• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirimi bozan eşim( kavga patladı .)

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
173
Kızlar akşam üstü bu konuyu açmıştım.
Bu yaşı büyümüş ama beyni olgunlaşmamış eşimle hepten kavga ettik Artık bıktım bana söylemediği hakaret yok. Az önce geldi düşman varmış gibi davranıyor alttan aldım gene devam etti telefonu felanda kırmış.
Yemek yedi giyindi nereye dedim dalga geçer gibi gezmeye gezecem bilmem ne dedi
Bende Nereye gitceksen insan gibi söyleyemiyomusun dedim
Tuttu elindeki giysilerini fırlatıyor ben traşta mı olmiyim, yarında gidip kimseyle sohbet muhabbette etmiycem suratımı asıcam.
Bende senin ailene aynı şeyi yapıcam zaten kovdukları halde gidiyorum yaranamıyorum dedim.
istiyosan gitme babangili ara gelsin seni götürsün birsürü şey saydırdı.
baya uzun kavga ettik. Sürekli benim normal zamanda annesigile gitmediğimi sorun yapıyor.
Annesiyle çok fena kavga ettik ne bana ne anneme suçum yokken söylemediği şey kalmadı. Büyücü bilmem ne. Evden kovdu beddualar etti sırf maaşı vermiyoruz diye.
Neyse
Giderken biraz yumusadı gibiydi bende " özür dile barışalım öyle git bayram bayram küs girmiyelim olan oldu dedim.
Ben senden özür felan da dilemem barışmakta istemiyorum dedi çok net. Cık git benle bu saatten sonra muhattap olma dedim kırık telefonunuda kapıya fırlattım . Ya ben anlamıyorum bi insan nası bu kadar acımasız olur. Ağzına ne gelirse söylüyor. Yazamadığım çok şey var.. Resmen gitsem hiç umrunda değilmiş gibi.
Kızım olmasa çıkıp gidicem ama elimi kolumu bağlayan o :(((
Biz hep böyleyiz. Artık bu evliliği yürütecek gücüm kalmadı morelim sıfır gidersem dönüşü olmaz bu sorumsuz tavırlarındanda hakaretlerindende bıktım düzelmedi düzelmeyecek düşman gibi bakıyor resmen.:KK43:( ne sevgi ne saygı ne olacak böyle çok doluyum kızlar. Boşansam devam edebilir miyim hayatıma. Bide 1 yasında kızım var ondan asla ayrılamam :(

Bu adamdan bi cacık olmaz. Anasının eteğinin altından çıkmasaymış madem bu nedir yahu. Gelişimini tamamlayamayan adamlar koşa koşa evleniyor bir de, ömür törpüsü.

Bir mesleğiniz var mı? Çalışabilir misiniz? Siz o evden çıkmadıkça yani dip dibe oturdukça sonunuz boşanma davası zaten. Bari işiniz gücünüz olsun.

Eşinizle kavgalarınız bitmek tükenmek bilmedi bundan sonra da bitecek gibi görünmüyor.
Evden çıkıp giderken niye "nereye gidiyorsun" diye soruyorsunuz ki.
Ne yaparsa yapsın yani.
Onca laf işitiyorsunuz sonra "gel barışalım bayrama küs girmeyelim" diyorsunuz.
Bu adam tabiki size saygı duymaz çünkü kendinizi çok fazla ezdiriyorsunuz.
Tutamayacağınız sözler sarf ediyorsunuz.
Adama bidaha benle muhatap olma demişsiniz ama eminin ilk adım yine sizden gelecek.
Adam o kadar rahat ki "ara babanı gelsin seni götürsün" diyor çünkü gitmeyeceğinizi biliyor.
Giderseniz de "bidaha dönüşü olmaz" demişsiniz ama eminim ki tekrar dönersiniz siz.
Adam bunu bildiği için sizi ciddiye almıyor.
Boşanmaya yanaşacak gibi bir izlenim vermiyorsunuz ama size saygısı olmayan bir insanla bu şekilde devam etmek akıl karı değil bilin istedim.
Herkesten önce sizin kendinize saygınız olmalı .

Sanirim simddet yok. Bence bayram sonrası o yokmuş gibi davranın , mesafeli olun. İyice sakinleşmeyi bekleyin, esinizde durulsun. Sonra karsilikli sakin bir sekilde konusun, cozum bulmaya calisin. Yola gelmiyorsa , gidecek imkaninizda yoksa, bu şekilde mesafeli devam edin. Kavga etmeyin cevap vermeyin. para biriktirin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşinizle kavgalarınız bitmek tükenmek bilmedi bundan sonra da bitecek gibi görünmüyor.
Evden çıkıp giderken niye "nereye gidiyorsun" diye soruyorsunuz ki.
Ne yaparsa yapsın yani.
Onca laf işitiyorsunuz sonra "gel barışalım bayrama küs girmeyelim" diyorsunuz.
Bu adam tabiki size saygı duymaz çünkü kendinizi çok fazla ezdiriyorsunuz.
Tutamayacağınız sözler sarf ediyorsunuz.
Adama bidaha benle muhatap olma demişsiniz ama eminin ilk adım yine sizden gelecek.
Adam o kadar rahat ki "ara babanı gelsin seni götürsün" diyor çünkü gitmeyeceğinizi biliyor.
Giderseniz de "bidaha dönüşü olmaz" demişsiniz ama eminim ki tekrar dönersiniz siz.
Adam bunu bildiği için sizi ciddiye almıyor.
Boşanmaya yanaşacak gibi bir izlenim vermiyorsunuz ama size saygısı olmayan bir insanla bu şekilde devam etmek akıl karı değil bilin istedim.
Herkesten önce sizin kendinize saygınız olmalı .
Evet aptal gibiyim. Ne diye soruyosam adam köpek gibi olmus zaten. Hiç muhattap olmasaydım keşke cıkıp gitseydi. Kendime okadar kızıyorum ki değer vermeyen bi adam bugün barışsa ne ki yarın gene aynı halt.
Bu son zamanlarda çok değişti. Bi cesaret gelip gitsem oda dönmez bende dönmem . Gitsem maddi manevi sıkıntım da olmayacak ben etraftan çekiniyorum galiba . Bide kızım var . Ya alırlarsa benden . En çokta o anası sevinecek o aklıma geldikçe sinir oluyorum.. ama boşansam bundan kat kat mutlu bi hayatımız olurdu kızımla.. bide hep " düzelir mi ' düşüncesi var kafamda. Bazen bende çok üstüne gidiyorum ondan mı böyle oluyoruz acaba.... normal zaöanda iyiydik..
Madem boşanamayacaksınız ne diye kavgayı körüklüyosunuz.Elinizden bişey gelmiyosa böyle davranmanın ne anlamı var yani iyice alevlendirip elinize ne geçiyo daha çok hakaret yemekten başka.Üstüne bi de onca lafı yiyip oturduğunuzla kalıyosunuz.

Sanirim simddet yok. Bence bayram sonrası o yokmuş gibi davranın , mesafeli olun. İyice sakinleşmeyi bekleyin, esinizde durulsun. Sonra karsilikli sakin bir sekilde konusun, cozum bulmaya calisin. Yola gelmiyorsa , gidecek imkaninizda yoksa, bu şekilde mesafeli devam edin. Kavga etmeyin cevap vermeyin. para biriktirin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet siddet yok aslında bayramdan sonra bende oda sakinleşince düzeleceğiz biliyorum. Bazen bende onu sıkıyorum ama oda cok saçma sapan davranıyor birden gereksiz yere sinirleniyor. Konuşmaktanda anlamıyor. Hep bana ' birseyi üsteleme, sürekli aynı seyleri söyleme diyor. Evet bunu yapıyorum elimde değil
Offff okadar karmaşık durumdayım ki...
Bugün keşke telefonla aramasaydım. Yarın şöyle şöyle yapalım diye aradım orda koptu olay. Halbuki annemlere gidince 'biraz daha oturalım desemde yeterdi. Ne diye arıyosun dimi. Birden ikimizde parladık. En iyisi zamana bırakayım dediğiniz gibi. Gündüz felan gayet iyiydik tartsma olunca ikimizinde dilinin kemiği yokk Allah ne verdiyse. ..

Madem boşanma halinde maddi manevi sorununuz olmayacak o zaman evi terk edin . Anlasın işin ciddiyetini. Pişman olursa ne ala pişman olmazsa zaten bir ömür böyle kavga dövüş gitmez . Bir de o apartmandan taşınmanız lazım. Kayinvalideniz de ettiğini bulsun ne diyeyim.

Evet siddet yok aslında bayramdan sonra bende oda sakinleşince düzeleceğiz biliyorum. Bazen bende onu sıkıyorum ama oda cok saçma sapan davranıyor birden gereksiz yere sinirleniyor. Konuşmaktanda anlamıyor. Hep bana ' birseyi üsteleme, sürekli aynı seyleri söyleme diyor. Evet bunu yapıyorum elimde değil
Offff okadar karmaşık durumdayım ki...
Bugün keşke telefonla aramasaydım. Yarın şöyle şöyle yapalım diye aradım orda koptu olay. Halbuki annemlere gidince 'biraz daha oturalım desemde yeterdi. Ne diye arıyosun dimi. Birden ikimizde parladık. En iyisi zamana bırakayım dediğiniz gibi. Gündüz felan gayet iyiydik tartsma olunca ikimizinde dilinin kemiği yokk Allah ne verdiyse. ..
Kavga esnasında susun , odayı terk edin . Hakliysaniz kırıldığını belli edin. Hakliyken haksiz yere düşmeyin. Öfkeyle kalkan zararla oturur diye boşa denemişler.

Cok yenısınız.. Ah o yıllar..
Bakın cok dikkatli olun.. eşinize asla ve asla bir sey soylemeyın ailesi hakkında.
Sız degıl onlar şikayet etsin istiyorlarsa..
Eş dedigimızde sankı her seyı paylaşmalı bilmeli dıye duşunuyoruz . ipe sapa gelmez her seyi konuşuyor anlatıyoruz. Hıc gerek yok..
O senın eşin senın mutlulugun
Mutluluğunu bozacak bır sey aksetturme..
Bu demek degıldır kı hıcbır sorunu konuşmayacakmıyız...
Tabıkı konuşacaksınız..
Ev içinde dışardan baskası için tartışmayın kendı sorunlarınıza alakalı tartışıp konuşun..
O anlarınızı cok arar sonra uzulursunuz..
Cunku yıllar gectıkce olgunlaşır ne kadar anlamsız geldigini anlarsınız.. Bu aklımla o yıllarda olsaydım deyıp huzunlenırsınız..tecrübeyle sabıt:)

Konu sahibinin önceki konularından biliyorum hep aynı şeyleri yaşıyor.
Bence eşi değil kendi davranışları kaynaklı.
Biraz ergence tavırlari var.
Hem kavga et, hem özür dile de
Kavga ettiğin adama nereye gidiyorsun diye neden soruyor, ben olsam kendim kovardim, çik git seni girmek istemiyirum diye.
Ayrıca eşiniz bence cocugu alıpta kendine ayak bagi yapmaz, bu konuda rahat olun

Cok yenısınız.. Ah o yıllar..
Bakın cok dikkatli olun.. eşinize asla ve asla bir sey soylemeyın ailesi hakkında.
Sız degıl onlar şikayet etsin istiyorlarsa..
Eş dedigimızde sankı her seyı paylaşmalı bilmeli dıye duşunuyoruz . ipe sapa gelmez her seyi konuşuyor anlatıyoruz. Hıc gerek yok..
O senın eşin senın mutlulugun
Mutluluğunu bozacak bır sey aksetturme..
Bu demek degıldır kı hıcbır sorunu konuşmayacakmıyız...
Tabıkı konuşacaksınız..
Ev içinde dışardan baskası için tartışmayın kendı sorunlarınıza alakalı tartışıp konuşun..
O anlarınızı cok arar sonra uzulursunuz..
Cunku yıllar gectıkce olgunlaşır ne kadar anlamsız geldigini anlarsınız.. Bu aklımla o yıllarda olsaydım deyıp huzunlenırsınız..tecrübeyle sabıt:)
Çok teşekkürler yorumunuz için,evet ailesinden kaynaklı sorunlarımız oluyor genelde. Bi türlü onları bosveremiyorum. Hepte eşime sikayetleniyorum dediğiniz gibi.
Bugünde gereksiz nedenden kavga cıktı. Hep böyle oluyor saçma sapan nedenlerden kavga cıkıp aşırı büyüyor.
Kavgayı büyütmeyi çok sever kendisi, en ufak bişeyde bıktım sıkıldım ayrılalım boşanalım hep böyle. Bişey sormak için arıyorum bağırarak telefonu açıyo gene ne varrrr diye. Daha ilk arayisimda. Sanki 10 kez aramısım gibi ... hâla gelmedi eve...

Konu sahibinin önceki konularından biliyorum hep aynı şeyleri yaşıyor.
Bence eşi değil kendi davranışları kaynaklı.
Biraz ergence tavırlari var.
Hem kavga et, hem özür dile de
Kavga ettiğin adama nereye gidiyorsun diye neden soruyor, ben olsam kendim kovardim, çik git seni girmek istemiyirum diye.
Ayrıca eşiniz bence cocugu alıpta kendine ayak bagi yapmaz, bu konuda rahat olun
Babannesigil de eşimde cok baglı kızıma. Elimden almak için herşeyi yaparlar iftira bile atarlar eminim. Ama kolay kolay da alamazlar diye biliyorum artik.
Aslında tamamen eşimin ergenliği. En ufak şeyde bıktım, ayrılalım, boşanalım. Ufak şeyleri bile büyütüyor herzaman
Hep bi kimseye eyvallahım yok modunda. Zaten bahane buldu gene kahvededir şimdi. Ramazan boyunca eve 1-2 de geldi kaç kere kapıdan kovdum gene aynı. Evet keşke hiç muhattap olmasaydım o konuda büyük aptallık ettim..
Bide gereksiz konuşmalarım yüzünden kaybediyorum hep bununda farkındayım bazen ben bile kendimden sıkılıyorum :tokat:

Biraz ayri kalip dusunmek ikiniz icin de iyi gelebilir. Evden kovmuş üstelik bilmiyorum ki ailenize gitseniz bi sure ayri kalsaniz daha saglikli iletisim kurabilirsiniz belki..

Biraz ayri kalip dusunmek ikiniz icin de iyi gelebilir. Evden kovmuş üstelik bilmiyorum ki ailenize gitseniz bi sure ayri kalsaniz daha saglikli iletisim kurabilirsiniz belki..
Ay inanın artık ikimizinde ağzında sakız gibi ,git ,ayrılalım,boşanalım ..böyle yani çokta takmıyoruz yani git derken gitmeyeceğimi biliyor bende sırf benim üstüme gelmek için söylediğini biliyorum...
:KK1:

Ay inanın artık ikimizinde ağzında sakız gibi ,git ,ayrılalım,boşanalım ..böyle yani çokta takmıyoruz yani git derken gitmeyeceğimi biliyor bende sırf benim üstüme gelmek için söylediğini biliyorum...

Buna yüz göz olmak deniyor kısaca

Biraz ciddiye alinmasi gereken seyler sanki ama bunlar. Kari koca evden kovup duruyorsa birbirini bence buyuk sorun var.
Evde oturdun seni şakasina evden kovan bal suratli kocani mi bekliyorsun..
Bekle anacim bekle

Back