- 19 Mayıs 2020
- 46.308
- 207.127
-
- Konu Sahibi Masal123459
Nasıl çözüme kavuştu, bal gibi aldatmış, itiraf da etmiş? Bi daha yapmaz mı sanıyorsunuz?Merhaba farklı bir durumdu anlatınca çözüme kavuştu anlattığım gibi değilmiş o farklı bir konu rica etsem bu konuda kalsak olur mu
O zaman neden vazgecmiyorsunuz, kendinize bunu neden yapiyorsunuz?Hiç evlenmek istemiyorum bir şey olsa da olmasa diyorum
Korkuyorum insanlardan iftiralardan erkek egemenliğinden toplumun kadını suçlamasındanO zaman neden vazgecmiyorsunuz, kendinize bunu neden yapiyorsunuz?
Öyle bir amacı yoktu ben yapınca sinirlendiInstadan birlikte olan fotoğraflarinizi silmek icin bahane bulmuş, simdi rahat rahat takılır:)
Doguluyuz demişsiniz oralari bilmiyorum ama dusunun yarin bosaninca daha kotu konusurlar yada ya o zaman bosanamazsaniz. Allah hakkinizda hayirli olani nasip etsin.Korkuyorum insanlardan iftiralardan erkek egemenliğinden toplumun kadını suçlamasından
Varmis, bahane aramis, bahane de ayagina gelmis.Öyle bir amacı yoktu ben yapınca sinirlendi
Bence bu daha fragman en büyük tribini evliyken yapacak hadi 1. bölümden bahsedeyim; ilk saçma küsmesinde annesinin evine gidecek kk da meşhur koca tribidir bu :)Komplekse bak. Cidden artık erkekler o kadar nazlıki kadınlar naz çekmeye başlamış. Başka göze batan şeyler de var mı iyi gözlemle evlilik kolay şey değildir böyleleriyle
Erkek egemenliği ifadenizin ve toplumun konuyla ilgisi nedir ? Toplum sizi neyle suçlayacak ?Korkuyorum insanlardan iftiralardan erkek egemenliğinden toplumun kadını suçlamasından
Nişanlandı ayrıldılar kesin kız iyi çıkmadı huyları şöyle vs diye klasik insanlar işteErkek egemenliği ifadenizin ve toplumun konuyla ilgisi nedir ? Toplum sizi neyle suçlayacak ?
Kim bu klasik insanlar? Nişanlanan hatta boşanan insanlar için anlaşmamışlar ki ayrılmışlar; haklarında hayırlısı olsun deyip geçiyor çoğu insan.Nişanlandı ayrıldılar kesin kız iyi çıkmadı huyları şöyle vs diye klasik insanlar işte
Ohoo insanların ne konuştuğunu dikkate alırsak evden çıkamayız. Ota b.ka laf eder sonra en alasını kendileri yapar pişkin pişkin laf etmeye devam ederler. Elaleme yaranılmaz zaten de ek olarak da sussunlar diye kimse hayatını karartmasın bir zahmetNişanlandı ayrıldılar kesin kız iyi çıkmadı huyları şöyle vs diye klasik insanlar işte
Kim bu klasik insanlar? Nişanlanan hatta boşanan insanlar için anlaşmamışlar ki ayrılmışlar; haklarında hayırlısı olsun deyip geçiyor çoğu insan.
Siz nişanlısından ayrılan birini duyunca ne diyorsunuz ?
Çevremde çok yok o yüzden alışkın olmadığım içindir belki deKim bu klasik insanlar? Nişanlanan hatta boşanan insanlar için anlaşmamışlar ki ayrılmışlar; haklarında hayırlısı olsun deyip geçiyor çoğu insan.
Siz nişanlısından ayrılan birini duyunca ne diyorsunuz ?
bundan en korkan da tanimadan etmeden ya da kötü yonlerini gördüğü halde nisanlanmaya en hevesli olan oluyor nedense. ben de bunu anlayamiyorum cidden, sacma geliyor.Korkuyorum insanlardan iftiralardan erkek egemenliğinden toplumun kadını suçlamasından