• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinsi insanlardan bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben niye anlatamıyorum kaç defa söylicem.. benim üzüldüğüm başkasına aşık olup gitmesi değil bana bunu söylemesi durduk yere ve buluştuktan sonra yapması benim özgüvenimi kırması zoruma giden ve bunu bilerek yapması iyi niyetimi kullanması çaresizce ona yazdığım zamanları kullanması beni öc almak için kandırmış olması anlamıyor musunuz yeter valla zaten üzgünüm ve ağlıyorum bide burdakiler çıktı hiç böyle tahmin etmemiştim yazarken..
Öç alınması gereken bir durum olduğunu kabul ediyorsunuz yani? Çaresizce yazdığım zamanlar deyince adamın duygularından faydalanarak onu sığınılacak liman yapmanız, 3 sene sürüncemede bırakmanız kulağa makul mü geliyor sanıyorsunuz?

Küçük hanım henüz 22 yaşındaymışsınız. Şurda çoğumuz +30 yaşında çoluklu çocuklu kadınlarız. Ağzınızın içine bakan, gak deyince su guk deyince et uzatan oğlan çocukları değiliz biz. Siz giderken biz dönüyorduk, bize anlatmayın.

Neden yazmak durumunda kalmissiniz? Hic mi arkadasiniz yoktu? Bariz belli iste burda masum kiz kotu erkek yok. Yok neden soylemismis ikide bir yazip durmayasin diye soylemis iste uzatip durmussunuz yok iyi niyetinizi kullanmis bilmem ne. Siz onu kullanmissiniz resmen terapist gibi hic gitmeyip kimseyi sevmeyip siz yazdikca size moral verecek biri olarak gormussunuz de o isler oyle olmuyor iste.
size diyorum ki ben bu konuda hatalı olduğumu kabul ediyorum ve zaten numarasını sildim yazmadım hiç yazmayacaktımda o gelip yazdı ve altında iyi niyet yok diyorum beni üzen bu diyorum off...

Öç alınması gereken bir durum olduğunu kabul ediyorsunuz yani? Çaresizce yazdığım zamanlar deyince adamın duygularından faydalanarak onu sığınılacak liman yapmanız, 3 sene sürüncemede bırakmanız kulağa makul mü geliyor sanıyorsunuz?
nasıl böyle çeviiyosunuz olayı o benden öç aldı dememi öç alıncak bi durum vara nasıl getirdiniz o öyle yapt çünkü o pisliğin teki benim tanıdığım biri sizin değil siz ne beni ne onu ne aramızdaki iletişime fakıfsınız ama istediğinizi yazıyorsunuz maşallah

Küçük hanım henüz 22 yaşındaymışsınız. Şurda çoğumuz +30 yaşında çoluklu çocuklu kadınlarız. Ağzınızın içine bakan, gak deyince su guk deyince et uzatan oğlan çocukları değiliz biz. Siz giderken biz dönüyorduk, bize anlatmayın.
ben yazmakla hatalı olduğumu kabul ettiğimi söylüyorum 10 defadır ama niyetim kullanmak değildi diyorum öyle yaptığımı düşünmedim diyorum ama o bile bile yaptı bunları gerçekten koca koca kadınlar benimle tartışmaya giriyorsunuz

Neden yazmak durumunda kalmissiniz? Hic mi arkadasiniz yoktu? Bariz belli iste burda masum kiz kotu erkek yok. Yok neden soylemismis ikide bir yazip durmayasin diye soylemis iste uzatip durmussunuz yok iyi niyetinizi kullanmis bilmem ne. Siz onu kullanmissiniz resmen terapist gibi hic gitmeyip kimseyi sevmeyip siz yazdikca size moral verecek biri olarak gormussunuz de o isler oyle olmuyor iste.
sizin ne zorunuza gittide dönüp dolaşıp buraya gelip bişeyler yazıyosunuz

size diyorum ki ben bu konuda hatalı olduğumu kabul ediyorum ve zaten numarasını sildim yazmadım hiç yazmayacaktımda o gelip yazdı ve altında iyi niyet yok diyorum beni üzen bu diyorum off...
Yav he he. Siz hatalisiniz ama meleksiniz adam iyi niyetli degil. Bence gayet iyi niyetli asik olmus asik oldugu kiza saygisindan bir daha yazarsiniz diye adam gibi uyarmis sizi. Kendinizi kaf dagindan indirin dunya sizin etrafinizda donmuyor.

Yav he he. Siz hatalisiniz ama meleksiniz adam iyi niyetli degil. Bence gayet iyi niyetli asik olmus asik oldugu kiza saygisindan bir daha yazarsiniz diye adam gibi uyarmis sizi. Kendinizi kaf dagindan indirin dunya sizin etrafinizda donmuyor.
anladım neyin zorunuza gittiğini

sizin ne zorunuza gittide dönüp dolaşıp buraya gelip bişeyler yazıyosunuz
Siz zoruma gidiyorsunuz var mi itiraziniz? Karsima cikiyor konu bakiyorum cevaplariniza tekrar yazasim geliyor. Konu acmissiniz yaziyorum yazilmasini istemiyorsaniz kapatin konuyu.

Siz zoruma gidiyorsunuz var mi itiraziniz? Karsima cikiyor konu bakiyorum cevaplariniza tekrar yazasim geliyor. Konu acmissiniz yaziyorum yazilmasini istemiyorsaniz kapatin konuyu.
sizin yazmanızı istemiyorum ister kapatırım ister kapatmam bende kaf dağındayım bi itirazınız mı var??

ben yazmakla hatalı olduğumu kabul ettiğimi söylüyorum 10 defadır ama niyetim kullanmak değildi diyorum öyle yaptığımı düşünmedim diyorum ama o bile bile yaptı bunları gerçekten koca koca kadınlar benimle tartışmaya giriyorsunuz
Bu böyle olsaydı siz ağlaya ağlaya yiaaa birine aşık olmuş, bütün ayrıntısına kadar anlattı amaa diye konu açmazdınız. Sabahtan beri oyuncak bebeği elinden alınmış kız çocuğu gibi tepiniyorsunuz. Tabi gençlik var dirilik var, güzellik var, kan da kaynıyor, cıvıl cıvıl bir kıza bu güne kadar yok diyen olmamış. İfadenizi sağlam almış bu deli oğlan. Egonuzu ezmiş epey. Geçer, gülerek hatırlarsınız bu günlerinizi merak etmeyin.

Kızlar 4 yıl önce biriyle tanışmıştım. bir sene falan bu insanla uzak ilişkim olmuştu sosyal medyadan tanıdığım biriydi. Ama sürekli tartışırdık bu yüzden sevgim azaldı istemediğimi söyledim o gitmemem için yalvarmıştı telefonda. bana çok büyük laflar kurardı dünyada kimse beni ondan daha çok sevemezmiş gibi..ben hassas biriyim bişeye üzülünce hep ona anlatırdım o da dinlerdi konuşurdu benimle. yaşadığımız şey bitincede ben onu arkadaş gibi görüp hep sığındım ona beni hiç geri çevirmedi hatta üzülünce ona yazmam hoşuna bile gidiyordu. ve bu 3 yıl boyunca beni hala sevdiğini belli ederdi direkt söylemezdi ama anlardım benden bir yakınlık bulamadığı için geri dururdu sadece. neyse biz bu kişiyle görüştük ilk kez bikaç hafta önce normaldi her şey. şimdi bana mesaj atmış ben başka birine aşık oldum hakkını helal et (sanki ona aşık olan bendim) bana yazma üzülüncede yazma gibi şeyler yazmış ama ben bunu çoktan bırakmıştım zaten numarasını bile silmiştim 3 yıl boyunca kimseye aşık olmadıda buluştuktan bikaç gün sonra mı aşık oldu üzülünce bana hep destek oldu kalbimde yerin var hep dedi ben hata yaptım yazmakla belki ama bunun sebebi biraz da o değil mi..bide ayrıntı ayrıntı açıkşıyor hiç sormadığım halde tüm duygularla yeniden tanıştıran biriymiş falan. inanın umurumda değil bunlar onu zerre kadar sevmiyorum sadece kendime güvenimi kırmaya çalıştığını onu terk edişimi hala egosuna yediremediğini hissediyorum. ve bunları iyilik kisvesi altında yapmasına katlanamıyorum. ben çirkin bi kızda değilim aksine güzelim. ama kendimi çirkin hissettirdi. Allah aşkına söyleyin bu sinsilik değil mi ona sorak dünyanın en iyi insanıdır çünkü.

..
Yillarca cocugu duygusal olarak kullanmissiniz, onun duygularini bildiginiz halde ihtiyac durumunda onu aramak cok buyuk bencillik bana gore. Rahat birakin artik cocugu, hakettigi iliskiyi yasasin

Anlık oğlan:
images (36).jpeg

Yillarca cocugu duygusal olarak kullanmissiniz, onun duygularini bildiginiz halde ihtiyac durumunda onu aramak cok buyuk bencillik bana gore. Rahat birakin artik cocugu, hakettigi iliskiyi yasasin
yaşasın zaten ama neden 3 yıldır aşık olmadı birine ben ona 5 ayda bir falan yazdım neden buluştuktn 10 gün sonra aşık olup gelip bana söylüyor numarasını bile silmişim neden özgüvenimi kırıyor böyle

yaşasın zaten ama neden 3 yıldır aşık olmadı birine ben ona 5 ayda bir falan yazdım neden buluştuktn 10 gün sonra aşık olup gelip bana söylüyor numarasını bile silmişim neden özgüvenimi kırıyor böyle
Neden gorustugunuz kisiyi 10 gun sonra sildiniz neden cocugun ozguvenini kirdiniz? Hep ben ben ben demek yorucu olmuyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back