• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu yardım edin

sağlık ocağına gidip normal kan testi de yaptırabilirsiniz. yada herhangi bir hastanenin dahiliye bölümüne gidip tüm testleri yaptırabilirsiniz. şu aşamada doktor yada hastane aramanıza hiç gerek yok emin olun, test bu, sonucu her yerde aynı zaten

Eltiyi sevmediğinizin farkında da ondan mı ısrar ediyor acaba?

Ama bu kadar övse eltiyi hayırdır noluyoruz derim
Anlayamıyorum, eltime kötü davranmıyorum ama hep mesafeliyim o da bana karşı mesafelidir. Saygısızlık yapmadığım sürece mesafeli olmamın nesi yanlış?

Eşim, kız kardeşimin eşini de pek sevmez, mesafelidir. Bugüne kadar bundan hiç rahatsız olmadım, kendi tercihi dedim.

Aile hekimine bile gitseniz rutin tahlilleri yapar detaylı isterseniz kadın doğumcuya gitmelisiniz. Siz eltiniz kadın doğumcuda çalışırken arkadaşım hangi doktora gitmiş sorayım demekle hata etmişsiniz. Oturup araştıracaktınız eşinize de bak ben bu doktoru beğendim yorumları falan iyi buna gideceğim derdiniz. Öbür türlü adam haklı. Eltinie aranızda ben geçti bilmiyorum. Siz buna devam ederseniz eşinizde eltinizi yüceltmeye devam eder gibime geliyor.

Burda yazdıklarımız, hayırdır bu ne kıyaslama, övme falan düşüncesi ilk ne zaman aklınıza geldi

Yorumlarda var genelde bu tarz adamlar da oluyormuş. Benim de kız kardeşimin eşi var, kız kardesim benden önce evlendi. Yıllardır aramızda aileden biri gibi olmuştu. Değil övmek,laf arasında ondan bahsetmek aklıma bile gelmez.Bu durum can sıkıcı olsa da bizi bulmuş demek ki, siz şaslısınız o zaman
Tamamen kisiden kisiye degisiyor bunlar Benim teyzelerim de babami yere göğe sigdiramaz. Abilerinden cok sever sayarlar mesela. Babam da bi yengesine karsi oyleydi. Yani muhabnet hic olmayabilir de , bu sekilde de olabilir Cok normal Ortada somut bir sey yokken esinizin davranislarindan suphe etmeniz cok yanlis

illa elti icin değil kim için dese insanın sinirini bozar bu durum .

Eşinize dediniz mi benimle neden onu kiyasliyorsun diye
Rahatsız olduğumu eşime belirttim, neden bu şekilde davranıyorsun, olan bize oluyor dedim. Saçmalama ben öyle bir şey yapmıyorum deyip sarılıyor, gönlümü almaya çalışıyor

Benim eltim yok ama, babamdan onun ailesinden bildigim kadariyla buyuk elti/yengeyse bu kisi, erkekler buyuk veya ilk yengelerini abla gibi sayip saygi duyuyor abilerinden dolayi, cok düşkün olabiliyorlar. Sacma ama oyle. Ayrica haklisiniz, ailenizden kimse bilmesin. Bebek olmamasi durumunda bu mesele sizi cok zorlar, sorup dururlar. Ben hamile kalana kadar herkese hayir bebek düşünmüyoruz dedim, kafam rahat etti. Bu konuda taviz vermeyin. Ama eltime niye bu kadar düşkün diyip cok yukselmenize de gerek yok. Degisik bisey ama cok erkekte gordum bu huyu. Muhtemelen kaynananizin o gelinine olan övgüsü, sevgisiyle evdeki kardes olarak bundan etkilenmistir
Malesef bu saygı, bu hayranlık suçsuz tarafı da okların hedefi haline getirebiliyo, keşke erkekler bunun farkına varsa, ne eşlerini kırsalar ne yengeyi hedef haline getirseler, yıllardır ben de kıskanılan, nefret edilen elti olarak bıktım eltimin kininden, kıskançlığından, bana da el atın 😂

Yorumlardan anladığım kadarıyla eşiniz eltinizi yengesi olarak seviyor ve içli dışlı olmak istiyor.
Sizin de tepkili olmanızı istemiyor ve danışmanızı bekliyor.
Birde konunuzla ilgili bir yerde çalıştığı için ondan destek almanızı beklemiş.
Yani benim kardeşimde eşime çok düşkündür sever sayar.
Bende kardeşimin eşi istediğim konuda fikir alabileceğim biriyse ondan almak isterim.
Sonuçta oturup ilişki detayı anlatacak değilsiniz iyi bir doktor arıyorum demeniz kafi.
Sanırım tepkisi bundan.
Ama sizde çok saçma bir konuya saçma bir şekilde yükselmişsiniz.

Bir hastane bulup giderim deseydiniz detay vermeye, ona buna danışayım demeye gerek yokmuş pek.

Merhaba kk,
2 bucuk yıldır evliyim.Eşimle yakın zamanda bebek yapma kararı aldık. Eşime, vitamin, mineral bakımından önce bir doktora gideyim dedim. O da iyi olur dedi. Ben de yakin bir arkdaşım var 2 çocuğu olan, tecrübesinden yararlanmak için hangi hastaneye gittiğini bir soracagimu söyledim. Eltim de kadin doğum da çalışıyor, eşim eltime sormamı söyledi. Gebelik bu ya hanımlar malum, olur ya da olmaz aileye yakın birine söylemek istemediğimi, özel bir konu olduğunu ve eltime söylemektense en yakın arkasasima söylerim rahat olur, ikisi arasindaki muhabbetimin farklı olduğunu bellirttim. Eşim de eltime söylemiyorsan x arkadaşına da söyleme, o da benim özelim dedi. Kızlarrr şok oldummmm

Delirdim sesimi yükselttim. O ne demek oluyor diye... İllaki eltime mi danışmam lazım amacın ne, o özelini bilse daha mı mutlu olurdun diye sitem ettim. O an o da sesini yüksellti. Bağırarak eltimin adını duyar duymaz tüylerim ürperiyomuş, öyle söyledi. Tamam kendisini pek sevmem mesafeliyim ama bu konu onu ilgilendirir mi? Neye uğradığımı şaşırdım. Kavgadan bir iki saat sonra gönlümü almaya çalıştı. Birkaç gün oldu halâ canım sıkkın...

Evlenmeden önce de eşim hep eltimi överdi. Nişanda kuaföre, fotoğraf cekimine birlikte gitmemizi söylemişti, ne alaka diye sasirmistim ama sesimi cikarmadim tamam demiştim. Allah'tan o gün gelmemişti. Evlenmeden önce sürekli eltimin yaptığı yemekleri, sevdiği yemekleri anlatırdı.

Bu kavganın sonunda patladım artık. Niye onu bana sürekli övdugunu, niye süreklıli akıl danışmamı istediğini sordum. Saçmalama diyor, konuyu kapatıyor. Allah aşkına eşimin amacı ne? Kuaför, alışveriş, foto çekimi, yemek vs neyse de çocuk yaparken de illaki elime danışacağım:KK43:((
bence cok takilma sen takildıkca daha cok över

Malesef bu saygı, bu hayranlık suçsuz tarafı da okların hedefi haline getirebiliyo, keşke erkekler bunun farkına varsa, ne eşlerini kırsalar ne yengeyi hedef haline getirseler, yıllardır ben de kıskanılan, nefret edilen elti olarak bıktım eltimin kininden, kıskançlığından, bana da el atın 😂
Hanimlar da haksiz degil. Erkekler biraz odun. Dusunemiyolar ettikleri lafin sonunu. En iyisi mesafeli olmak Yuz goz olmaya gerek yok

Ahh keşke... Erkekler de bu formdakileri okusalar da eşlerine öyle davranmasalar, Yanlış anlaşılmalar hiç olmasa

Ahh keşke... Erkekler de bu formdakileri okusalar da eşlerine öyle davranmasalar, Yanlış anlaşılmalar hiç olmasa
Sorun ne biliyor musunuz? Sorun şu. Siz bundan rahatsız olduğunuzu defalarca kez söylemişsiniz, o da her seferinde kendini bu konuda duzeltmemis.
Bunu bi kadın yapsa bilmem ne olur, erkek yapınca hayranlık öyle mi.
Elaleme iyi olmaya çalışana kadar size karşı iyi olmaya çalışması lazım. Eltinizin bebek yapımına karışmasının da bir alemi yok,arkadasinizin da aynı şekilde. Tanıdığınız kişileri böyle ozelinize karıştırmayın. Hiçbir şekilde.

Biz evlenmeden önce elim hep eltimi över aralarının çok iyi olduğunu falan anlatırdı...Her şeye onuda müdahil ederdi. Bu duruma hiçbir müdahalem olmadı ...Benimde aram iyidi.Aradan 18 yıl geçti şimdi görünce tiksiniyorum midem bulanıyor falan diyor.Zamana bırakmanızı tavsiye ederim

Yorumlardan anladığım kadarıyla eşiniz eltinizi yengesi olarak seviyor ve içli dışlı olmak istiyor.
Sizin de tepkili olmanızı istemiyor ve danışmanızı bekliyor.
Birde konunuzla ilgili bir yerde çalıştığı için ondan destek almanızı beklemiş.
Yani benim kardeşimde eşime çok düşkündür sever sayar.
Bende kardeşimin eşi istediğim konuda fikir alabileceğim biriyse ondan almak isterim.
Sonuçta oturup ilişki detayı anlatacak değilsiniz iyi bir doktor arıyorum demeniz kafi.
Sanırım tepkisi bundan.
Ama sizde çok saçma bir konuya saçma bir şekilde yükselmişsiniz.

Bir hastane bulup giderim deseydiniz detay vermeye, ona buna danışayım demeye gerek yokmuş pek.
Evet eltimi nişanlılık döneminden beri övdü durdu. O zamanlar sustum ama rahatsız olduğumu taaa o zamanlar anlatmaya çalışmıştım. Üzerine bu eklenince tepki gösterdim, tabiri caizse patladım.

Bu hastane konusunu dallandırıp budaklandırarak hata ettim. Eşimle karşılıklı hatalarımız oldu. Biraz daha sakinim artık

Back