• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuluyor ( resimli)

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.334
548
29
Kizlar saçma diyiceksiniz kardeşim gibi belkide iyice kafayı siyirdin sen diyiceksiniz biliyorum ama.gercekten sinirlerim bozuluyor .bizim bahçe .7.8 tane kedi var aralarında birtane var cok sevmiştim o kediyi önceliğim oydu sütünü etini falan ben verirdim . Bı kedi var sürekli onunla ciftlesiyorlar ve bu beni sinirlendiriyor .kovuyorum erkek kediyi .ama 1.2 değil bugün sadece 4 defa müdahale ettim .kabullenemiyorum . istemiyorum çiftleşmesini .benim sevdiğim kedide tam bir azgın erkek kedi gidince oda peşinden gidiyor .çok sinirleniyorum ve kediye bağırmaya bile başladım ben kafayı oynattim sanırım .sevdigim kedide bu IMG_20200625_212340.webp

Hiç hayvan sahibi olmadığım için soruyorum. Tam olarak ne konuda zararı var o kediyle çiftleşiyor olmalarının?
inanın ki bende tam olarak bilmiyorum.ben bile bazen napiyorum ya ben diyorum.bazen aklıma şey geliyor.esimden dolayimi acaba hayvanların bile dışı kediyi uzecegini ve oyuzden birlikte olmamaları gerektiğini dusunuyorum acaba

Kizlar saçma diyiceksiniz kardeşim gibi belkide iyice kafayı siyirdin sen diyiceksiniz biliyorum ama.gercekten sinirlerim bozuluyor .bizim bahçe .7.8 tane kedi var aralarında birtane var cok sevmiştim o kediyi önceliğim oydu sütünü etini falan ben verirdim . Bı kedi var sürekli onunla ciftlesiyorlar ve bu beni sinirlendiriyor .kovuyorum erkek kediyi .ama 1.2 değil bugün sadece 4 defa müdahale ettim .kabullenemiyorum . istemiyorum çiftleşmesini .benim sevdiğim kedide tam bir azgın erkek kedi gidince oda peşinden gidiyor .çok sinirleniyorum ve kediye bağırmaya bile başladım ben kafayı oynattim sanırım .sevdigim kedide bu Eki Görüntüle 2654545

Alıntı da yapayım şuraya konu gidici belli ki.

Niye kisirlastirayim ya .ben bile aslında bunu yapmak istemiyorum ama kendime engel olamiyorum

Saçmalık. Çocuk musunuz? Mantık, muhakeme yetenekleriniz yok mu da kendinize engel olamıyorsunuz?
Bilmem belki dünyaya, hayvanlara faydalı olacak bir iş yapmak istersiniz bir iki kedi kısırlaştırarak. Pek ihtimal vermedim ama...

Niye kisirlastirayim ya .ben bile aslında bunu yapmak istemiyorum ama kendime engel olamiyorum
kızgınlık dönemine girmezler dolayısıyla çiftleşmezler , hem de doğum yapmak dişinin ömrünü kısaltır.ama çiftleşmelerine engel olamazsın içgüdüsel kızgınlaşıyo onlar :temizlik:

Back
X