- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
İlla birine mi söylemeniz lazım ?Eşim de eltime söylemiyorsan x arkadaşına da söyleme, o da benim özelim dedi. Kızlarrr şok oldummmm
Arkadasımin hangi hastaneye gittiğini soracaktım. Malum her hastanede aynı ilgiyi bulamayabiliyorsunuzİlla birine mi söylemeniz lazım ?
Artık her şey gugıl reiste yazıyor.
Evet kadın doğumda çalıştığı için söyledi. Ben de arkadaşıma hangi hastaneye gittiğini sormamın daha uygun olacağını söyledim. Eltime sormuyorsam en yakın arkadaşıma da sormayacaksın, o da benim özelim dedi. Normal mi bu şekilde tavır alması?Kadın doğumda çalışıyor olduğu için demiş olabilir mi acaba .
Bilemiyorum ve ben kafayı yemek üzereyimbu elti hayranlığı ne acaba ?
eşinize sordunuz mu ? bana sürekli elti elti sayıklıyorsun , hayırdır? dediniz mi ?Bilemiyorum ve ben kafayı yemek üzereyim
Arkadasımin hangi hastaneye gittiğini soracaktım. Malum her hastanede aynı ilgiyi bulamayabiliyorsunuz
Dedim saçmalama diyor. Ben abartıyormuşum. Beni eksik mi biliyorsun, eltiyi hep örnek gösteriyorsun dedim. Yok öyle bir şey diyoreşinize sordunuz mu ? bana sürekli elti elti sayıklıyorsun , hayırdır? dediniz mi ?
aslında bunlarda tepki gösterecektiniz aynı şeyleri yaşadım ve ne kadar uyuz olduğumu nişanlılıktan beri bildiği için(kendisine çok net bi dille açıkladımEvlenmeden önce de eşim hep eltimi överdi. Nişanda kuaföre, fotoğraf cekimine birlikte gitmemizi söylemişti, ne alaka diye sasirmistim ama sesimi cikarmadim tamam demiştim.
şimdi birşey yazsam,önersem ucu boşanmaya gider.Dedim saçmalama diyor. Ben abartıyormuşum. Beni eksik mi biliyorsun, eltiyi hep örnek gösteriyorsun dedim. Yok öyle bir şey diyor
El bana iyi olursa iyi olurum ki iyi olmak mecburiyetim yok. Haa kötü müyüm asla kötülük yapmam. Mesafeliyim yaşlar 30 ve 30 üstü malesef ama bebek fikri çoktan rafa kalktı, üzgünümBasit bir kan testi yaa, ki ona bile gerek yok. Ilk önce denersiniz, baktiniz olmuyor ondan sonra doktora yoğunlaşirsin.
Niye millet ille korunmadan seviştiğinizi bilsin?
Elti, kardeşinin eşi olduğu için, sen eli ile iyi olursan, kardeş ile güzel vakit geçirebilceğiniz için eltin ile iyi olmani istiyor olamazmi?
Ikinizde olgun değilsiniz, yaş max 21-22dir. Bebek fikrini rafa kaldirin bence.
Böyle bir durumu kimseye paylaşmamanız daha iyi bence. Direkt dra gidin. Birde planlı olunca bu çocuk işi de zor oluyor ya bırakın akışına çok kasmayın kendinizi. İnanın vücudunuz da kendini kasıyor psikolojik olarak çocuk olmuyor bende dahil olmak üzere çok fazla bu şekilde olanlar var.Merhaba kk,
2 bucuk yıldır evliyim.Eşimle yakın zamanda bebek yapma kararı aldık. Eşime, vitamin, mineral bakımından önce bir doktora gideyim dedim. O da iyi olur dedi. Ben de yakin bir arkdaşım var 2 çocuğu olan, tecrübesinden yararlanmak için hangi hastaneye gittiğini bir soracagimu söyledim. Eltim de kadin doğum da çalışıyor, eşim eltime sormamı söyledi. Gebelik bu ya hanımlar malum, olur ya da olmaz aileye yakın birine söylemek istemediğimi, özel bir konu olduğunu ve eltime söylemektense en yakın arkasasima söylerim rahat olur, ikisi arasindaki muhabbetimin farklı olduğunu bellirttim. Eşim de eltime söylemiyorsan x arkadaşına da söyleme, o da benim özelim dedi. Kızlarrr şok oldummmm
Delirdim sesimi yükselttim. O ne demek oluyor diye... İllaki eltime mi danışmam lazım amacın ne, o özelini bilse daha mı mutlu olurdun diye sitem ettim. O an o da sesini yüksellti. Bağırarak eltimin adını duyar duymaz tüylerim ürperiyomuş, öyle söyledi. Tamam kendisini pek sevmem mesafeliyim ama bu konu onu ilgilendirir mi? Neye uğradığımı şaşırdım. Kavgadan bir iki saat sonra gönlümü almaya çalıştı. Birkaç gün oldu halâ canım sıkkın...
Evlenmeden önce de eşim hep eltimi överdi. Nişanda kuaföre, fotoğraf cekimine birlikte gitmemizi söylemişti, ne alaka diye sasirmistim ama sesimi cikarmadim tamam demiştim. Allah'tan o gün gelmemişti. Evlenmeden önce sürekli eltimin yaptığı yemekleri, sevdiği yemekleri anlatırdı.
Bu kavganın sonunda patladım artık. Niye onu bana sürekli övdugunu, niye süreklıli akıl danışmamı istediğini sordum. Saçmalama diyor, konuyu kapatıyor. Allah aşkına eşimin amacı ne? Kuaför, alışveriş, foto çekimi, yemek vs neyse de çocuk yaparken de illaki elime danışacağım((
Evet bence de. Bebek olmamasi durumunda iğneleyici laflarin kimden gelecegi, meraklarinin nasil rahatsiz edecegi belli olmaz. Arkadaşınıza da sormayin bence. Ikiniz arasinda kalsin gebe kalana dek.Niye bu kadar ayrıntılı konuşuyorsunuz ki? Arkadaşıma bir şey soracaksam sorarım eşimden onay beklemem bunun için ya da konu etmem. Ne gerek var?
Ve evet siz eltinizin bilmesini istemiyorsanız eşiniz de arkadaşınızın bilmesini istemeyebilir. Karşılıklı saygı duymalıydınız bu isteklerinize.
Son derece gereksiz bir kavga olmuş, iki taraf da gereksiz noktalara takılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?