- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
kaç yıllık evlisiniz ? benzer problemleri ben de yaşıyorumArkadaslar merhaba...
sorunum esimle. Oyle cok buyuk sorunlarimiz yok. Ama kucuk seyleri buyutmeyi ikimiz de iyi basariyoruz.
Soyle soyleyeyim esimle ara sira tartismalar yasiyoduk. ama bu son zamanlarda sıklasmaya basladi. Esim normalde sevdigini sıklıkla soyleyen, iyi kalpli, sakaci, bazen romantik, herkes tarafindan cok sevilen ve cabuk sinirlenen biri.ama siniri anlik. 5 dk sonra neye sinirlendigini bile unutur bazen.
Ama sinirlendiginde gozu bisey gormez. Sanki kelimelerini canimi acitmak icin itina ile secmis oluyor.icinden gelmeyerek soyledigini cok iyi biliyorum, siniri gecince kendi de itiraf ediyor ama is isten gecmis oluyor.
bende cabuk sinirlenen biriyim ayni esim gibi hemen parlar hemen sonerim. Bu zamana kadar idare etmisiz ama bu son zamanlarda cok sık tartisir olduk.
Asil sorunum da su tartistiktan sonra ben sakin kalmaya calisarak yumusak ses tonuyla konusup sorunumuzu cozemeye calisirim.kendisi Her zaman arkasini doner cekil basimdan, konusacak birsey yok, ben boyleyim degismem vb. Sacma cumleler kurup beni de sinirden aglatmayi basarir. geceleri ben uyurkende (uyudugumu sanarken) sarilir oper canim bitanem der bazen konusur tabi uydugumu sandigi icin. Sabahta aksam ki gibi surat asar gider isine. iki gune kalmaz birsey olmamis gibi davranmaya baslar e ben de kin tutamam bir konusmazsam ikinciye unutup konusmus olurum. Suclu olsa da ozur filan kolay kolay dilemez.
beni sevdiginden eminim bende onu seviyorum. ama boyle davranarak beni cok uzuyor bunu soyluyorum kendisine biliyor.eskiden olsa karsisinda aglamama dayanamazdi simdi hic umrunda bile degil.konusarak sorunlarin cozulecegine inanmiyor. Napacagim nasil davranacagim bilmiyorum. sorunlarimi kimseye anlatan biri degilim o gun cok tartismis olsak moralim iyi bile olmasa cevremdekilere hic belli etmemeye calisirim. kimse daha birgun kavga ettigimizi duymamistir annem bile. Esimde ayni benim gibi oda kimseye belli etmez.
Bu yuzden size sormak istiyorum ne yapmam lazim nasil duzelir aramiz.
cok buyuk sorun olsa tamam diyecegim ama ufak seyler yuzunden evliligimizin yipranmasina dayanamiyorum. Lutfen akil verin...
sizin durumunuza da cok uzuldum.Hic umutsuz olmayin esiniz bir adim atmis danismana gidin faydasi mutlaka olacaktir. Eger olmazsa da en azindan elimizden geleni yaptik hemen kestirip atmakdik deyip iciniz rahat olur.benim evliliğimin sonu oldu bu sinir, öfke denen illet!!! nasıl birşeyse, banyodan 2 dk geç çıktım diye telefonlar kırıldı, makyaj malzemelerim yerle bir oldu..bir de ben cok sakin bir insanım kolay kolay sinirlenmem ben de sinir hastası oldum cıktım yalnız kaldıgımda bir kere de ben attım o telefonu yere bir kere de ben kırdım bilgisayarımı..
benim eşim bir de inatcı ve gururlluydu hiç bir kere de hata yaptım demezdi..özürdilemezdi. varsa yoksa ben ne dersem o!
yıpratma evliliğini sinirlendirme eşini desem de kimse kötü niyetle yapmıyorki birşeyi...ama sen sakin kalmayı dene, en önemlisi de sinirlendirmemeye özen göster..böyle insanlara cok anlayışlı olmak gerekmiş, ben olamıyordum cunku benim eşim cok farklı bir kişiliği vardı..lafları canımı cok acıtıyordu, benden başka herkese dost, herkese merhametliydi. beni bunlar yedirdi bitirdi içten içe..
5 haftadır ayrıyım en son aradı evlilik danısmanına gidelim diye gideceğiz bakalım..ne olcak..benim umudum yok ama en azından bunu da denemedık demeyelım..
kaç yıllık evlisiniz ? benzer problemleri ben de yaşıyorum
Ben böyleydim eşiniz gibi ama kolay sinirlenmezdim ama sinirlendiğim de onun canına yakacak şeyler söylerdim sonra düzeldim kendime hakimim artık pisman olurdum eşim tartışmadan nefret eden biri başka odaya giderdi şimdi çok şükürArkadaslar merhaba...
sorunum esimle. Oyle cok buyuk sorunlarimiz yok. Ama kucuk seyleri buyutmeyi ikimiz de iyi basariyoruz.
Soyle soyleyeyim esimle ara sira tartismalar yasiyoduk. ama bu son zamanlarda sıklasmaya basladi. Esim normalde sevdigini sıklıkla soyleyen, iyi kalpli, sakaci, bazen romantik, herkes tarafindan cok sevilen ve cabuk sinirlenen biri.ama siniri anlik. 5 dk sonra neye sinirlendigini bile unutur bazen.
Ama sinirlendiginde gozu bisey gormez. Sanki kelimelerini canimi acitmak icin itina ile secmis oluyor.icinden gelmeyerek soyledigini cok iyi biliyorum, siniri gecince kendi de itiraf ediyor ama is isten gecmis oluyor.
bende cabuk sinirlenen biriyim ayni esim gibi hemen parlar hemen sonerim. Bu zamana kadar idare etmisiz ama bu son zamanlarda cok sık tartisir olduk.
Asil sorunum da su tartistiktan sonra ben sakin kalmaya calisarak yumusak ses tonuyla konusup sorunumuzu cozemeye calisirim.kendisi Her zaman arkasini doner cekil basimdan, konusacak birsey yok, ben boyleyim degismem vb. Sacma cumleler kurup beni de sinirden aglatmayi basarir. geceleri ben uyurkende (uyudugumu sanarken) sarilir oper canim bitanem der bazen konusur tabi uydugumu sandigi icin. Sabahta aksam ki gibi surat asar gider isine. iki gune kalmaz birsey olmamis gibi davranmaya baslar e ben de kin tutamam bir konusmazsam ikinciye unutup konusmus olurum. Suclu olsa da ozur filan kolay kolay dilemez.
beni sevdiginden eminim bende onu seviyorum. ama boyle davranarak beni cok uzuyor bunu soyluyorum kendisine biliyor.eskiden olsa karsisinda aglamama dayanamazdi simdi hic umrunda bile degil.konusarak sorunlarin cozulecegine inanmiyor. Napacagim nasil davranacagim bilmiyorum. sorunlarimi kimseye anlatan biri degilim o gun cok tartismis olsak moralim iyi bile olmasa cevremdekilere hic belli etmemeye calisirim. kimse daha birgun kavga ettigimizi duymamistir annem bile. Esimde ayni benim gibi oda kimseye belli etmez.
Bu yuzden size sormak istiyorum ne yapmam lazim nasil duzelir aramiz.
cok buyuk sorun olsa tamam diyecegim ama ufak seyler yuzunden evliligimizin yipranmasina dayanamiyorum. Lutfen akil verin...
Ay bu saydığınız çözümleri eşim yapardı başka odaya geçerdi ben tabi gene peşinden adam sonunda hava almaya giderdi tartışmayı sevmeyen biri çok sükür düzeldim bende çünkü yıpratıyordu bizi farkına vardımşimdiye kadar kendinizi tutamadınız ve bir faydasını görmediniz ..Ben bir yerde okumuştum ,eğer eşlerden biri sinirli ise ,ona cevap vermeden içinden 10 a kadar sayıp,derin nefesler alıyormuşuz ..Yahut başka bir odaya geçip,ya da evden çıkıp bir hava alıp dönmek gibi çözümler..
Bir daha küsüp sizi ağlatmasına müsade vermeyin,seni son kez uyarıyorum böyle yaparak ilişkimize zarar veriyorsun,böyle devam edersen eskisi gibi olmayacak hiçbir şey diyin..Adamda biraz kaybetme korkusu olsun..Heee ben trip atarım bu da dayanamaz gelir barışır gibi izlenim vermeyin ..Zaten niye böyle düşünürler anlamam..
Eşler maalesef tüm sıkıntılarını direk lanse etmese de bize bir şekilde yansıtıyorlarNeredeyse 5 yil olacak...ilk evlendigimizde sık sık tartisiyodur alisma surecinde olur boyle dedik. Sonra azaldi. Tekrar sıklasti. Herhalde cok inisli cikisli iliskimiz var anlamadim ki
ama esimede hak veriyorum bu aralar ailesinde birtakim sıkıntilar var iside stresli bunlar tetikliyor tabi.
bence de tartışma sonrası hemen konuşmak biraz da karşı tarafı sıkboğaz etmek gibi oluyor ve cidden olay daha da kötüye gidiyor.benim esimde ayni sizin esiniz gibi..ilk baslarda bende gidip konusmaya calisirdim filan..ama daha ters teperdi,adam tartismadan sonra rahat birakilmak istiyor..
ve bigun bana sunu dedi..`sen bana siddet uyguladiginin farkinda misin?`
neden diye sordum..
ona gore birine dusuncelerini(bu ozur dahi olsa) zorla dayatmak siddettir..konusmak istemiyorum havam olmuyor tartistiktan sonra dedi..
ben ogun bugun kesinlikle tartisma sonrasi yanina yaklasmam..
2 saat sonra yanima hicbisey olmamis gibi gelir..en gec sabaha gulleri acmis olarak uyanir..
birakin varmayin ustune..
Erkekler kadının ağlamasını direk duygu sömürüs olarak algılıyorlar.baktın kavga edecek bagırıp çagıracak git yatak odana
uyu yada uyuyormul gibi yap
çabuk sakinleşiyorsa sen uyanana kadar sakinleşir zaten
erkeklerin çoguda aglayan kadınlara zamanla tepkisiz kalıyor
y ne güzel ki küs kalabiliysounuz benim esiim hic kalmıyo ben küssemde sürekli sırnasıyo bırak 2 gün konusmada rahatla be canımZaten bende bi ic cekiyorum 10a kadar sayiyorum da oyle sakincene konusalim diyorum yoksa bende sinirlenince bagirip cagiririm
bugun ciktim disari arkamdan kac kere aradi acmadim yanimdaki eltimi aradi tabi o durumu bilmedigi icin vermd telefonu diyemedim aldim soguk konustum.
simdi kendisi yok evde birazdan gelir. surat asip umrumda degilmis gibi oturacagim ama boyle nereye kadar konusmaktanda anlamiyo ki. Ben onunla konusmaya calistikca o beni pesinden kosturdugunu saniyor herhalde
napcan bizde sinirimizi böyle oluyoruzbenim evliliğimin sonu oldu bu sinir, öfke denen illet!!! nasıl birşeyse, banyodan 2 dk geç çıktım diye telefonlar kırıldı, makyaj malzemelerim yerle bir oldu..bir de ben cok sakin bir insanım kolay kolay sinirlenmem ben de sinir hastası oldum cıktım yalnız kaldıgımda bir kere de ben attım o telefonu yere bir kere de ben kırdım bilgisayarımı..
benim eşim bir de inatcı ve gururlluydu hiç bir kere de hata yaptım demezdi..özürdilemezdi. varsa yoksa ben ne dersem o!
yıpratma evliliğini sinirlendirme eşini desem de kimse kötü niyetle yapmıyorki birşeyi...ama sen sakin kalmayı dene, en önemlisi de sinirlendirmemeye özen göster..böyle insanlara cok anlayışlı olmak gerekmiş, ben olamıyordum cunku benim eşim cok farklı bir kişiliği vardı..lafları canımı cok acıtıyordu, benden başka herkese dost, herkese merhametliydi. beni bunlar yedirdi bitirdi içten içe..
5 haftadır ayrıyım en son aradı evlilik danısmanına gidelim diye gideceğiz bakalım..ne olcak..benim umudum yok ama en azından bunu da denemedık demeyelım..