- 18 Ekim 2023
- 8
- 1
- Konu Sahibi huzurumKsm
Merhaba arkadaşlar ben iki senelik evliyim kaynanam çok sinsi ikiyüzlü ve ben bir türlü eşime bunu anlatamıyorum ilk evlendigimiz gün 10gunu eltim demisti bana çok sinsi çok yalan konusur die öğünden sonra takip ettim örnek ben eşim kaynanam dışarda yemek yiyeim kaynım arasın evdeyim oturuyorum dedi hep böle yapar eltim bayramlarda gelmezler anneler gününde gelmez ameliyat gelmez sadece tlf arar yogunuz cocuklar okulda falan gecistiriyo ama yine onlarsiz olmuyor dün kaynanam misafirler gelecekti bende gidecektim gitmedim sebebi ise eşim akrabası halam komşusu hamileligimi 4ayda akrabalra söyleyecektim gidersem hamile olduğumu öğrenirler halama derlwr die gitmedim kaynanama dedim TM kızım dedi akşam bekledim kaynanam hamileyim ya börek kek yapmış gondeirri die evimiz çok yakın göndermedi yetmedi eşim aradı kaynanami düşünemedim dedi meğerse akrabalri benim hamile olduğumu ilk gün kaynanam demiş dün akşam eşime dedi ben onlara zaten demiştim beni evine istemedi gibi sizce haklimiyim ne yapsam