Hım.gerek kalmadıkça aramayın mesela...Çok teşekkürler yorumunuz için,evet ailesinden kaynaklı sorunlarımız oluyor genelde. Bi türlü onları bosveremiyorum. Hepte eşime sikayetleniyorum dediğiniz gibi.
Bugünde gereksiz nedenden kavga cıktı. Hep böyle oluyor saçma sapan nedenlerden kavga cıkıp aşırı büyüyor.
Kavgayı büyütmeyi çok sever kendisi, en ufak bişeyde bıktım sıkıldım ayrılalım boşanalım hep böyle. Bişey sormak için arıyorum bağırarak telefonu açıyo gene ne varrrr diye. Daha ilk arayisimda. Sanki 10 kez aramısım gibi ... hâla gelmedi eve...
gerektiğinde tepki vermediğiniz için bu hale geliyor. boşanalım mı dedi, bunun sıradan bir trip sözü olmadığını öğretmeniz resti çekmeniz lazım. babanlari ara gelsin seni alsınlar diyor oturup onu dinliyorsunuz hala. nasılsa gitmeyeceginizden çok emin.Çok teşekkürler yorumunuz için,evet ailesinden kaynaklı sorunlarımız oluyor genelde. Bi türlü onları bosveremiyorum. Hepte eşime sikayetleniyorum dediğiniz gibi.
Bugünde gereksiz nedenden kavga cıktı. Hep böyle oluyor saçma sapan nedenlerden kavga cıkıp aşırı büyüyor.
Kavgayı büyütmeyi çok sever kendisi, en ufak bişeyde bıktım sıkıldım ayrılalım boşanalım hep böyle. Bişey sormak için arıyorum bağırarak telefonu açıyo gene ne varrrr diye. Daha ilk arayisimda. Sanki 10 kez aramısım gibi ... hâla gelmedi eve...
Ya ilk evlendiğimizden 2 ay öncesine kadar annesigille bir yiyip içiyoduk hiçbiriyle anlasamıyordum bıkmıştım. Zar zor ayırdık tam istediğim hayata geçtim Maaşı felan alır getirir bana.Kaç senelik evlisiniz. İlk evlendiğinde de böyle sürekli kavga var miydi
Aynen haklısınız biraz da öyle deneyeceğimIstisnasiz haftada bi kac gun konu aciyosunuz.surekli kavga ediyosaniz bu evliligin size bi faydasi yok.madem bosanmayacaksaniz bence hic konusmayin iletisimi kesin daha iyi.yerinizde olsam uzun bi sure esimle konusmam belki biraz analr degerinizi
Ya inanın çok fevriyim gerçekten. İlk başta beni destekleyen adam nası bu hale geldi bilmiyrum benimde payım var sanırım.Konu sahibi cok fevrisin biraz alttan almayı denesen yuva yıkmak kolay hemen öyle kestirip atmadan once tamir etmeye calis ailesi hakkinda sessiz kal yorum yapma gorusmesende eninde sonunda anlayacaktir zaten esinde sana yapilan haksizligi ve bidaha onlar hakkında zorlamayacaktir diye dusunuyorum
Önce kendinize çeki düzen verin. Madem düzelmesini istiyorsunuz ona göre davranın. Alın kocanızı konuşun kendinize bi milad yapın. Bundan sonra saygısızlık olmaması için ne gerekiyosa yapın. Baktınız sizde oda beceremiyor o zaman dik durup gidin bi zahmed. O bu ne diycek diye ömrünüzü kavga gürültüyle geçirmeyin. Çocuk büyüyünce anlıycak şimdi bile hissediyodur gerginliği. Ne gerek var madem maddi sıkıntıda olmıycak hiç düşğnmeyin son şansınızı kullanın sonra yolunuza bakın.Evet siddet yok aslında bayramdan sonra bende oda sakinleşince düzeleceğiz biliyorum. Bazen bende onu sıkıyorum ama oda cok saçma sapan davranıyor birden gereksiz yere sinirleniyor. Konuşmaktanda anlamıyor. Hep bana ' birseyi üsteleme, sürekli aynı seyleri söyleme diyor. Evet bunu yapıyorum elimde değil
Offff okadar karmaşık durumdayım ki...
Bugün keşke telefonla aramasaydım. Yarın şöyle şöyle yapalım diye aradım orda koptu olay. Halbuki annemlere gidince 'biraz daha oturalım desemde yeterdi. Ne diye arıyosun dimi. Birden ikimizde parladık. En iyisi zamana bırakayım dediğiniz gibi. Gündüz felan gayet iyiydik tartsma olunca ikimizinde dilinin kemiği yokk Allah ne verdiyse. ..
Kusura bakmayın ama ben sizdede hata gördüm.önceki konuları okumadım.az çok eşinizi tanımışsınız,sizede söylemiş hoşlanmadığı hareketlerinizi neden tekrarlıyorsunuz?boşanmak istemiyorsanız bu hareketleri yapmamaya özen gösterin.annesiyle olan hikayesi sizden daha çok olduğu için ilk yıllar annesi ön planda olabiliyor ama zamanla sizede aynı değeri verir,tabi sabır,emek gerekiyor.boşanmak istemiyorsanız konuşarak aşabilirsiniz diye düşünüyorum.yada evlilik terapistine gidebilirsinizEvet siddet yok aslında bayramdan sonra bende oda sakinleşince düzeleceğiz biliyorum. Bazen bende onu sıkıyorum ama oda cok saçma sapan davranıyor birden gereksiz yere sinirleniyor. Konuşmaktanda anlamıyor. Hep bana ' birseyi üsteleme, sürekli aynı seyleri söyleme diyor. Evet bunu yapıyorum elimde değil
Offff okadar karmaşık durumdayım ki...
Bugün keşke telefonla aramasaydım. Yarın şöyle şöyle yapalım diye aradım orda koptu olay. Halbuki annemlere gidince 'biraz daha oturalım desemde yeterdi. Ne diye arıyosun dimi. Birden ikimizde parladık. En iyisi zamana bırakayım dediğiniz gibi. Gündüz felan gayet iyiydik tartsma olunca ikimizinde dilinin kemiği yokk Allah ne verdiyse. ..
Ya ilk evlendiğimizden 2 ay öncesine kadar annesigille bir yiyip içiyoduk hiçbiriyle anlasamıyordum bıkmıştım. Zar zor ayırdık tam istediğim hayata geçtim Maaşı felan alır getirir bana.
2 bucuk senelik evliyiz. Bu seferde eften püften sebeplerden kavga ediyoruz. Cpcuk olduktan sonra böyle olduk 1 senedir.
Ondan önce ben cok baglıydım esimi cok seviyordum hamileyken ise gidince kazaklarını koklar özlerdim felan. Ne kadar ailesiyle her dk yanyanada olsam böyle kavgamız kolay kolay hiiç olmazdı.Ne olduysa 1 sene içinde her allahın günü kavga eder olduk
Aynen haklısınız biraz da öyle deneyeceğim
Ya inanın çok fevriyim gerçekten. İlk başta beni destekleyen adam nası bu hale geldi bilmiyrum benimde payım var sanırım.
Çok fevriyim cok konusuyorum . Benimde kendimi düzeltmem lazım . Ben düzeldiğimde oda daha farklı oluyor ama 1 gün iyiysek 2. Gün gene aynı. En iyisi sessiz kalmak bi süre
Kızlar demin geldi. Normalde bu saatte gelse 5 saat konusurdum direk kapıyı actım yokmuş gibi davrandım. Kendisi geldi konuşmaya felan çalıştı anlamış hatasını. Traş olmayı beklemiş felan kendi kendine konusuyor. Hiçbişey demedim uzatmıycam. sizlerinde dediği gibi fevri olmiycam artık alttan alıcam (gerektiği yerde).
Gelismeleri yaz hepYorum yapan herkese teşekkür ederim herkesin yorumunu tekrar tekrar dikkatlice okuyorum ona göre kendime çeki düzen vericem gerisi ona kalmış
benimki sorumsuz hemen hemen senin eşine benziyor.fakat ailesi kurmuş olduğu aileyi bozsun istemiyor is sadece kocama kalsa coktan ortada kari koca cocuk filan kalmazdi.sinirlerimi zorluyor fakat bende kızıp kızıp oturduğum için iplemiyorum.kötü bir insan değil ama evliligi yürütmek kötü iyi meselesi değil karakterin bunu taşıması.kayinvaliden yüzünden ayrılmış olsan bile evlense dahi yine ayni seyleri yasar.gelin bulmalari zor olmaz belki ama.omur boyu çekecek bizim gibi enayi bulmalari zor.Evet aptal gibiyim. Ne diye soruyosam adam köpek gibi olmus zaten. Hiç muhattap olmasaydım keşke cıkıp gitseydi. Kendime okadar kızıyorum ki değer vermeyen bi adam bugün barışsa ne ki yarın gene aynı halt.
Bu son zamanlarda çok değişti. Bi cesaret gelip gitsem oda dönmez bende dönmem . Gitsem maddi manevi sıkıntım da olmayacak ben etraftan çekiniyorum galiba . Bide kızım var . Ya alırlarsa benden . En çokta o anası sevinecek o aklıma geldikçe sinir oluyorum.. ama boşansam bundan kat kat mutlu bi hayatımız olurdu kızımla.. bide hep " düzelir mi ' düşüncesi var kafamda. Bazen bende çok üstüne gidiyorum ondan mı böyle oluyoruz acaba.... normal zaöanda iyiydik..
Kusura bakmayın ama ben sizdede imhata gördüm.önceki konuları okumadım.az çok eşinizi tanımışsınız,sizede söylemiş hoşlanmadığı hareketlerinizi neden tekrarlıyorsunuz?boşanmak istemiyorsanız bu hareketleri yapmamaya özen gösterin.annesiyle olan hikayesi sizden daha çok olduğu için ilk yıllar annesi ön planda olabiliyor ama zamanla sizede aynı değeri verir,tabi sabır,emek gerekiyor.boşanmak istemiyorsanız konuşarak aşabilirsiniz diye düşünüyorum.yada evlilik terapistine gidebilirsiniz
Gelismeleri yaz hep
Rabbim kuzucugunun hatrina huzur versin yuvaniza :)
..benimki sorumsuz hemen hemen senin eşine benziyor.fakat ailesi kurmuş olduğu aileyi bozsun istemiyor is sadece kocama kalsa coktan ortada kari koca cocuk filan kalmazdi.sinirlerimi zorluyor fakat bende kızıp kızıp oturduğum için iplemiyorum.kötü bir insan değil ama evliligi yürütmek kötü iyi meselesi değil karakterin bunu taşıması.kayinvaliden yüzünden ayrılmış olsan bile evlense dahi yine ayni seyleri yasar.gelin bulmalari zor olmaz belki ama.omur boyu çekecek bizim gibi enayi bulmalari zor.
Ay inanın çok moralim bozuldu ya. Ben çıkıyım dimi annesineAz sakin olun...pire ıcın yorgan yakılır mı.. Yanı Gerek yok Tamam kapıda bıraksın gitsin... Canı nasıl isterse.
Sessız olun sessizce sakınlıkle bildiginızi yapın..
Sonucta kız kardes gidilecek..
O kadar.. Nokta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?