Arkadaslar merhaba...
sorunum esimle. Oyle cok buyuk sorunlarimiz yok. Ama kucuk seyleri buyutmeyi ikimiz de iyi basariyoruz.
Soyle soyleyeyim esimle ara sira tartismalar yasiyoduk. ama bu son zamanlarda sıklasmaya basladi. Esim normalde sevdigini sıklıkla soyleyen, iyi kalpli, sakaci, bazen romantik, herkes tarafindan cok sevilen ve cabuk sinirlenen biri.ama siniri anlik. 5 dk sonra neye sinirlendigini bile unutur bazen.
Ama sinirlendiginde gozu bisey gormez. Sanki kelimelerini canimi acitmak icin itina ile secmis oluyor.icinden gelmeyerek soyledigini cok iyi biliyorum, siniri gecince kendi de itiraf ediyor ama is isten gecmis oluyor.
bende cabuk sinirlenen biriyim ayni esim gibi hemen parlar hemen sonerim. Bu zamana kadar idare etmisiz ama bu son zamanlarda cok sık tartisir olduk.
Asil sorunum da su tartistiktan sonra ben sakin kalmaya calisarak yumusak ses tonuyla konusup sorunumuzu cozemeye calisirim.kendisi Her zaman arkasini doner cekil basimdan, konusacak birsey yok, ben boyleyim degismem vb. Sacma cumleler kurup beni de sinirden aglatmayi basarir. geceleri ben uyurkende (uyudugumu sanarken) sarilir oper canim bitanem der bazen konusur tabi uydugumu sandigi icin. Sabahta aksam ki gibi surat asar gider isine. iki gune kalmaz birsey olmamis gibi davranmaya baslar e ben de kin tutamam bir konusmazsam ikinciye unutup konusmus olurum. Suclu olsa da ozur filan kolay kolay dilemez.
beni sevdiginden eminim bende onu seviyorum. ama boyle davranarak beni cok uzuyor bunu soyluyorum kendisine biliyor.eskiden olsa karsisinda aglamama dayanamazdi simdi hic umrunda bile degil.konusarak sorunlarin cozulecegine inanmiyor. Napacagim nasil davranacagim bilmiyorum. sorunlarimi kimseye anlatan biri degilim o gun cok tartismis olsak moralim iyi bile olmasa cevremdekilere hic belli etmemeye calisirim. kimse daha birgun kavga ettigimizi duymamistir annem bile. Esimde ayni benim gibi oda kimseye belli etmez.
Bu yuzden size sormak istiyorum ne yapmam lazim nasil duzelir aramiz.
cok buyuk sorun olsa tamam diyecegim ama ufak seyler yuzunden evliligimizin yipranmasina dayanamiyorum. Lutfen akil verin...