- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Evet nişanlılık döneminde rahatsız olduğumu anlatmıştım. Üzerine yine tekrar tekrar tekrarlandı sonunda patladım.Sorun ne biliyor musunuz? Sorun şu. Siz bundan rahatsız olduğunuzu defalarca kez söylemişsiniz, o da her seferinde kendini bu konuda duzeltmemis.
Bunu bi kadın yapsa bilmem ne olur, erkek yapınca hayranlık öyle mi.
Elaleme iyi olmaya çalışana kadar size karşı iyi olmaya çalışması lazım. Eltinizin bebek yapımına karışmasının da bir alemi yok,arkadasinizin da aynı şekilde. Tanıdığınız kişileri böyle ozelinize karıştırmayın. Hiçbir şekilde.
Ya hayran olabilir sevebilir bence bu konu üzerinde çok durup kendinizi kötü duruma düşürmeyin.Evet eltimi nişanlılık döneminden beri övdü durdu. O zamanlar sustum ama rahatsız olduğumu taaa o zamanlar anlatmaya çalışmıştım. Üzerine bu eklenince tepki gösterdim, tabiri caizse patladım.
Bu hastane konusunu dallandırıp budaklandırarak hata ettim. Eşimle karşılıklı hatalarımız oldu. Biraz daha sakinim artık
Eşiniz çok boş bi tip. Ona ne kime soracağınızdan? Allah akıl fikir versin.Merhaba kk,
2 bucuk yıldır evliyim.Eşimle yakın zamanda bebek yapma kararı aldık. Eşime, vitamin, mineral bakımından önce bir doktora gideyim dedim. O da iyi olur dedi. Ben de yakin bir arkdaşım var 2 çocuğu olan, tecrübesinden yararlanmak için hangi hastaneye gittiğini bir soracagimu söyledim. Eltim de kadin doğum da çalışıyor, eşim eltime sormamı söyledi. Gebelik bu ya hanımlar malum, olur ya da olmaz aileye yakın birine söylemek istemediğimi, özel bir konu olduğunu ve eltime söylemektense en yakın arkasasima söylerim rahat olur, ikisi arasindaki muhabbetimin farklı olduğunu bellirttim. Eşim de eltime söylemiyorsan x arkadaşına da söyleme, o da benim özelim dedi. Kızlarrr şok oldummmm
Delirdim sesimi yükselttim. O ne demek oluyor diye... İllaki eltime mi danışmam lazım amacın ne, o özelini bilse daha mı mutlu olurdun diye sitem ettim. O an o da sesini yüksellti. Bağırarak eltimin adını duyar duymaz tüylerim ürperiyomuş, öyle söyledi. Tamam kendisini pek sevmem mesafeliyim ama bu konu onu ilgilendirir mi? Neye uğradığımı şaşırdım. Kavgadan bir iki saat sonra gönlümü almaya çalıştı. Birkaç gün oldu halâ canım sıkkın...
Evlenmeden önce de eşim hep eltimi överdi. Nişanda kuaföre, fotoğraf cekimine birlikte gitmemizi söylemişti, ne alaka diye sasirmistim ama sesimi cikarmadim tamam demiştim. Allah'tan o gün gelmemişti. Evlenmeden önce sürekli eltimin yaptığı yemekleri, sevdiği yemekleri anlatırdı.
Bu kavganın sonunda patladım artık. Niye onu bana sürekli övdugunu, niye süreklıli akıl danışmamı istediğini sordum. Saçmalama diyor, konuyu kapatıyor. Allah aşkına eşimin amacı ne? Kuaför, alışveriş, foto çekimi, yemek vs neyse de çocuk yaparken de illaki elime danışacağım((
işte bunu kadın yapsa adam hemen parlar sen ne saçmalıyosun diye , evde kıyamet kopar.siz de sürekli birini övsenize
dilinizden düşürmesenize
nasıl oluyomuş bakalım
en tilt olduğum şeylerden biridir
Bilemiyorum hayranlık diye çok normal konuşuluyor. Eş kişisi eşine hayran olmalı bence deElti ya da enişte hayranlığını ben hiç anlayamayacağım açıkçası. Mutlaka hayran olacaksa eşine hayran olsun. Ne saçma hayatı paylaştığı sizsiniz ama eş gidip kardeşin karısına-kocasına hayran oluyor.
Benim bir arkadaş var o da eniştesine hayran. Eşiyle ara ara kavgası bile oluyor. Ne zaman bir konu olsa eniştem olsa şöyle yapardı, eniştem olsa böyle konuşurdu falan gibi cümleler kuruyor eşine. Benim için çok çirkin şeyler bunlar.Bilemiyorum hayranlık diye çok normal konuşuluyor. Eş kişisi eşine hayran olmalı bence de
Çok ağlıyorum şu andaaaBen siz bu konuyu halletmeden çocuk düşünmeyin...
hamilelikte de Bu sefer de o hiç kilo almamıştı hiç zorlamamisti hiç zor doğum yapmamıştı
çocuk olur o oyle yemek yedirmemisti vs vs cinnet sebebi yaniii
aynen bunu anlatmaya çalışıyorum. neden erkek olunca adı hayranlık oluyor da kadın yapsa bilmem ne oluyor?Evet nişanlılık döneminde rahatsız olduğumu anlatmıştım. Üzerine yine tekrar tekrar tekrarlandı sonunda patladım.
Bundan sonra özelimi hiç kimseye anlatmam hastaneyse hastane...
Hayranlık meselesone ben de takıldım. Bur kadın başka bir erkeğe hayran olunca olay olur ama erkek hayran olunca sıkıntı olmuyor
Çok ağlıyorum şu andaaa((( Kiyaslanmayi hiç sevmemisidir ezelden imtihanım olduuuu... Bebektir, hamileliktir bunları kıyaslayacagi öveceği aklima geldikçe bile üzülüyorumm. Anladım ki biraz daha zamanı var bebek için hayırlısı olsun
Yani mesafeli olabilirsiniz. Acaba eltiyle ilgili sevmediğiniz şeyleri söylüyorsunuz da eşiniz de aranız iyi mi olsun diye böyle diyor diye düşündümAnlayamıyorum, eltime kötü davranmıyorum ama hep mesafeliyim o da bana karşı mesafelidir. Saygısızlık yapmadığım sürece mesafeli olmamın nesi yanlış?
Eşim, kız kardeşimin eşini de pek sevmez, mesafelidir. Bugüne kadar bundan hiç rahatsız olmadım, kendi tercihi dedim.
Konu stres ve başkası yüzünden kavga edildi . Bebek fikrini olumsuz yönde etkiliyor malesefburda bile sorununuz elti yani , çocuk sahibi olmaya çalışan çiftin sorunu elti olabilir mi ?
hanımefendi bu böyle olmaz. bu şekilde olmaz.Konu stres ve başkası yüzünden kavga edildi . Bebek fikrini olumsuz yönde etkiliyor malesef
Eltiniz kadın doğumda çalıştığı için sormanız daha mantıklı geldi bana da eşiniz de bu sebepten söylemiş olabilir. Bence siz eltinizden hoşlanmadığınız için söyledikleri tuhaf geliyor size yoksa eltinizin zevkini ya da el lezzetini de sevebilir bunda bir şey yok benimde kaynım bazen söyler yemeklerimi eltim destekler falan bazen bozuluyor gibi olsa da sıradan bir durum bunlar altında bir sebep aramaya gerek yok.Merhaba kk,
2 bucuk yıldır evliyim.Eşimle yakın zamanda bebek yapma kararı aldık. Eşime, vitamin, mineral bakımından önce bir doktora gideyim dedim. O da iyi olur dedi. Ben de yakin bir arkdaşım var 2 çocuğu olan, tecrübesinden yararlanmak için hangi hastaneye gittiğini bir soracagimu söyledim. Eltim de kadin doğum da çalışıyor, eşim eltime sormamı söyledi. Gebelik bu ya hanımlar malum, olur ya da olmaz aileye yakın birine söylemek istemediğimi, özel bir konu olduğunu ve eltime söylemektense en yakın arkasasima söylerim rahat olur, ikisi arasindaki muhabbetimin farklı olduğunu bellirttim. Eşim de eltime söylemiyorsan x arkadaşına da söyleme, o da benim özelim dedi. Kızlarrr şok oldummmm
Delirdim sesimi yükselttim. O ne demek oluyor diye... İllaki eltime mi danışmam lazım amacın ne, o özelini bilse daha mı mutlu olurdun diye sitem ettim. O an o da sesini yüksellti. Bağırarak eltimin adını duyar duymaz tüylerim ürperiyomuş, öyle söyledi. Tamam kendisini pek sevmem mesafeliyim ama bu konu onu ilgilendirir mi? Neye uğradığımı şaşırdım. Kavgadan bir iki saat sonra gönlümü almaya çalıştı. Birkaç gün oldu halâ canım sıkkın...
Evlenmeden önce de eşim hep eltimi överdi. Nişanda kuaföre, fotoğraf cekimine birlikte gitmemizi söylemişti, ne alaka diye sasirmistim ama sesimi cikarmadim tamam demiştim. Allah'tan o gün gelmemişti. Evlenmeden önce sürekli eltimin yaptığı yemekleri, sevdiği yemekleri anlatırdı.
Bu kavganın sonunda patladım artık. Niye onu bana sürekli övdugunu, niye süreklıli akıl danışmamı istediğini sordum. Saçmalama diyor, konuyu kapatıyor. Allah aşkına eşimin amacı ne? Kuaför, alışveriş, foto çekimi, yemek vs neyse de çocuk yaparken de illaki elime danışacağım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?