- 8 Mart 2023
- 1.134
- 116
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Çok sinirlendim ya. Yalana tahammülüm yok . Adam söylediği şeyi sonradan öyle bişey demedim diyo. İnkar ediyo. Demiştin ya böyle böyle diyorum öyle bişey demedim diyo daha 1 saat geçmişti lafının arkasından oysaki. Bana da sen kafanda kuruyorsun diyip daha bide beni suçlar. Annesi de aynı böyle dediği şeyleri inkar eder. Yalancılık huy olmuş bunlarda. Nasıl davranmak gerekir bunlara
Nerdeyse her hafta kayınvalideye uğradığımız halde ikide bir niye gelmiyosunuz diye baskı yapıyo bıktım artık daha nasıl gelcez yaa eğer bana da derse dicem anne her hafta geliyoruz daha nasıl gelcez diye kadın kafayı yedi iyice. Yalnız olsa anlarımda kayınbabam var bide eltimle yaşıyo 1 yaşında torun da var. Daha kafayk bize takar her hafta zaten geliyoruz daha ne bu ısrar
Nefret ettim iyice hem eşimden hem ondan
Nerdeyse her hafta kayınvalideye uğradığımız halde ikide bir niye gelmiyosunuz diye baskı yapıyo bıktım artık daha nasıl gelcez yaa eğer bana da derse dicem anne her hafta geliyoruz daha nasıl gelcez diye kadın kafayı yedi iyice. Yalnız olsa anlarımda kayınbabam var bide eltimle yaşıyo 1 yaşında torun da var. Daha kafayk bize takar her hafta zaten geliyoruz daha ne bu ısrar
Nefret ettim iyice hem eşimden hem ondan