Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

Ya ben dün bitürlü bu farmu acamadim kadinlar kulübü yaziyorum tikliyorum ama olmadi neden daha bu sabah oldu bidaha hic acamicam sanmistim sizdede oluyormu ......:KK43:(

Son düzenleme:
Ýaa burdan canli sohbete girilmiyormuydu ben giris yapamiyorum göremiyorumda nasil yapcam yardimci olurmusunuz tesekkürler

eeeeee hadi sohbet edelimmm.sorduğun sorular hakkında bi bilgim yok tatlımm.yardmcı olamıycammm.

senin adın zehramıydı_?

eeeeee hadi sohbet edelimmm.sorduğun sorular hakkında bi bilgim yok tatlımm.yardmcı olamıycammm.

senin adın zehramıydı_?

Sen sohbete giremiyormusun en üstte Vardi sohbet yaziyodu önceden ben bikere kayd olmustum buraya ama coktandir acmamistim adimi ve sifremi unuttum 2gün önce yine geldim:)))):dance:

evet canım bende nur :))

yok tatlım yaa .sohbet bölümüne hiç giriş yapmadımmm.varlığından haberim yoktu desemm.KK de bilmediğim okadar çok şey varkı.oyun bölümünü bile yeni keşfettimm kaydirigubbakcemile3

evet canım bende nur :))

yok tatlım yaa .sohbet bölümüne hiç giriş yapmadımmm.varlığından haberim yoktu desemm.KK de bilmediğim okadar çok şey varkı.oyun bölümünü bile yeni keşfettimm kaydirigubbakcemile3

hhm güzel ama diyilmi ben burda vardim önceden ama 2defami ne bakmistim hic bisey anlamamistim daha yeni yeni ögreniyorum saten .....

harikaa yaa.büyük keyif alıommm.vala başımı kaldırıp işe bakasım gelmiyo :))

Bende 22yim bi yaS var aramizda negüzel Tokatliyim ama Avusturyada yasiyorum burada dogma büyümeyim türkiyeyi pek bilmem:::

tokatmııı.hemşeri sayılırız ozman canımmm. vala ne yalan sölim.yaşın büyüktür die tahmin ediodumm.25-30 gibi yanii.evlisin dimi_?

Ýaa burdan canli sohbete girilmiyormuydu ben giris yapamiyorum göremiyorumda nasil yapcam yardimci olurmusunuz tesekkürler

sitede dun akşamdan beri hata vardı düzelmiş bide o sohbet artıkım yok bide bu konu sanırım yanlıs yerde geyik kısmına acman gerekodu oyun kısmında saçma olmamışmı

sitede dun akşamdan beri hata vardı düzelmiş bide o sohbet artıkım yok bide bu konu sanırım yanlıs yerde geyik kısmına acman gerekodu oyun kısmında saçma olmamışmı

Öylemi dersin neyapcam ya nasil tasicam bukonuyu oraya yada sile bilirmiyim acaba bi bilginiz varmi nebiliyim ya kötü oldu ozaman

X