Sinop///57

bende sinopluyum yani babam sinop ayancıktan sadece bi kere gittim ama olsun :) çok sevdim oralarıı :)

sevilmez mi ya ölürüm ben sinop için orda doğup orda büyüdüm ordada ölmek isterim...

Eşim Sinop'lu bende yüksek okulu Boyabat ta okudum. E o zaman bende Sinop lu sayılırım değil mi?

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

benim en yakın arkadaşımda sinoplu merkez geldim bende çok süper biyer orda yaşayanlar çok şanslı.

Ben de Sinop Gerzeliyim ne şanslıyımki eşimde Sinop Erfelek'li :)) İstanbul'da tesadüf bulduk birbirimizi :)) Ayrıca Sinop merkezde yazlık evimiz var kayınvalidemler yazın 3 ay ordalar bizde mutlaka gideriz her yaz. Valla ne yalan söylim çok memleketler gezdik ama Sinop'tan güzeli yok

selam arkadaşlar yeni üye oldum hemşehrilerimle tanışmak varmış bende karadenizin mavi incisi sinop ayancıklıyım ve orayı gerçekten çok seviyorum

arkadaşlar dün akşam youtabe da sinop ve ayancık ın görüntülerini izledim inanın içim öyle tuhaf olduki nasıl bir güzelliktir nasıl bir sevdadır anlatılamıyor. hele memleketimizin davul zurnası ve tabikide köçekleri muhteşem ne ege ne akdeniz ne marmara var mı karadeniz gibisi ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…