Sinirim Tepemde!!! Hayvandan Nefret Eden Evsahibi

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
Selam kızlar,

Sözlüm üsküdarda bahçeli evde kirada oturuyor. İki daireli müstakil bir ev. Eskiden yanında evsahibi otururdu. Hayvanları hiç sevmez, biz severiz ama o sevmediğinden bahçede bir şey beslemedik. Neyse sonra evsahibi gitti taa şileye taşındı.

Bu arada, biz de evin yakınında ana cadde üzerinde bir kedi ailesi keşfettik, bir anne ve 4 tane avuç kadar yavru. yavrular çok evcil olduğu için insanlara yaklaşıyorlar, arabaların altına giriyorlar filan. kıyamadık bunlar ezilecek dedik bahçeye getirdik, artık yan daire boş nasılsa.

Neyse, bu gün evsahibi aradı, sözlüm yok kirasını ben vereceğim, evde buluşmak için sözleştik. Eve davet ettim ben bir bahçeyi göreyim dedi, kızkardeşiyle gelmiş, ikisi de bayan. iyi ama dedim orada kedi var, siz yoksunuz diye almıştık, korkuyorsunuz biliyorum. dedi ki, komşu aramış, yok bahçe mahvolmuş bir temizlik yapacaklarmış!!!

ben bahçeyi 2-3 günde bir süpürüyorum arkadaşlar. şimdi de bahçede, kedilerin yattığı bir kutu, birinde mama ve birinde su olan iki kaptan başka bir değişiklik yok. ilk başta zaten korkudan başlarını çıkaramadılar. yavrular beni görünce yemek vereceğim diye bana koştular, nasıl da evciller bilseniz, aman bu iki kızkardeş çığlık çığlığa, avuç kadar kediden korkuyorlar.

aldım dördünü de iki elimle, uzağa götürdüm, neyse biri kafayı çıkarabildi, öbürü arkadan bağırıyor "su tutun, su tutun". kafayı çıkaranın tepkileri
-"ığğğğ berbat olmuş buralar"
-"üffff nasıl da koku var!"

ya kızlar, daha dün süpürmüşüm, ortada bugün düşen 2 yaprak var sadece. kedi mamaları desen kapta, su da öyle. ayrıca koku moku yok. ya Allah aşkına, açık havada, toprağa yapılan pislik kokar mı? öyle olsa şu an dünyada kokudan durulmazdı, etrafta her an bir hayvan toprağa tuvaletini yapıyor.

yok aman bugün çıkamadılar, canavarlardan(!) korktular, aslında benden çekindiler izin vermedim kedileri kovmalarına çünkü. yarın bir gün gelip temizleyeceklermiş. neresi pisse.

resmen bana, benim temizliğime hakaret ediliyor ya! nasıl yani, biz bu kadar iğrenç olsa yaşar mıyız? ben abdestli namazlı insanım, taharet şartlarına onlardan çok dikkat ederim ama kedi sevmekle iğrençleşilmez ki!!!!

çok kızıyorum böyle insanlara ya. bir kere komşuya. ya sen kimsin benim bahçemdeki kediyi evsahibini arayıp şikayet ediyorsun? önce bana gel, uyar, yapmazsam git ona değil mi? ayrıca evsahibi şiledeyken kendi bahçesindeki kediyi ne dert ediyor? kalıcı bir olay değil ki, bahçeyi yıkmıyoruz ki?

sinir oluyorum bu bazılarının "biz köylü değiliz artık" diye yırtınmak için hayvandan iğrenmeyi şehirlik sanmalarına!!!!!!!!

kediler gidiyor malesef. artık yem veremeyeceğiz...

Gerçi uzun zaman olmuş sanırım mesajı yazalı ama okuyunca ben de sinir oldum bu tiplere...Ne gıcık insanlar var yahu.Ev sahibisin diye herşeye burnunu sokman mı lazım? Yavru kedilere bile kıyabilmişler.Bari büyüyene kadar izin verseydiler,günahları boynuna...

Kediler çok şükür yandaki bahçeye transfer oldu, arasıra yanlarına uğrayıp yemek veriyoruz, seviyoruz. inanamazsınız, anne kedi bizi iki sokak ötede görünce tanıyor, peşimize takılıyor miyav miyav sevgi istiyor, uzaklaşınca arkamızdan miyavlıyor tam bir drama. ama ne yaparsınız işte, ev sahibi hakkını bize zulme kullandı malesef. tamam senin evin de şu an orada yaşamıyorsun ki sana ne!

Çok kızdım gerçekten, insan sevmeyebilir ama kendisi yokken bahçede kalmasının onlara ne zararı varki.
Dediğin gibi kediler köpekler sokakları kirletseydi, dünya kokardı, oysaki insanlar bir hayvandan daha çok kirletiyorlar çevreyi.
Neyse diğer bahçede rahat olduklarına sevindim.

Allahım böylelerinin niye evi oluyor ya, adaletsiz dünya..Sevgiden yoksun zavallı insanlar kötükedihüso

arkadaşlar, ıstedıklerı oldu. Bugün yavrulardan birini sokakta araba ezmiş. Ben buldum ve kaptığım gıbı bahçeye koştum. Bağır çağır komşulara seslendim, ölüsünü gösterdim. istediğiniz oldu mu dedim!!!!!!!!! Yazıklar olsun, işte bundan korkuyordum, zavallı yavru öldü gıttı...

komşulardan birkaç kadın bu ne gürültü böyle diye çıkıp, kedisi mi ölmüş aman diye kahkaha attılar benim sinir krizlerime!!!!!!!!!!!!!!

ev sahibesini aradım, üzüldüm bile demedi, ev leş gibi kokuyor ben sevmiyorum tabi ki kovacaktım manasında çemkirdi

Son düzenleme:
allah hepsının çocuklarını alsın ellerınden ınsallah onlarda arabaların altında can wersın ınşllah şerefsız insanlar

allah hepsının çocuklarını alsın ellerınden ınsallah onlarda arabaların altında can wersın ınşllah şerefsız insanlar

gerçekten çok üzücü bir durumm malesef içinde zerre kadar merhamet olmayan insanlarda var ama bu denli beddua edilememsi lazım bence evlat farklı bişey hayvan sevgisi farklı birşey biraz daha ılımlı olsak ii olmazmı arkadaşımfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…