Sinop///57

sevgili neslihan ..ben 27 yıldır sinoptayım..sinop ta doğdum tum okul yasantımı burda yaptım ..üniversite hatta yuksek lisansımı bile burada yapmaktayım...soylediğin cumleler gercekten cok agır..''hiçbir ihtiyacını gideremiyorsun demişsin''bana ornek veriirmisin..hangi ihtiyacını gideremiyorsun...koylerdeki evlerine girilmiyor demişsin..istanbul da da dısa doğru çıktıkça birçok evlerine girilmeyecek kadar kotu semtler bulursun...sen nasıl bir yerden geldin sinopa bilmiyorum ama eminim senin geldiğin yerdeki çoğu koydeki evlerde boyledir...ilk once cuvaldızı kendine batır ...sevgiler

selam hemşerilerimmm bende sinop ayancıklıyımmmm çok özledim yaaa ayancığımıı bu yaz gidemicem galiba gecen sene gitmiştimm bi dahaki sene inşş

iyi akşamlar hemşerilerim...
sinoplu olmayan ne bilir sinobun güzelliklerini nede kıymetini...insanlar sinopta yaşamıyorsa geçim derdi yüzünden.iş nerdeyse haneler orda..ama kalbimizzz her zaman sinopta...kurban olurum havasına suyuna...

sinoplu bir arkadaşım var kk ya giriyormuş ama nikini bilmiyorum bulmam lazım onu :)))))))))))))

hu hu sinoplularr nerdesiniz.sayfamız gerilerde kalmışşş birazcık ileriye taşıyalım dimim ama :))

mrb kızlar eşimin görevi nedeniyle tayinimiz sinopa çıktı,internetten gördüğümüz kadarıyla çok güzel bir yer,ilçede büyük ihtimalle ayancık,işte kızlar kafam burda karışıyo, bazıları ayancıkta kaloriferli daire yok diyor,bana bu konuda yardımcı olurmusunuz,şimdiden tşkler

ayancık sinop u en güzel ilçelerinden biri.emin ol çok şanslısın.
ama evlerinin ısınma yötemini bilmiyorum.
inşallah umduğun gibi bir ev bulmuşsundur.

slm kızlar doğma büyüme istanbulluyum ama babamda annemde boyabatlı ve eşimde boyabatlı her yaz gider 15gün kalırız çok güzel vakit geçiyor memleketdezemuszemus

aa sinop niye arkada kalmıs..bende sinopun merkezindenim adalardan adalı olan varmı?

oooo hemşerilerim olmuyoo ama sayfamızı takip edelim lütfen....sohbet için geldim ama bi hemşerime rastlayamadım gitti...

Hemşerilerimm:1hug: Çok mutlu oldum memleketlilerimi görünce :)
Bende Boyabat'lıyım (Ekinören köyünden)varmıdır acep köylüm hııı:sm_cool:
İstanbul'dayız ama her fırsat bulduğumuzda iki günlüğüne de olsa atlar arabaya gideriz güzel Boyabat'ımıza hihoyyyt memleketimin havası suyu o toprağa bi başka yaaopuyorumnanaktan

Sinop boyabatlıyım bende.. emiroğlu ve boyalı köyü karışık..benim gibi sinopp boyabatlı olan varsa tanımak isterim hemsolarımı:)

ben konuyu actım sonra da unuttum
cok sevındım hemsehrılerımle yazısmaların oldugunu gorunce.
ben de boyabatın SALAR koyundenım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…