Sinirlerim bozuldu yardım edin

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
2 bucuk yıldır evliyim.Eşimle yakın zamanda bebek yapma kararı aldık. Eşime, vitamin, mineral bakımından önce bir doktora gideyim dedim. O da iyi olur dedi. Ben de yakin bir arkdaşım var 2 çocuğu olan, tecrübesinden yararlanmak için hangi hastaneye gittiğini bir soracagimu söyledim. Eltim de kadin doğum da çalışıyor, eşim eltime sormamı söyledi. Gebelik bu ya hanımlar malum, olur ya da olmaz aileye yakın birine söylemek istemediğimi, özel bir konu olduğunu ve eltime söylemektense en yakın arkasasima söylerim rahat olur, ikisi arasindaki muhabbetimin farklı olduğunu bellirttim. Eşim de eltime söylemiyorsan x arkadaşına da söyleme, o da benim özelim dedi. Kızlarrr şok oldummmm

Delirdim sesimi yükselttim. O ne demek oluyor diye... İllaki eltime mi danışmam lazım amacın ne, o özelini bilse daha mı mutlu olurdun diye sitem ettim. O an o da sesini yüksellti. Bağırarak eltimin adını duyar duymaz tüylerim ürperiyomuş, öyle söyledi. Tamam kendisini pek sevmem mesafeliyim ama bu konu onu ilgilendirir mi? Neye uğradığımı şaşırdım. Kavgadan bir iki saat sonra gönlümü almaya çalıştı. Birkaç gün oldu halâ canım sıkkın...

Evlenmeden önce de eşim hep eltimi överdi. Nişanda kuaföre, fotoğraf cekimine birlikte gitmemizi söylemişti, ne alaka diye sasirmistim ama sesimi cikarmadim tamam demiştim. Allah'tan o gün gelmemişti. Evlenmeden önce sürekli eltimin yaptığı yemekleri, sevdiği yemekleri anlatırdı.

Bu kavganın sonunda patladım artık. Niye onu bana sürekli övdugunu, niye süreklıli akıl danışmamı istediğini sordum. Saçmalama diyor, konuyu kapatıyor. Allah aşkına eşimin amacı ne? Kuaför, alışveriş, foto çekimi, yemek vs neyse de çocuk yaparken de illaki elime danışacağım((

Kadın doğumda çalışıyor olduğu için demiş olabilir mi acaba .
Evet kadın doğumda çalıştığı için söyledi. Ben de arkadaşıma hangi hastaneye gittiğini sormamın daha uygun olacağını söyledim. Eltime sormuyorsam en yakın arkadaşıma da sormayacaksın, o da benim özelim dedi. Normal mi bu şekilde tavır alması?

Arkadasımin hangi hastaneye gittiğini soracaktım. Malum her hastanede aynı ilgiyi bulamayabiliyorsunuz

Basit bir kan testi yaa, ki ona bile gerek yok. Ilk önce denersiniz, baktiniz olmuyor ondan sonra doktora yoğunlaşirsin.

Niye millet ille korunmadan seviştiğinizi bilsin?

Elti, kardeşinin eşi olduğu için, sen eli ile iyi olursan, kardeş ile güzel vakit geçirebilceğiniz için eltin ile iyi olmani istiyor olamazmi?

Ikinizde olgun değilsiniz, yaş max 21-22dir. Bebek fikrini rafa kaldirin bence.

Evlenmeden önce de eşim hep eltimi överdi. Nişanda kuaföre, fotoğraf cekimine birlikte gitmemizi söylemişti, ne alaka diye sasirmistim ama sesimi cikarmadim tamam demiştim.
aslında bunlarda tepki gösterecektiniz aynı şeyleri yaşadım ve ne kadar uyuz olduğumu nişanlılıktan beri bildiği için(kendisine çok net bi dille açıkladım) artık ısrar etmek dursun birşey demiyor diyemez konuyu görünce eşimin eski halleri aklıma geldi

Dedim saçmalama diyor. Ben abartıyormuşum. Beni eksik mi biliyorsun, eltiyi hep örnek gösteriyorsun dedim. Yok öyle bir şey diyor
şimdi birşey yazsam,önersem ucu boşanmaya gider.
siz de aynısını ona yapın o zaman, bir adam x olsun, sürekli onu sayıklayın, o bilir , o anlar, ona soralım, o halleder, vay be o nasıl bir adam falan

El bana iyi olursa iyi olurum ki iyi olmak mecburiyetim yok. Haa kötü müyüm asla kötülük yapmam. Mesafeliyim yaşlar 30 ve 30 üstü malesef ama bebek fikri çoktan rafa kalktı, üzgünüm

Niye bu kadar ayrıntılı konuşuyorsunuz ki? Arkadaşıma bir şey soracaksam sorarım eşimden onay beklemem bunun için ya da konu etmem. Ne gerek var?

Ve evet siz eltinizin bilmesini istemiyorsanız eşiniz de arkadaşınızın bilmesini istemeyebilir. Karşılıklı saygı duymalıydınız bu isteklerinize.

Son derece gereksiz bir kavga olmuş, iki taraf da gereksiz noktalara takılmış.

Böyle bir durumu kimseye paylaşmamanız daha iyi bence. Direkt dra gidin. Birde planlı olunca bu çocuk işi de zor oluyor ya bırakın akışına çok kasmayın kendinizi. İnanın vücudunuz da kendini kasıyor psikolojik olarak çocuk olmuyor bende dahil olmak üzere çok fazla bu şekilde olanlar var.

Dr size folik asit verecek bazı doktorlarda folik asitin yanında birde coraspinde veriyor ama eşinize vitamin olarak pek bişey vermiyor. Tabi eşinizde sorun çıkmazsa...

Benim eltim yok ama, babamdan onun ailesinden bildigim kadariyla buyuk elti/yengeyse bu kisi, erkekler buyuk veya ilk yengelerini abla gibi sayip saygi duyuyor abilerinden dolayi, cok düşkün olabiliyorlar. Sacma ama oyle. Ayrica haklisiniz, ailenizden kimse bilmesin. Bebek olmamasi durumunda bu mesele sizi cok zorlar, sorup dururlar. Ben hamile kalana kadar herkese hayir bebek düşünmüyoruz dedim, kafam rahat etti. Bu konuda taviz vermeyin. Ama eltime niye bu kadar düşkün diyip cok yukselmenize de gerek yok. Degisik bisey ama cok erkekte gordum bu huyu. Muhtemelen kaynananizin o gelinine olan övgüsü, sevgisiyle evdeki kardes olarak bundan etkilenmistir

Evet bence de. Bebek olmamasi durumunda iğneleyici laflarin kimden gelecegi, meraklarinin nasil rahatsiz edecegi belli olmaz. Arkadaşınıza da sormayin bence. Ikiniz arasinda kalsin gebe kalana dek.

Hemen kötüyü getirmeyin aklınıza çünkü çok miğde bulandırıcı bir konu bu şekilde suclarsaniz ve böyle bir durum yoksa eğer çok büyük bir haksızlık yapmış olursunuz eşinize bir de insan bu şüpheyle yaşayamaz belki aranız düzelsin huzursuzluk olmasın istemiştir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…