Sinirlerim bozuldu yardım edin

Daha hamile degilsiniz. On muayeneyi devlette yaptırmıştım. Zaten tahlil yapıp eksik vitamin varsa ilaç veriyorlar. Çok da en iyi doktoru aramayı gerektirecek birşey degil

Yani illa birine sormaya gerek yok ama soracaksam özellikle bu konuda daha bilgili birine sorarım. İlla öğrenilmesini istemiyorsam kuzenim için soruyorum kuzenim yapacak derimBir arkadaş da olur.
Eşiniz de öğrenmesini istemeyebilir arkadaşınızın. Siz empati kurmasını istiyorsunuz ama kendiniz de kurmuyorsunuz

Böyle konuları birine danışmaya gerek yok, aile hekiminiz ve hemşiresi çok güzel bilgilendiriyorlar.
Sizde eşinize herhangi bir arkadaşınızın yada varsa kızkardeşinizin eşini övün , tepkisi ne olur acaba? Bence siz bebek fikrini bir daha düşünün (!)

Bence üç ay falan dene sonra doktora git belki gerek bile kalmaz ikinci bence eşinle aile ile birlik içinde olmayı seviyor birbirinize destek olursanız iyi hissedeceği için hemen iğrenç şeyleri düşünmeyin bu size yıpratır hele çocuk isteminiz varken hiç stres yapmayın gerek yok ama rahatsızlığınızı güzelce belirtin

X tanıdığı kadın doğumda çalışmayan insanlar nasıl ogreniyorsa siz de öyle öğrenin. Yani direkt doktora gidin,birine danışmak zorunda mısınız ya,standart şeylere bakıyorlar zaten. Sizin önceden birikmiş hinciniz varmış bununla patlamis

Elti bilgili, görgülü bir insan olabilir ya da kendini öyle gösterebilir, eşiniz de bu durumu takdir edebilir. Ne var ki bunda? Kaynım beni ablası gibi görür karşılaşınca, vedalasirken vs de sariliriz illa bir şey mi olmalı? Çok basit bir şey kavgaya dönüşmüş. Eşim şuna danış dese istemiyorsan danışmam olur biter. Üstelik adam gönlünüzü de almış uzatip can sıkmaya değer mi

İlle birine söylemeniz gerekmiyor altı üstü bir kan testi gidin yaptırın kendi başınıza bu kadar basit...

Adetinin 2.gunu evine en yakin hastaneye git kan ver bitti gitti. Olay yapacak bir sey yok bunda. Fol yok yumurta yokken kimseye bir sey soylemeye gerek yok

Ben de 3 elti daha var, diger ikisinin adını hiç ağzına almaz. Haklisiniz ben uzattım sanırım. Önceden olan bitenlerde hep sustum, şimdi patladım fazla tepki gösterdim

Boyle konular bana cok garip geliyor yani insan neden kardeşinin eşi için karisiyla kavgaya tutuşur bu kadar alevli savunur aşik filan degilse. Ne kadar sacma sapan şeyler.

Evlenmeden once adam ne olacagini gostermiş zaten size. Bilmiyorum cozumu ne olur bir seyleri rahatsiz oldugunuz an degistirmeye calismiyorsaniz, degistiremiyorsaniz sonradan olmaz bence. Eltinin ruhu duymazken siz evde birbirinizi yiyip yipratirsiniz.

Elti benim için dış kapının dış mandalidir. Eltime sorsalar aynı şeyi benim için söyler eminim. Can ciğer değiliz, ne o ne de ben...

Eş kişisi farklı düşünüyor işte...
Bu forumda anladigim kadarıyla erkekler kardeş eşlerini daha çok önemsiyor. Dediğiniz gibi evlenmeden önce de sinyalleri vermişti. Bu kadar önemseyeceğini benimle kavgaya tutuşacağını bilemedim. Rahatsız olduğumu güzelce belirttim. Bundan sonrası için bebek dahil her şey için hayırlısı olsun

Benim de eltim var. Eşimin eltimle hiç bir alakası yoktur.
Arada aile toplanmalarinda gorusuruz. Bir kac defa kaynim, eltim hep birlikte yemeğe cikmişizdir hepsi o. 7 bucuk yillik evliyiz evde eltimin konusu bile geçmez.

Boyle elti için eşiyle kotu olan, elti hayrani adamlarin cok fazla oldugunu sanmam ya.

Eşiniz bekarken abisiyle yengesinin evliliğine, evine, düzenine çok mu hayrandı, onlara mı özeniyodu acaba? Benzer bi durum ben de yaşadım çünkü, yeni evliyken bekar kaynım bizimle aynı şehirde çalışıyordu, ailelerimiz farklı şehirlerdeydi, o da bize çok sık gelirdi, asla kötü niyeti yoktu, çok düzgün bi adamdı kaynım ama bize çok özenirdi, bizdeki her şey çok hoşuna giderdi, çok belli ederdi bunu, evlendi bi kaç sene sonra, başka şehre taşındı ve eltime çok çaktırdı sürekli benden, bizden bahsedip, sürekli abimgildeki şu marka, abimgil şunu yaptı, yengem bunu böyle alır şöyle yapar diye diye, bizimkine tıpatıp benzeyen eşyalarla döşediler evi de, çok sinir oldum sesimi çıkarmadım, evlendikleri günden beri eltim öyle düşman ki bana, iyi geçinmek için elimden geleni yaptım ben ama her şeyimi kıskanıyo, her şeyimi aşırı inceliyo, sürekli açığımı arıyo, zıtlaşmak için bahane arıyo hep, iyi ki sene de 3-4 kere anca görüşüyoruz, eşimin memlekete gidince dibimizden ayrılmıyo üstelik, sürekli kaynanamgildeler off
Siz de benim eltim gibisiniz demiyorum asla, yanlış anlamayın sakın, benim demek istediğim aklınıza kötü şeyler getirmeyin, eşinizdeki basit bi abi-yenge hayranlığı olabilir, eltinize çok güveniyor olabilir, bu çok rahatsız edici gerçekten, ben olsam ben de rahatsız olurdum ama eşinizle konuşup rahatsızlığınızı ifade edin bence

Eltiniz akrabası mi eşinizin hani teyze hala kızı gibi vs

Yorumlarda var genelde bu tarz adamlar da oluyormuş. Benim de kız kardeşimin eşi var, kız kardesim benden önce evlendi. Yıllardır aramızda aileden biri gibi olmuştu. Değil övmek,laf arasında ondan bahsetmek aklıma bile gelmez.Bu durum can sıkıcı olsa da bizi bulmuş demek ki, siz şaslısınız o zaman

Kaynınız kötü niyetli değildir ama eltiniz için üzüldüm. Başkasıyla sürekli ama sürekli mukayese edilmek, övmek bir zaman sonra batıyor, insan kendini kötü hissediyor, yoruyor...Aslindanda kayınlar farkında olmadan ortalığı karıştırıyorlar, haberleri yok

Çok haklısınız, çok rahatsız edici bi durum iki kadın için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…