Acile gidip uzun soluklu tedavi beklemenizde etkileyici. Acil olanı yapmışlar. Beklediğiniz ilgiyi immünoloji diye bir bölüm var; onlar gösterebilir.merhaba hanımlar..
bugun sinirden ölüyorum ya ben kayseride okuyorum ve sanırsam ya yediğim yada tiksindiğim bişeyden dolayı alerji oldum velhasıl kelam acile gittim bugun doktara gösterdim belki muayene 5 saniye sürdü sürmedi sadece baktı bu arada baktı eliyle incelemedi de ben bile o mesafeden zor görürdüm alerjileri nasıl anladı bilemem ama iğne vuracaz dedi neyse vurdu ama nasıl bir acı anlatamam yani ben böyle iğne olmadım neyse yurda geldim 1 saattir kaşıntıdan çıldıracam gecermiş gibi olup tekrar çıktı allahım ne doktorlar var ona mı sinirleniyim kaşıntıdan ölecem ona mı bu arada iğneden sonrada sordum bu kadar mı ilaç yazmayacakmısınız diye yok dedi yine olursan gelirsin dedi ya yine yarın gidecem ilaç önerir misiniz bana gerçi gidersem kıyameti kopartacam bu sefer iğneylke alerji gecer mi ya ....
saol cnmgeçmiş olsun....
tabiki acilde bir ilgi beklemiyorum ama bu ilgisizliğide beklemiyordum acıkcası ve sen 10 cm uzaklıktan doğru düzgün bakmadan nasıl anladın dimi ben bunu diyorum ayrıca yine gelirsin demesi zaten ben hastanede yatıp kalkıyorum ya tövbe tövbe...Acile gidip uzun soluklu tedavi beklemenizde etkileyici. Acil olanı yapmışlar. Beklediğiniz ilgiyi immünoloji diye bir bölüm var; onlar gösterebilir.
evet cnm gidecem aynen..pazartesi dermatolojiye git.
ben ilk defa böyle oldum desem alerjiyi yaşımdayken olmuştum en son ve kaşınması beni çıldırtıyor..Yazdan kisa geciyoruz ya ondan da olabilir mevsim degisirken oluyor genelde igne ile gecmez igne sadece bu gecelik rahatlatir seni yarin baska bi doktora gorun tavsiye ilacla olmaz
egzamam var cnm kortizonlu ilaçlar kullanıyorum zatenkaşıma kortizon olabilir. hatta ona alerjin de olabilir.
hmm.. sen pazartesiye kadar sabret kaşıma canım.egzamam var cnm kortizonlu ilaçlar kullanıyorum zaten
Sizi ikna eder mi bilmem ama alerji 2 metreden belli olur. hikayenizde görüntüyü destekler. Yine gelin deme sebebi; Hafta sonu olduğu için tekrar kaşınmaya devam edeceğinizi ve dermatolojiye pazar günü gidemeyeceğinizi bilmeleri.saol cnm
tabiki acilde bir ilgi beklemiyorum ama bu ilgisizliğide beklemiyordum acıkcası ve sen 10 cm uzaklıktan doğru düzgün bakmadan nasıl anladın dimi ben bunu diyorum ayrıca yine gelirsin demesi zaten ben hastanede yatıp kalkıyorum ya tövbe tövbe...
aynen cnm artık pazartesi gidecem ama korkum yuzume bulaşması...hmm.. sen pazartesiye kadar sabret kaşıma canım.
ben sivaslıyım ve acillerde ''acil'' vakalar olduğu için açıkcası hemen ne geçirirse onu yazarlar ilaç olarak ki ben birde buralı olmadığım için çok sıkıntı çıkarıcak bana gidip gelmelerim.Sizi ikna eder mi bilmem ama alerji 2 metreden belli olur. hikayenizde görüntüyü destekler. Yine gelin deme sebebi; Hafta sonu olduğu için tekrar kaşınmaya devam edeceğinizi ve dermatolojiye pazar günü gidemeyeceğinizi bilmeleri.
tamam cnm çokk saolCanim igne vurmasi normal. Benim oglum alerjik acilde ilk mudahale igne yapilir. Kasintisi icinde zyterc ilac veriliyor. Zyterc al rahatlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?