Sinop///57

Arkadaslar Ben Aslen Izmirliyim Fakat Yazin Sinopa Gelip Tatil Yapmak Istiyoruz Fakat Hiç Bilmiyoruz Sinopu En Guzel Tatil Nerede Yapabiliriz

MERHABA BEN ASLEN SİNOPLUYUM.SİNOPTA TATİL YAPMAK DOĞRU KARAR ÇOK GÜZEL BİR YER BİR YANDA YEŞİLLİK TEMİZ HAVA BİR YANDA DENİZ BEN GERZELİYİM GERZE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE UYGUN UMARIM TERCİHİNİ ORDAN KULLANIRSIN.. BEN İST KALIYORUM AMA ORDA YAŞAMAK İSTERDİM AMA KOŞULLAR ÖĞLE GEREKTİRİYOR
K.İ.B.
ELİF:1hug:

a.s.bnde boyabatlıyım,istanbulda yaşıorm ama..
Her yaz mutlaka geliriz Boyabata..3-4günlüüne de Sinopa geçeriz..herşeyiyle harika biyer..
bu arada Boyaabatın/Kuzeren köyündenimm..siz?:dance:

meraba kızlar bende sinopluyum.istanbulda doğup büyüdüm ama ailem büyüklerim sinoplu soran olursada sinopluyum diorum öle aslını inkar eden eziklerden diilim yani.çok güzel süper bi memleket bence.her yaz gidioruz.kesinlkle gidip görülesi biyer.çok mutlu oldum hemşerilerimnde burda olduğunu görünce.

merhabalar.ben bugün üye oldum ve buradada sinoplularla karşılaşmak çok mutlu etti.bende sinopluyum.cennet gibi sinop huzur dolu.mavi ve yeşilin dans ettiği biryer.görülmeye değer

hoşgeldin aramıza cnm.insanın hemşerilerini böle forumlarda görmesi inan çok güzel.memleketimizz harika biyer herkesin gelip bikaçgün geçirmesi gerek bence.her sene giderim muhakkak hepinizi beklioruzzz:))

Oyyyyy oyyyy ben de Sinop Türkelinde yaşıyorum görev icabı..Kısaca seviyorum burayı ya,denizi yeter ama bu sene son yılımız,tayin isteyip istememekte kararsızım..
Güzel memleket ama gerçekten..

amanın ne kadar sinoplu varmış.. ben neden görmedim burayı yahu... bende merkezdenim kızlar.. öpüyorum hepinizi

arkadaşlar burda yeniyim bu resimleri falan mesajlara nasıl ekliyosunuz,yeni pc kullanmaya başladımda bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp dimi..

hele şüküüüüüür bende sinopluyum ama bir sefer gittim oda bekarken bana anlatsana oraları birazŞenizŞenizŞenizŞeniz

selam hemşerim bende boyabatlıyımda nasıl karşılıklı konuşacağız
yoksa böyle mesajlarlamı iletişim kuracagız...bilen varmı???:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…