- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.873
- 38
-
- Konu Sahibi yasmingncc
Ne terbiyesiz bir kadınmış.Muhabbetin devamı da var aslında. Delimidir nedir annemin yaşı 42 diyince kendi zeka çerçevesinde ona mı alalım o zaman diye şaka yapmaya çalışmıştı. Anneme anlatmadım duysa beter eder onu
Reddetmişsiniz olmuş bitmiş. Kadını rezil etmeye çalışmanın anlamı ne? Hayır bir de ne diyerek rezil edeceksiniz?
kerhane ablası
Prim alıyorlar sanki başlattıkları ilişki başınaBu aracıların inatlatına da anlam veremiyorum
Benim bir arkadaşım çok yapardı aracılık işini, tanıştırdığı çiftler de hep evlilik yoluna gittiler, en son 6.çiftim de evleniyor diyerek Esra Erol'a bağlamıştı durumuPrim alıyorlar sanki başlattıkları ilişki başına
Konunun annemin genç olmasıyla ilgisi yok. Konunun adamın nerdeyse annemle aynı yaşta olacak kadar benden büyük olmasıyla ilgisi var. Doğru algı lütfen.Annen 55 60 yaşlarında bir kadın olsaydı eğer 38 yasindaki adamla görüşür muydun?
Merhaba,
Geçenlerde yaş farkı ile ilgili bir konu açmıştım konunun dert olacağını bilemedim.
Konşumuz kaynı için beni beğendiğini tanıştırmak istediğini söyledi yaşı 30 civarı dedi daha önce o yaşta biriyle arkadaşlık etmediğim için sormuştum bunu. Kadın numaramı aldı. Dün gece mesaj atmış numaranı veriyorum X kişiye tamam mı diye. Tam yaşını öğrenebilir miyim dedim adam 38 yaşındaymış el insaf benden 15 yaş büyük.
Dedimki abla benim annem 42 yaşında. 38 yaşında biriyle olmam mantıklı mı sence dedim, ikna etmeye çalıştı reddettim orda konuşmayı kestik.
Anneme söyledim o şaşkınlıkla anne komşunun sana alıcam dediği kaynı 38 yaşında dedim. 15 yaş farkı görünce deliye döndü nasıl böyle birşeyi aklından geçirir onu rezil edicem dedi. Kadını bi kere reddettim zaten yüzyüze bakıyoruz kötü olalım istemiyorum. Zaten mesafe koydum kadınla arama ama annemin vericeği tepkiden korkuyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Güncelleme: Annen niye böyle çıkıştı diye soranlarınız olmuş. Babamla aralarında 13 yaş vardı 5 sene önce ayrıldılar. Aynı şeyin başıma gelmesinden ve mantıklı bir insanın 15 yaş farka rağmen bana yakıştırma yapmasına sinirlenmiş. Çünkü kadınla bayağı samimilerdi. Üstelik kadın annemden gizli anlatmış bana. Ben ilk annemle konuştuğunu sanıyordum.
DimiiPrim alıyorlar sanki başlattıkları ilişki başına
Onu anladık. Ondan dolayı bu soruyu sordum zaten velev ki annen kadar büyük değil. Olur muydu dedim.Konunun annemin genç olmasıyla ilgisi yok. Konunun adamın nerdeyse annemle aynı yaşta olacak kadar benden büyük olmasıyla ilgisi var. Doğru algı lütfen.