• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirliyim

saol cnm

tabiki acilde bir ilgi beklemiyorum ama bu ilgisizliğide beklemiyordum acıkcası ve sen 10 cm uzaklıktan doğru düzgün bakmadan nasıl anladın dimi ben bunu diyorum ayrıca yine gelirsin demesi zaten ben hastanede yatıp kalkıyorum ya tövbe tövbe...
O hekimler pratisyen hafta başı bi uzmana görünseniz daha iyi sonuç alırsın zaten. Acile gelen alerjisi olan kişilere uzun soluklu bir tedavi yapılmaz ve genelde bu durumdan gelen hastalara alerji için aynı iğne yapılır. Demek ki geçici bir şey gördü. Bunun için sinirlerinizi yıpratmayın. Hastalığınıza derman arayın tekrar gidebilirsiniz çok rahatsızsanız. Bir dermatolog olmadığı için ayrıntılı bir reçete düzenleyememiştir. Beklediğiniz ilgiyi ben de uzmanında bulacağınızı düşünüyorum. :) Sonuçta oraya acil vakalar geliyor ve bu tür rahatsızlıklar için sadece gerekli olanı yapıyorlar hem vakit hem bilgi yönünden bu dediklerim geçmiş olsun.

Back