• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinovac etkisiz bir aşı mı?

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.978
7.495
158
Arkadaşlar merhaba,
Benim 18' den fazla maddeye karşı allerjim olduğu için hastanede 2 doz sinovac yaptırdım.
İnternette sinovac'ın etkili olmadığı, yoğun bakımda yatan ya da ölen hastalar arasında sinovac yaptıranlar olduğu yazıyor.
3. Dozu da sinovac yaptıracağım ama 2 ay zamanım var daha.
Açıkçası çok tedirginim.
Özellikle sağlık çalışanlarına sormak istiyorum. Sinovac'ın koruyuculuğu çok mu düşük?

Otrera Otrera doktor ve bu tarz konularda üyelere elinden geldiğince yardımcı olup merak ettiğiniz şeyleri açıklıyor. Bununla ilgili bir topiği var linkini ekliyorum.

Otrera Otrera doktor ve bu tarz konularda üyelere elinden geldiğince yardımcı olup merak ettiğiniz şeyleri açıklıyor. Bununla ilgili bir topiği var linkini ekliyorum.

Çok teşekkür ederim, hemen inceliyorum.

saglik calisani degilim who' ya göre koruyuculugu yuzde 51.
bildigim kadariyla 3. dozu biontech ile devam ediyorlar. hatta yurtdisina cikacaklara 4. doz tanimlanmisti.
Ama ben biontech yatıramıyorum ki. Hala ölüm oranları yüksek.
Korkuyla yaşamak çok yordu beni

yaptiramama sebebiniz asi mi yok, yoksa tercihiniz mi degil orayi anlayamadim.
Ben hastaneye biontech yaptırmak için randevu almıştım. Yoğun allerji geçmişimden dolayı sinovac' a yönlendirdiler.
Yani 20' ye yakın maddeye karşı allerjim var ama isimlerini hatırlamıyorum bile.

Ben hastaneye biontech yaptırmak için randevu almıştım. Yoğun allerji geçmişimden dolayı sinovac' a yönlendirdiler.
Yani 20' ye yakın maddeye karşı allerjim var ama isimlerini hatırlamıyorum bile.
Anladim, umarim arkadaslar yardimci olur. Saglikli gunler dilerim.

Genelde doktorlar 3.dozu biontech yaptırın diyorlar. Sinovac aşısını üretenler varyantlara karşı etkili olması için yeni aşı yapacağız diye açıklama yapmışlar ama bilmiyorum

Sağlıkçı değilim ama etrafımda çokça hastalık geçiren insan gördüm.
Kendimde gebelik ve alerji sebebiyle sinovac oldum.
Açıkçası en son doktor bir arkadaşımın söylediği şu, sinovac olanlar ilk zaman gelmiyordu yeni yeni gelmeye başladılar onda da yoğun bakım ve ölüm yok. Hastalık daha hafif seyrediyor 3. Dozu da olup bağışıklığı yükseltecek gıdalar ile kendimizi güçlü tutmalıyız diye düşünüyorum

Sağlıkçı değilim ama etrafımda çokça hastalık geçiren insan gördüm.
Kendimde gebelik ve alerji sebebiyle sinovac oldum.
Açıkçası en son doktor bir arkadaşımın söylediği şu, sinovac olanlar ilk zaman gelmiyordu yeni yeni gelmeye başladılar onda da yoğun bakım ve ölüm yok. Hastalık daha hafif seyrediyor 3. Dozu da olup bağışıklığı yükseltecek gıdalar ile kendimizi güçlü tutmalıyız diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim, çok rahatlatıcı bir cevap😍

Sinovac etkili mi bilmiyorum ama biontech anami aglatti resmen.daha once korona oldum bu kadar agri cekmedim.aşidan sonra 3 gun cok zorladi sanirim boyle olmasi koruyuculugunu arttiriyormus.yada ben kendimi boyle kandirayim.sinovac koruyuculugu daha az ama hic asi olmamaktan daha iyidir

Tekrar dan bir alerji testi yaptirip şansınızi deneyin derim

Bir de şunu düşünüyorum. Hepimizin su çiçeği aşısı var çocukken olduk ancak su çiçeğini de bir çoğumuz geçirdik. Bu demek oluyor ki aşılar tamamen engellemese bile bir şekilde daha rahat geçiriyoruz hastalığı. Aşılara genel itibariyle böyle bakıyorum.

Bir de şunu düşünüyorum. Hepimizin su çiçeği aşısı var çocukken olduk ancak su çiçeğini de bir çoğumuz geçirdik. Bu demek oluyor ki aşılar tamamen engellemese bile bir şekilde daha rahat geçiriyoruz hastalığı. Aşılara genel itibariyle böyle bakıyorum.
Tabiki aşı virüsün vücuda girmesini engellemiyor vücut virusu tanıdığı için hastalık kolay atlatiliyor.

Back