsiniz anne neden sakliyorsun bizimle gezdigini diye
Elbet gecerli bi aciklamasi vardir
Kadini sevmiyorsaniz da mesafe koyarsiniz
Hem sinsi diyip hem evine gidip hemde kek borek beklemek de sinsilik olmuyor mu?

Iyyyyy okurken içim şişti bu ne ya oturup buna mı kafa yordunuz gerçekten? Hayatta tek amacınız bu mu gerçekten inanamıyorum. Bence kayınvalidenize Allah kolaylık versin. O onu yaptı bu bunu yaptı yok o sinsi bu böyle...... Ne ayıp nelerin peşine düşmüşsünüz. Mecbur mu getirmeye. Bence siz kaynana olmuşsunuz. Asıl sinsilik sizde. sıkıntı varsa konuşulur arkasından yaşını almış kadına ayıp değil mi bu lafları söylemek. Kocanıza da mı saygınız yok hiç? İşte böyle yapa yapa erkekler de soğuyor herşeyden midem bulandı yeminle.

Ayrica halaniz ogrense ne olacak yani 4 aylik gebelik saklanacak birsey mi artik

Halaniz kendi hamileligini sakladi diye kiniyorsunuz ama kendiniz de ayni sekilde davraniyorsunuz ne farkiniz kaldi?
Ayrica kvye sorabilirsiniz anne neden sakliyorsun bizimle gezdigini diye
Elbet gecerli bi aciklamasi vardir
Kadini sevmiyorsan da mesafe koyarsiniz
Hem sinsi diyip hem evine gidip hemde kek borek beklemek de sinsilik olmuyor mu?
Belki canım çekti hamileyim sonuçta hamile birinin yanında kek börek yaptım dediysen onun günahını almamalisin evine gidip kek börek beklemedim hamileyim ya evimiz karşı karşıya onun düşünmesi lazimdi

X