Sinop///57

hoş bulduk.sinopta çok gezdim.tayinim çıktıktan sonra da gittim tatil yaptım.pamuğun yerinde balık yemek.otel57 nokul oooo anlatacak şey çok.

bende sinopluyum ama orda yaşamıyorum malesef fakat çok özlüyorummafoldumben
nasıl beğendinmi cnm sinobumuzuolumunekankayizsmile

bende sinopluyum ama orda yaşamıyorum malesef fakat çok özlüyorummafoldumben
nasıl beğendinmi cnm sinobumuzuolumunekankayizsmile

beğendim tabiki.gerzede de çok kaldım.orayı çok severim.boyabatta da kaldım.ananem boyabat çorak köyünden.dedem de kavak köyünden.

özlenilmeyecek gibi değil kii karadenizin incisi..opuyorumnanaktan
Küçüklüğümden beri yazları hep köyde ananemlerin yanında kalmışımdır o kadar benimsemişim ki oraları hala özlüyorumm opuyorumnanaktan

bende her yaz gidiyorum elimden geldiince :asigim:

[memleket gibi yok heleki memleketin böyle güzelse:asigim:[/QUOTE]

aynen canım yerimseniben
Denize Tutunan Şehir..SİNOP opuyorumnanaktan

[memleket gibi yok heleki memleketin böyle güzelse:asigim:

aynen canım yerimseniben
Denize Tutunan Şehir..SİNOP opuyorumnanaktan[/QUOTE]

keşke turizm yönünde biraz daha gelişebilse tanımayn bilmeyen insanlar çok aslında çok güzel bi tatil yeri

merhaba arkadaşlar bende sinopluyum merkezden ve 2 hafta sonra oradayım inşallah , şimdiden girdim tatil moduna :)) bekle beni güzel sinopum , bekle beni güzel sinopumun güzel denizi

slm arkadaslar,
bende sinopluyum ama malesef bu yaz gidemiyorum, gidenler benim içinde sinopun tadini cikarsinlar...

arkadaşlar istanbul da yaşıyorum ama ben de sinopluyum. Sinop merkez. 2 hafta önce oradaydım 15 gün kalabildim maalesef ve şimdiden çoookkk özledim

Merhaba istanbulda yaşıyorum bende sinopluyum inşallah önümüzdeki yaz sinopa taşınıyoruz 18 evler gelincik mahallesine ama çok kaygılanıyorum arkadaş bulmak konusunda :sinifsinif: 18 yaşındayım ve türbanlıyım.Endişemin sebebi sinopa gittigim zamanlarda hiç benim yaşımda türbanlı birine rastlamadım nasıl arkadaş bulucam ben .:uhm: bilmiyorumkismile

Hemşolar nerdesiniz yahu?
resımlerı gördüm özledim memleketimiz.. heryer güzelde sinop bir başka yahu.. kuzeyin antalyası diyoruz biz..:)

Aslen Samsun'luyum bende ama eşim Sinop'lu ve bende eş durumundan dolayı artık Sinop'lu sayılırım kızlar.Sinop merkez...
Çok güzel olur Sinop özellikle de yazları gelip görmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…