• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırsız kullanım ovulasyon testi hakkında bilgi istiyorum lütfennn...

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
173
arkadaşlar başlığımda da belirttiğim gibi sınırsız kullanım ovulasyon testi kullananlar var mı yardımcı olun lütfen:(ben pkoluyum ve ovu testi almayı düşünyrm.pkolu oldğm için yumurta çatlamm ya hiç yok ya da ayda yılda bir : ( o yüzden sınırsız tüketim ovulasyon testi almayı düşünyrm.
kullananınz varsa nasıl bir şey,memnun kaldnz mı,hangisini önerirsinz?????

sınırsız kullanım ovulasyon testi kullananlar var mı yardımcı olun lütfen:KK43:ben pkoluyum ve ovu testi almayı düşünyrm.pkolu oldğm için yumurta çatlamm ya hiç yok ya da ayda yılda bir : ( o yüzden sınırsız tüketim ovulasyon testi almayı düşünyrm.
kullananınz varsa nasıl bir şey,memnun kaldnz mı,hangisini önerirsinz?????

Canim benm yumurta bir sorunum k kendimde anlayabiliyorum ovulasyonumu ama ne olur ne olmaz bende istiyorum boyle sinirsiz olan bir test insallah kullananlar yazar bizde karar veririz

Canim benm yumurta bir sorunum k kendimde anlayabiliyorum ovulasyonumu ama ne olur ne olmaz bende istiyorum boyle sinirsiz olan bir test insallah kullananlar yazar bizde karar veririz
e anlayabiliyorsan teste ne ger var k? ben pkolu olduğum için yumurtalayamdğm için almayı düşünyrm.e ovu testleri de yüksek fiyat ve tükenyolr. sınırsız kullanım dijital olanları da var ama işte kullanıp memnun olan var mı diye öğrenmek istedm de ne gelen var ne giden:(

potipoto .!.:
e anlayabiliyorsan teste ne ger var k? ben pkolu olduğum için yumurtalayamdğm için almayı düşünyrm.e ovu testleri de yüksek fiyat ve tükenyolr. sınırsız kullanım dijital olanları da var ama işte kullanıp memnun olan var mı diye öğrenmek istedm de ne gelen var ne giden:KK43:
Bn hamile kalamiyorum Onun icin istiyorum yni sansim dha yuksk olur acisindan cnm

2 yil oldu cnm evlenli
Bn gecen yil 4 aylik bir dusugum oldu sonrada hmile kalamafim kistm vardi atlattim cok sukur simfi klomen kulaniyrum ayin 2 side yumurta takibine gidecegim esimin spermundede dusukluk vatpr insallah nasipse olcaz:)

2 yil oldu cnm evlenli
Bn gecen yil 4 aylik bir dusugum oldu sonrada hmile kalamafim kistm vardi atlattim cok sukur simfi klomen kulaniyrum ayin 2 side yumurta takibine gidecegim esimin spermundede dusukluk vatpr insallah nasipse olcaz:)
çok üzüldm düşük yapmana:(nasip kısmet.....doktorlar sorun olark ne göstryolr peki?

Back
X